40

Анонимен

преди 1 година

Има го в клипа I'm sexy and I love it.

39

Сарказъм Радомирски

преди 1 година

Тук се е напълнило с тънки познавачи на жанра. Аз съм доста несведущ в темата. Запознат съм творчеството само на една звезда, за която всички приятелки казват, че е неповторим.

38

Анонимен

преди 1 година

Тия винаги прещракват в един момент. Психиката отдавна им е изтрещяла.

37

Онанист

преди 1 година

Браво бате, 2000 филма, средно по 3-4 на филм... Човека е изръгал поне 7000 сливи миризливи

36

Натовеца

преди 1 година

Човека е бил професионалист работил е извънредно и безплатно :)

35

666

преди 1 година

Брей, не се ли е начесал с толкова порно актриси, че изнасилва......

34

Анонимен

преди 1 година

Харесвах филмите на Рон, защото беше нормален и естествен, за разлика от Джон Холмс и Роко Сифреди. Да го пускат незабавно и да не се прават на ощипани, насилени или недовършени.

33

Анонимен

преди 1 година

Това е все едно да съдят Гордън Рамзи, че са преяли с негови манджи.

32

Ултралиберален блок

преди 1 година

Копейкаджийки имах предвид. Извинете, другарки, неволно ви сравних с мъже, мустаците и дълбоките бръчки нямат нищо общо, заклевам се.

31

Ултралиберален блок

преди 1 година

Ел. Вас. е праснала два скреча преди да напише новината, гаранция! Целата редакция в днес.ру са копейкаджии, но като чуят за американци тичат до банята уж да си оправяли грима.

30

Анонимен

преди 1 година

Всъщност това е тежка и неблагодарна професия. Да не говорим за броя дубъли, които режисьора ще поиска, защото след 3-4 път вече става мъчение. И утре пак... Свобода за Рон!

29

Анонимен

преди 1 година

Аз се разсмях на тази новина защото ми напомни на вица на великия Весо Парцала: Гинеколог влиза в съдебната зала подсъдим за убийство на римлянка. Съдията: Защо убихте жената? Гинеколога: Е , е как няма да я убия? Спира ме на улицата снощи и ми вика: Бате, ти пу...ка виждал ли си? Та същата работа ... Джереми всеки ден мандръсаал порноактриси в работно време и накрая ще вземе да изнасилва някаква???

28

Анонимен

преди 1 година

Рон, как са сестрите в психодиспансера? Стават ли?

27

Анонимен

преди 1 година

Не всички които го съдят са порноактриси. Някои са случайни жени и ги е оправял в тоалетните на заведения и други такива места. Според това к,което той каза още преди 2-3 години, те са му налитали , понеже знаят кой е. Истината не е ясно каква е.. Така или иначе той вече е с деменция и не мога да го осъдят

26

Анонимен

преди 1 година

Бил е прекалено отдаден на професията. И да си работохолик не е добре в днешно време. Не знаеш кой колега ще се сети да те съди след години.

25

Роза

преди 1 година

Някъде в статията да е написано,че жените,които го съдят ,са порноактриси?!В други сайтове са описани подробно някои от случаите.Но вече нищо не могат да му направят!Човекът е "взел-дал"!

24

АнонимеН

преди 1 година

ИСКОВЕТЕ ИДВАТ СЛЕД КАТО СЕ ОБЯВИ, ЧЕ СЪСТОЯНИЕТО НА РОН ДЖЕРЪМИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ СЕ Е ПОКАЧИЛО ОТ 1 МИЛИОН ДОЛАРА НА 9 МИЛИОНА КЪМ ДНЕШНА ДАТА! 9 МИЛИОНА ДОЛАРА ДЕЛЕНО НА 30= 300 000 ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ЗА ВСЯКА ИЗНАСИЛЕНА ПОРНО АКТРИСА!

23

Анонимен

преди 1 година

Човека станал на 70, те пачите се сетили сега че ги бил изнасилвал.

22

силно замислЕна

преди 1 година

Ееее и тоя се побърка от мандръсанЬе, ама поне му е било кеф!

21

Мхмхм

преди 1 година

Тая статийка сериозно, ама като пиша сериозно значи не се майтапя, ме замисля дали да не сложа една скрита камера в спалнята, щото ще се разделя утре с някоя женска и след 3дни ще ми прати куки на вратата, че съм я бил изнасилил. Я нека си имам доказателства а мърлаата да съди деддовия. Опасни времена настанаха и дела дебнат отвсякъде. Големи либерали станахме големи борци за права, голяма борба срещу дискриминацията дето я няма. Аман от ценности.