37

Пенсионер на 96

преди 1 година

Управляващиииииии, оставете 20% ДДС навсякъде а сменете политиката за подпомагане. Като махнахте ДДС върху хляба, защо от днес е увеличен, житото не е от нова реколта, а и цената на енергията и горивата намаля, или на управниците не им се иска да прогледнат

36

Анонимен

преди 1 година

Тези нагледци дето и бакшиш искат в цената да си вкарат. Насила парите от ръцете да ми вземат. *** мръсни. Няма да стъпя на заведение. Да видим как ще стане. Бойкот!! Днес в магазина ми искат 4,50 лв. за 200 гр сирене..ми да си го ядат

35

Анонимен

преди 1 година

Слизане от Брабусите и качване на Дачия. Порше до Поршето, майно льо, Брабус до Брабуса. За дугите - автобуса и минималката.

34

Анонимен

преди 1 година

Фитнесите са вредители на общественото здраве. Продават анаболи и перат пари от дрога.

33

Анонимен

преди 1 година

Слизане от Бентлитата мошеници,ще карате само мерцедеси.

32

Morski

преди 1 година

Пък ние обикновените потребители искаме ПО-НИСКИ ЦЕНИ С ПО-КАЧЕСТВЕНО ОБСЛУЖВАНЕ! Свалих, ви ДДС то и пак намалите порции, и вдигнах те цените! Ай. СИК.. тир!

31

IVo_1

преди 1 година

данък от 9% трябва да е за хранителните продукти в магазина, на ресторант се ходи с повод и забавление. Точка. Който иска да ходи да го обслужват да си плаща. Който иска да си приготви в къщи да му е достъпно по джоба

30

Анонимен

преди 1 година

До 21, ЛЪЖЕЦО, тази "малоумщина" беше причинена от твоя ГЕРБ по време на ковид - пандемията, и няма абсолютно нищо общо с ПП! Виждаш ли какви мpъсници и ЛЪЖЦИ сте всички герберуги?

29

Анонимен

преди 1 година

Най-нужното нещо са ресторантите. Там ДДС трябвва да е 0, пък може и -10%.

28

Анонимен

преди 1 година

Защо и баничарниците с кифли вече казват че това е ''хляб'' , за да се класират за гювеча ?Не е ли българска работа вече на мястото на сИганската работа !

27

Анонимен

преди 1 година

При положение че в Бг ВНОСЪТ на стоки е ''някакви си'' 93 % , то за какви Бг-стоки говорим ?

26

баба мара

преди 1 година

200 лв обяд на 5 души да фалират и да спрат да ни занимават с техния бизнес

25

Асан

преди 1 година

Те защото сега са много ниски, затова ли? 1200лв. само спането в нищо и никакъв мизерен хотел на Китен. Много е евтино. За качеството на обслужване, изобщо няма да споменавам. ЗЕРО-НУЛА. Българина от край време не познава понятието хигиена.Важно е парите да се гушнат. Не се наядохте бе джанъм!

24

Анонимен

преди 1 година

можем и без ресторантьори.

23

Този бранш

преди 1 година

работи извън закона. Работниците им са роби. Не се осигуряват. Не ползват болнични, платени отпуски. Цените в заведенията са безбожни. Защо трябва народа да финансира бизнеса.

22

meanwhile

преди 1 година

Оня "череп" в Дубай сега пуши победоносно пура след пура "благодарейки", че се е отървал от "живота" във България.

21

Мен

преди 1 година

Най-голямата малоумщина, причинена от ПП

20

Соца се завръща

преди 1 година

Искахте като при бай Тошово време, на ви го сега, бай Радевото ви време. Става баш баш като едно време - хората само гледат изложената стока по витрините защото цените са толкова високи, че не могат да си я позволят. Засаждат зеленчуците на село за да може на лято да напълнят багажника на Голфа с краставици и домати отивайки на почивка. Доста соц звучи нали и не, не е разказ от соц миналото, а прогноза за Радевото ни бъдеще

19

Анонимен

преди 1 година

До избирател Дебе и Бебе са само хотелиери. Самоковеца, Картофа, Нерезъ и са безброй.

18

избирател

преди 1 година

СТИГА С ТИЯ ХОТЕЛИЕРИ И РЕСТОРАТЙОРИ.НЕ СЕ НАЯДОХА.