271

Все някой друг

преди 1 година

Ви е виновен за собствената глупост!Нямало да прекратявате "специалната военна операция",ама САЩ да прекратели доставките на оръжие,че да си дойде всичко на мястото.Тоест да затвърдите окупацията на Украински земи?!..По-голяма наглост и глупост в едно не бях чувал.Единственото решение е да си обирате крушите възможно най-скоро от Украйна и да се приготвите да плащате репарации десетилетия напред!Това е единствения изход и сами сте си виновни за това.А атомната риторика...е още по-голяма глупост!

270

пак аз

преди 1 година

Мегаломаните сте ти и онова другото дребно човече ... и цялата ви върхушка. Ама искали били да ги уважават. Уважава се нещо или някой, който/ето има някаква стойност. При вас няма какво да се уважава. Нацисти, фашисти, убийци и изнасилвачи. А и долни крадци на тоалетни чинии. Взимайте си партакешите и бегом в блатата и степите и пълна изолоция от цивилизования свят за следващите 50-100 години.

269

Анонимен

преди 1 година

Путин иска, завладява и анексира Украинските земи почти целия свят помага на жертвата.

268

Анонимен

преди 1 година

Украйна спря Путин,той искаше да завладее една част от бившите соц.страни.

267

ми а де

преди 1 година

както се казва - цял ден ли ще лаеш кученце? що не хапиш?

266

карачанаков

преди 1 година

Стига ве бай Медвед ,от една година все това повтаряш,ама да ти кажа все пак едва ли си чувал има едни много хубави Български поговорки ВОЛЪТ КАТО РИЕ ГО ХВЪРЛЯ ПО ГЪРБА СИ, КАКВОТО ПОЧУКАЛО ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО,С ТВОИТЕ КАМЪНИ ПО ТВОЯТА ГЛАВА така че малко се запри с приказките.

265

🐄

преди 1 година

На запад нямало корупция......голем смех.....

264

Анонимен

преди 1 година

Ами метнете ядрено оръжие и всички ще метнат по вас. Това трябва да се направи АБСОЛЮТНО ЯСНО! Цялото НАТО и цялото ООН ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕ С ОБЩА ДЕКЛАРАЦИЯ. Ако някой използва ядрено оръжие всички използват срещу него. Иначе ще се затрием като биологичен вид.

263

Иван

преди 1 година

Този и той не си пие водката редовно.

262

Анонимен

преди 1 година

Запада цени народа и човешкия фактор ,в сравнение с Изтока.Колкото и да е странно.Запада е комерсиален и им е необходим човешкия ресурс, а Изтока е духовен и не го интересува човешкия ресурс.Затова и Путин изпраща да умират хиляди хора,както и убива хиляди хора.Объркващо и абсурдно но факт.Запада също така е за закони и срещу корупция за да си развива бизнеса,а Русия и изтока са срещу това, за да владеят с корупция и без закони.

261

Анонимен

преди 1 година

А уж руснаците са едни добри, миролюбиви...дрън дрън

260

Анонимен

преди 1 година

До този дето пише едно време дядо е казак,явно достига възраста на дядо си. Това с едни време не важи сега.Сега има технологии,които подаказват на лидерите от технологичните стеани да поназнайвар повечко.Аз съм сигурен ,че от НАТО имат инструменти и знаят всеки един ход на Русначетата. Как знаеха,че ще ударят Украина,въпреки че и Руснаци и Украинци твърдяха обратното.Ако Русия иска да атакува с ядрено оръжие,досега Русия нямале да я има.А Русия не я атакуват заради ресурсите и най-вече народа.

259

Анонимен

преди 1 година

Да пише ,че предупреждава.Но това освен плашене по друг начин ,няма как да се приеме.Защото ,ако предприеме подобно нещо това означава част от света да изчезне. Една част ще остане, но на 100% Русия ще бъде часта която ще изчезне.Затова този който написал че плаши е прав.Никога не съм могъл да разбера -филите,а най-малко Русофилите.Та Вие сте по-зле от Руснаците.Вярвате а всичко казано от пропагандата от Путин.

258

Смех

преди 1 година

Руzките олигарси ще мятат бомби по децата си, които са в Европа.

257

Ти да видиш..

преди 1 година

Как специалната военна операция , се превърна във военна излагация.

256

...

преди 1 година

Мишката Медведев...

255

Пенсионер

преди 1 година

На този не му обръщам никакво внимание.*** на Путин.И по глупав от него.

254

Ппп

преди 1 година

Не се напъвай късак, ще скъсаш минискус. По-добре удари още един стакан водка

253

Психиатър

преди 1 година

Комплексирани джудженца с мания за величие влачат света към ядрен конфликт. Не им идва на ум, че ако стане ядрена война, Русия така или иначе пак ще престане да съществува.

252

Анонимен

преди 1 година

Диктатура ще потъне с Русия