19

До 17

преди 1 година

Страшно ше е да те докопам. Момиче съм, 54 килограма. Възнамерявам да натикам токчето си в сръбската ти миризлива уста , Миже и да пожертвам маникюра , че ми е спешно да ти бръкна в гн усн ите сръбски подобия на очи . Бащинив ми Тод да бежанци от Македония , оооотпадък. Пазим всички документи и свидетелства . Ще дойде Видовден за такива като теб

18

Анонимен

преди 1 година

Аз и още 99 хиляди не сме ходили.Само четирима приятели на Джамбаски и Мицкоски са ходили.

17

Анонимен

преди 1 година

Четирима са ходили на среща. Това са основната част на Българите от Македония ,които създават конфликта.Агенти на агента Джамбаски. Не разбирате ли ,че само създавате конфликти и допълнително задълбавате.Резултата ще е ясен след 10 години като Македония и България намалеят с още поне 15%. Не Ви ли е ясно,че на нормалните хора им е дошло до гуша от всички агенти,платени политици и продажници.Не стига че обрахте народа на Македония и България ,сега се опитвате и да се мразят.Срам и позор

16

Пиринска Македония

преди 1 година

Страшен геноцид и асимилация извършва България върху етническите Македонци и Македонки в Пиринска Македония от 1912 г.до днес.

15

Анонимен

преди 1 година

Заглавието трябва да е 4-*** подчинени на Джамбаски бяха при Вархей и подпомогнаха за рушенето на всички възможни мостве между България и Македония.Време е да се спре с този популизъм и да се подаде ръка на Македония. Стига сте си измисляли искуствени проблеми. Заради бой между наркотрафиканти, приятели на Джамбаски и Мицкоски направихте международен проблем. Не мога да разбера не осъзнават ли още колко Македонци и Българи ще изгонят от двете държави?

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 Никой не ги гони или трепе в бг. Може да учи турски ромски и т.н. език а не както там е забранено да си бг и бият.

13

ВМРО

преди 1 година

Утре никой да не ходи на гроба на Гоце Делчев в Скопие.Пълен бойкот !

12

Анонимен

преди 1 година

До Бунгар 100 хиляди с бг паспорт и 2 милиона бежанци от МАкедония са в бг и в САЩ.

11

Анонимен

преди 1 година

До Бунгар Харвати и черногори може да са повече в РСМ отколко в Хървация и Црна гора.

10

Анонимен

преди 1 година

До Бунгар Е то нема да останат македони. Като запишат и турци и роми и власи и помаиц и няма да останат македони.

9

Бунгар

преди 1 година

Защо не поканиха с тях и македонските хървати и македонските черногорци.Те също трябва да се впишат в конституцията на Македониа.Не трябва на парче,един по един да ги вписват.Макар,че вписването едва ли ще промени нещо.Не е проблема във вписването в конституцията.

8

Анонимен

преди 1 година

Македонци , събирайте всички коментари които българите пишат в българските медии с омраза към Македония и към македонците и ги пращайте в институциите на ЕС в Брюксел.

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 Защо маке са исчегъртали от паметниците и книгите всичко бг.

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5 Като маке са антибг яничере много ясно че ще пламне война. Пишат езика и историята ни за маке

5

Анонимен

преди 1 година

Как ясно си личи голямата омраза на българите към етническите Македонци в България.Показател за омразата на българите към македонците са многото минуси на коментар номер 1 от Благоевград.

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Десни са лесни и не трябва да припарват до гроба че е гавра. Гоце е бил за Македония в България а не в Сърбия или отделна. И без война най-важно. Но не е въмож но и е по-скоро идеалис.

3

Анонимен

преди 1 година

Правилно, Гоце е комунист и само леви хора трябва да ходят на гроба му, а не фашистки елементи като Костадинов и Джамбазки.

2

Анонимен

преди 1 година

Пише се "какъв е резултатът "! Наистина ли сте толкова неграмотни?

1

Благоевград

преди 1 година

Етническите Македонци и Македонки от ОМО ,, Илинден ,, вече 32 години се опитват да осъществят контакт с Президента и Премиера на България и с всички други представители на медиите и на властта , но досега неуспешно.