251

до 332

преди 1 година

За сега ПРЕДУПРЕЖДАВА, не ПЛАШИ!

250

Анонимен

преди 1 година

Русия се управлява от Инфантилни комплексари и там е проблема.Другия проблем е че голяма част от Руснаците са същите.Докато не бъде унищожена Русия света ще страда.След това трябва да се покаже и на Китай къде му е мястото.

249

Анонимен

преди 1 година

Всяка седмица Медведев плаши света с ядрени бомби.

248

Анонимен

преди 1 година

Добре САЩ предизвиквала конфликти,а Вие господин Медведев какво предизвиквате?В войната в Украина има над 100 пъти повече жертви от всички войни(без Виетнамската,където пак Вие бяхте основно замесени) след втората световна война до сега. Това ,че САЩ била предизвиквала войни, по какъв начин оправдава вашите дейстия?Ние трябяа да приемем ,че Вие убивате от добро,защото САЩ правило същото.В детската градина може да се приема това,но все пак госпожата ще Ви се скара.

247

offff

преди 1 година

Какъв световен конфликт бе , хаха. Част от Украйна не може да вземе руснака... То няма такава излагация

246

ВВ Путин :

преди 1 година

С какъв акъл оставих този придурак да управлява 4 години .

245

Анонимен

преди 1 година

Не дразнете янките , че започнат ли ще има оле ле мале.

244

Анонимен

преди 1 година

Гледах речта на Путин за да видя реакцията на военните в публиката. Когато Путин каза че замразяват участието си в споразумението за оръжията в един миг всички военни скочиха на крака ръкопляскайке. Ако не е Путин до сега да са изстреляни ядрените оръжия. Но не по Украйна. Руснаците няма да опукят Украйна с атом. Другаде ще лети. И само Путин е гарант това да не се е случило до сега.

243

съвет

преди 1 година

Думкайте краварЕте и бандеровците и да се приключва.

242

Нахален Голтак

преди 1 година

Тоя явно. Е прекалил със коката

241

Бай Илийчо

преди 1 година

Фърлай атома !

240

Анонимен

преди 1 година

САЩ дойде с атом и ще си отиде само с атом, карма му викат, неизбежно, мислят се за недосегаеми, ще видим

239

Анонимен

преди 1 година

Тоя пак е пил

238

Анонимен

преди 1 година

Видно е, че престъпната московска шайка е на ръба, защото СССР 2 няма да има.

237

Анонимен

преди 1 година

Давайте през окиана там са гадовете бря

236

Сержант

преди 1 година

Ако не бе САЩ, още 1943г.щяхте да се разпаднете.

235

Как е ИТ фирмата ?

преди 1 година

Тая дет синчето на чичката от снимката заграби - щял да прави техпарк в Русия. Е кофти момент нацели, кой да знае че лудия шеф на баща му ще врътне такава авантюра с военните. И сеа баща му вместо да урежда държавни поръчки за техпарка ще се развява по телевизиите, да не го забравят и да го помолят да скочи от некой прозорец

234

Майка на дете

преди 1 година

Абе тоя Байдън защо ходи да дрънка, че източният фланг на НАТО била първа отбранителна линия??? Няма тука бедните народи да обираме парсата от неговите амбиции и от некъдърността на ЕС....ЩЕ НИ СВЪРШАТ ЗА ЕДНОТО НИЩО!!! НЕ НА ВОЙНАТА!!! РУСНАКА АКО ДОЙДЕ ТУКА, БЪЛГАРИНА НЯМА ДА МУ ПОСЕГНЕ, А ЩЕ ГО СРЕЩНЕ С ХЛЯБ И СОЛ!!! БАЙДЪН ДА СИ ВОДИ ВОЙНАТА В САЩ, КАТО ИСКА ВОЙНИ!!!

233

Вречатляващо

преди 1 година

Безхаберие в България! Руснаците извадиха атомните бомби, в Турция загинаха 40 000 о земетресени 7 степен и всичко това даже не стана причина да си актуализираме протоколите за гражданска защита, да направим няколко учения поне в училищата па камо ли ревизия на бомбоубежища по кварталите, ако въобще са останали такива. Само си дрънкаме по медии и се правим на смели и умни.

232

До да ви светна

преди 1 година

Кобалт не е радиоактивен! Шемет!