37

Анонимен

преди 1 година

Вече се разбрахме че хипотезата с ракията, салатата и суджуците не минава: зачестяването на инфарктите е НОВО. И далече не е само в Щатите, за справка вж. картата на свръх-смъртността в Европа и статистиката от Япония. Пробвай пак. Подсказка: кажи нещо за Глобалното Затопляне.

36

SADS

преди 1 година

боци

35

до 36

преди 1 година

Никой не ти е говорил за последните 1-2 години. Тази статия е за САЩ, където този проблем се задълбочава последното десетилетие, че и повече. А у нас това се наблюдава все по-масово от 7-8 години насам . И има много статии и констатации за това. Стига да можеш да помниш толкова назад де.

34

до 28

преди 1 година

До Анонимен,ама разбира се,то преди тези препарати според теб никой не е умирал,нали,така става като в главата ти само ракия и салата има

33

Замислен

преди 1 година

Ми като 160 килограма за мъж и 120 килограма за жена се счита за нормално тегло също така е нормално някъде към 40 сърцето или вените да почнат да сдават багажът..

32

ами то не може

преди 1 година

да се тъпчеш по цял ден с луканка,да лежиш,да си толкова злобен и проклет отвътре и нищо да не те хване,колкото и господ да е българин,колкото и във вените ти да текат пари,а не кръв,сметка ще се потърси,за сега все още не познавам,нито съм чул за умрял българин,но кой знае един ден може и с това да се зарадва света

31

Анонимен

преди 1 година

34, това поведение не е ново. Защо тогава има промяна в резултата? Айде малко научен процес: наблюдение, хипотеза, проверка на хипотезата -- не минава. Време е за нова хипотеза.

30

Анонимен

преди 1 година

До хах и всичко това се случи внезапно през 2021-2022 г, а?

29

Анонимен

преди 1 година

Не, ваксосган, "Науката" не се променя. Научният процес си е същият от Просветлението до днес. А препоръките на въпросния д-р не са "нови факти", само дето някакси бяха забравени за почти три години, а вместо тях имахме пропаганда, която имаше толкова общо с научен процес колкото и първата глава на Библията. Нали се сещаш, "Бог създаде небето и земята, и даде човеку магическата инжекция, та да се избави от всички болести".

28

хах

преди 1 година

И пак почнаха конспираторите за ваксините да говорят. Проблема не е в тях. Основният проблем е в начина на живот. Некачествени и пълни с Е-та храни. На почит е "джънк фууд". Консумира се много захар. Енергийните напитки и те са много вредни. Няма никакво движение сред младите, а само ровене в телефона, пиене на алкохол, цигари и наркотици. И навремето пиехме и пушехме, но и спортувахме. Също така сега и въздуха е много по-мръсен. Стреса и несигурността също е голям фактор сред работещите.

27

Анонимен

преди 1 година

До До 30 - значи уважавай авторитета, ние "конспираторите" някак знаехме всички неща месеци, години ПРЕДИ "науката" да ни ги съобщи официално от телевизора. Явно сме най-големите експерти (без ирония).

26

До 30

преди 1 година

Науката се променя постоянно и така трябва да бъде. С всяко ново откритие, с всеки нов факт, нещата се променят. Твърде сложно ли е? Да вадя ли пастелите?

25

Анонимен

преди 1 година

Да, има една прослойка всезнаещи супер-интелегентни кръглоземци, дето все Следват Науката и Верват На Експертите. Същите точно преди една година риваха за свръх смъртността, но не и тази година, много странно. Същите преди това риваха как трябвало да си седим вкъщи и да носим маски и в банята. Нямаше друга причина за боледуване освен Ковид, и нямаше друго лечение освен магическата отвара. И отново, много странно, изведнъж смениха мелодията. Ама сигурно Науката Се Промени.

24

Ааа

преди 1 година

Изследвания без кафе и тютюн сутрин.

23

Анонимен

преди 1 година

Не знам от какво е, но знам от какво не е. Не е от едни експериментални препарати, с които надупчиха овцете. Те са тествани и безопасни. хи хи хи...

22

Анонимен

преди 1 година

Пепси и кока кола, и ще ухаете прекрасно и ще се чувствате прекрасно..

21

Анонимен

преди 1 година

Казваха едни хора, че половината от сиропираните няма да ги има до 2025, останалите до 2028, ама кой да слуша.

20

Анонимен

преди 1 година

Tака ще е благодарение на ваксините.

19

Уточнение

преди 1 година

Зачестяват сред "ваксинираните" млади хора. Това показва официалната статистика и в САЩ, и във Великобритания. При неваксинираните няма промяна.

18

Анонимен

преди 1 година

За Бaй ти Г-аня няма такава опасност - той ваксини не си е сложил! Е, иначе се тъпче с бо-клy-ци, пуши по две кутии цигари на ден, и пие като за световно, ама важното е че ваксина няма...