240

Анонимен

преди 1 година

Края на Руската федерация ще е до месец

239

Анонимен

преди 1 година

Русия колабира, последния ход е атака с 500 000 армия срещу 900 000 украинци което е самоубийство

238

Анонимен

преди 1 година

На 5 февруари Европейския съюз и държавите от Г7 поставиха таван на цените на руските петролни продукти от 100 долара за барел. На 5 декември Европейския съюз и държавите от Г7 поставиха таван на цените на руския нефт и газ 60 долара за барел

237

Pepe

преди 1 година

Чудесна новина!

236

komitata

преди 1 година

ей пак фалирала Русия и за индианците е ясно че са джендърски партенки-има спад само с 0.6% инфлацияат епо ниска от ЕС и безработицата е 4% а нефт и газ има печалби спрямо 2021 и 22г вий гледайте кво сатва в колонията БГ че там са умирисани нещата Русия не я мислете има природни ресурси най-много всвета за над 90 трильона

235

Зозо

преди 1 година

.......Министерството на финансите разкри, че е продало 3,6 тона злато, както и 2,3 милиарда юана от държавния фонд през януари, за да помогне за покриване на дефицита........... Хахахаааа, задава се поредният фалит на Блатная. Късия в Мордор е напълно изкукал.

234

Анонимен

преди 1 година

Мокрите сънища на джендърите от "либералния" свят!

233

Xxc идиот кръгъл

преди 1 година

1 Russian Ruble equals0.014 United States Dollar....те това е положението, а ти си избирай.

232

Анонимен

преди 1 година

Това определено не е на добре

231

Анонимен

преди 1 година

Дефицитът достига $25 млрд. заради спада на приходите от енергия

230

Приятно е когато

преди 1 година

недораслия бакшиш няма печеливш ход.

229

Да ви сера в устата

преди 1 година

Влизам в този провален поръчков сайт само да ви кажа, че тук пишат най-некадърните миcирки, а коментират най-провалените алкохолизирани сopocоидни пpocтаци на България.

228

307 руски боклук

преди 1 година

може би не знаеш, но рублата е прибутаДупка....като теб.

227

Космонавт

преди 1 година

Русофилите не могат да осъзнаят, че инфлацията ще ги претрепе и ще akaT гладни заради Путин. Гнусния ви идол джудже е завършил "училище за глобални лидери" при Шваб, заедно с Меркел, Макрон и много други, все гадове които работят против бялата раса и следват плана Калерги. Процесите по създаване на ЕС-Вавилон 2 започват още при Хитлер. Путин е нациста който вика дръжте нацистите и русофилите и крепостните в Русия го следват по пътя към кланицата.

226

мужикЪ хуя ми

преди 1 година

да яде, русофилскитеТролове тоже. За всеки, но от сърце.

225

До Курти Куртев

преди 1 година

И защо цените скочиа??? Не е ли зареди Русия и тяхната смешна война? Ние сме бедни и сме свикнали, да му мислят руснаците, че се бяха помислили за европейци! Апартамент в Москва струваше, колкото в Лондон, мислиш ли че сега е толкова?!? Мозък!

224

ъцз

преди 1 година

днес.бг браво бе нищо идващо ор Русия като новина нямаше при вас до този момент сега това е главна новина :D Така оцеляват медиите в България :D

223

САШО

преди 1 година

До Смях СМЯХ В ЗАЛАТА, ГЛАДУВАТ НЕ АМИ СТРАДАТ

222

Joker

преди 1 година

Всеки път като пишат нещо за Русия и някой пише за България??? България е бедна държава и ще си остане бедна, Русия беше богата държава и ще стане бедна! Виждате ли разлика?

221

До долният

преди 1 година

Ти как видя