26

Някой

преди 1 година

Тия са ясни, още в самото начало на конфликта те бяха едни от малкото, които отидоха на крака при Путин. Имат си някакви интереси и се чудят как да ги постигнат, но времето ще покаже. След Путин ще видим как ще са нещата. Може би десетки години ще минат, докато се отмият нещата, кой знае.

25

Ти да видиш..

преди 1 година

До Анонимен 22 Велико посмесище. А какви велики претенции имаха...!

24

Киро

преди 1 година

На кого са слугували руснаците . Запада ги извади от блатото и инвестира в тях . Какво имат сега ? 80 китайски автомобила маскирани с емблемата на Москвич. Руснаците имаха всичко . След войната ще заличат всички напомнящо Путин и ще плащат с години репарации . Ти не ги познаваш !

23

Анонимен

преди 1 година

До 26...... Не е вярно... Тая работа свършиха българските комунисти, които ни управляваха... Сега съвременните управляващи правят същото в полза на запада..

22

Анонимен

преди 1 година

До 22.... Напротив, Путин направи Русия велика...

21

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 21 Не си прав. Познаваме руснаците много добре.Четиридесет и пет години им ядохме попарата. Така ни възходиха , че още ни държи влага.

20

Припони

преди 1 година

Припони - учете български!

19

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден на присъствие на Русия в Украйна е пирон в ковчега на САЩ

18

още санкции?

преди 1 година

Цените ги виждаме. Още санкции?

17

Така е ..

преди 1 година

Русия беше важен партньор за Европа , но Путин съсипа всичко с тази война.Да му се ненагледа човек.Да си съсипе държавата от алчност и жажда за световно величие.И каква стана тя ?Изпусна питомното , сега гони дивото из Азия.

16

Анонимен

преди 1 година

През последната година си пролича кой какъв е. Австрийците и унгарците се оказаха най-мъдри. Другите не знам как ще поправят поразиите, които сътвориха с Русия. Дори хипотетично начело на Русия да застане марионетка на Запада, самите руснаци вече ненавиждат западняците и няма да допуснат отново да слугуват на чужди интереси. Не ги познавате.

15

Някои

преди 1 година

Започнаха да се мазнят вече.

14

Анонимен

преди 1 година

КАКТО МНОГО ОТДАВНА КАЗАХ РУСИЯ КАТО РУСКАТА ИМПЕРИЯ В ПОСЛЕДСТВИЕ СССР СЕГА РУСКА ФЕДЕРЯЦИЯ Е БИЛА И Е ОТ 300 ГОДИНИ НЕОТМЕНИМ ФАКТОР В ЕВРОПЕЙСКАТА СИГУРНОСТ. ПРОСТО АВСТРИЙЦИТЕ ПОЧВАТ ДА СНЕМАТ СЛОЕВЕТЕ ИСТОРИЧЕСКА КАТАРАКТА!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Благодатен материал за болните фантазии на русофилите... Дай им нещо подобно и им глддай сеира, как пишат небивалици и глупости...

12

Чист българин

преди 1 година

Руските фашета и австрийските фашета - дружба от векове за векове

11

ало ало

преди 1 година

и австрия, и швейцария винага са имали умни управници, затова сега германия се моли на швейцария за танкове, защото ги раздадоха за скрап на укрите!

10

Анонимен

преди 1 година

Нещо нормално е австрийски политици да получават подкупи от най-големият съсед на ЕС за да говорят глупости.

9

Анонимен

преди 1 година

Да, необходима е. Да им финансира гей парадите...ако някой е осведомен , до 2019 г. във Виена се е провеждал пищен музикален фестивал и парад на ЛГБТ изпълнители и драг кралици, финансиран с руски пари, чийто патрон е бил Кончита Вурст. Но са им спряли парите и фестивалът е прекратен.

8

Ханко Брат

преди 1 година

Изкарахте късмет, че зимата за пореден път беше топла!.... Тогава ще разберете колко важна е Русуя!

7

Пий си хапчетата

преди 1 година

От един век Москва подклажда граждански войни в стотици държави по света. Искаш ли гражданска война в Австрия ?