89

Анонимен

преди 1 година

Именно затова не помпайте уркопитеците че ония ще се напие и света приключи.... Пил не пил какво ми дреме като и бактерия няма да оцелее

88

Анонимен

преди 1 година

И на зеления наркоман са по влияние на кока

87

В.

преди 1 година

Струва ми се, че господин Тагарев удобно си представя желаното за действително.

86

Анонимен

преди 1 година

Руските нападки стават все по елементарни и кръчмарски.Няма кой да им повярва освен на тях самите си.Русофилите си вярват , че са страшни и значими. Когато един ден бъдат обявени извън закона ще са страшно учудени.Заловят ли Путин и падне руския режим , остават сами.Тогава много русофилски партии в България ще се изпокрият. Авоарите разкрити. Ще се разбягат като крадци.Със сигурност Гешев ще бъде отстранен като елемент от руската външна политика. Никакви смешни дела не ще му помогнат за да се за

85

Обективен

преди 1 година

Медведев , ти мене уваж-а-а-аш ли ме? А? Уважа-а-а-ш ли ме ти мене?

84

Анонимен

преди 1 година

БОРЕЛ ЗАЯВИ ЧЕ НЯМА НИКАКВА ЗАПЛАХА ОТ РУСИЯ СРЕЩУ СТРАНИТЕ ОТ ЕС. ТАГАРЕВ ЗАМИНАВАЙ ДА КОПАШ ОКОПИ ПО ИЗТОЧНОТО И ЗАПАДНОТО КРАЙБРЕЖИЕ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ НЕКА И ТЕ ДА ТИ СЕ СМЕЯТ ЩОТО ЩЕ СИ ЕДИНСТВЕНИЯ КОПАЕЩ

83

:-)

преди 1 година

спондж боб кирилов нали целува ръката на фурера си хахахаха даже пред медиите хахахаха

82

най-най-послушничък

преди 1 година

Човека е решил да стане военен министър и понеже е последовател на логиката и практиката на г-н Балкански от Враца вероятно ще стане...цитат от баай ГаньооПа и за почитание ако дойде думата, аз пак не се давам. Ти ще цалунеш ръка, аз - двете ръце; ти ще цалунеш скута, аз - краката; ти ще цалунеш на друго място, аз - на още по-друго място. Че ти с мен ли ще се надпреварваш бе, кьорпе?

81

Анонимен

преди 1 година

Магарев,къде го чу това.В нужника ли,където си сврял и дрискаш ли дрискаш от безсилна злоба и неистов страх.

80

Aм', тaka e!

преди 1 година

Някои под влияние на алкохол, други под влияние на nици c kpиcтaли...

79

Анонимен

преди 1 година

Marapeв, Marapeв, nak ce ocpa....

78

минаващ

преди 1 година

И къде е това място, дето се "говори" бре Тагарев? На сбирка на анонимните алкохолици ли?

77

Айсиктир

преди 1 година

Я Тагарката пак е в окопа,кога ще изпълзят гладното Събе , шушумигата и клептоманката.

76

Аз

преди 1 година

Този явно съди по себе си за другите!

75

Анонимен

преди 1 година

До 74 Така ли бе,що тогава толкова хора избягаха от тая Украйна като толкова са били единни и що тия от Донбас се бият на старата на Русия.От 40 милиона останаха сигурно 20,ако Зеленски не беше затворил границите сигурно и 10 милиона нямаше да останат,за да се бият за тая прекрасна Украйна,както я изкарваш.

74

Grigorias Dimitriias

преди 1 година

САМО ВЕЛИКА ГЪРЦИЯ МОЖЕ ДА СПАСИ ВУЛЛГАРИТТЕ ОТ ТУРСКИЯ ЯТАГАН И ТУРСКОТО РОБСТВО 2...ИЛИ СТАВАТЕ ГЪРЦИ ДО НЯКОЛКО МЕССЕЦА , и ГЪРЦИЯ ВИ АНЕКСИРА И СПАСЯВА.....ИЛИ ЩЕ СТАНЕТЕ И ОСЪМНЕТЕ КАТО ИСЛЯМИЦКИ ТУРСКИ ЧАЛГАРИ, КАКВИТО СТЕ ВЕЧЕ НАД 80 ПРОЦЕНТА ....МНОГО МАЛКО ВРЕМЕ ВИ ОСТАВА ....ЗАПОМНЕТЕ МНОГО ДОБРЕ : САМО ГЪРЦИЯ МОЖЕ ДА ВИ СПАСИ ОТ ПАН-ТУРКИЗМА И ИСЛЯМА , НИКОЙ ДРУГ .

73

баце

преди 1 година

Нищо забележително. Някои правят изказвания под влияние на дрога, яки билки, медицински препарати, старческо слабоумие и т.н.

72

Анонимен

преди 1 година

Къде го е чул това Тагарев? В кварталната му кръчма?

71

Анонимен

преди 1 година

До 2022 година 65 процента от украинците искаха да бъдат в ЕС...След вероломното нахлуване на фашистка Русия в Украйна, 99 процента от украинците искат да бъдат в ЕС....Така стои въпроса и по отношение останалите държави.Не се съмнявам , че си русофил с твоите коментари мечти. Но трябва да приемеш фактите такива каквито са. Иначе вие заминавате в небитието....Украйна е повече единна както никога. Дано и ние един ден сме единни както тях.

70

Анонимен

преди 1 година

До 70 Какви глупости дрънкаш ,що си мислиш,че Русия ще напада България,я си ходи с тия украински опорки там откъдето си дошъл.