123

Анонимен

преди 10 месеца

Абе те украинците избягаха от там и то хора ,които могат да влязат в армията,някой тук ни набутва,че ние трябва да се занимаваме с проблемите на Украйна.Ами и сега няма проблем някой да се пише доброволец и да отиде,но никой май неще.

122

Анонимен

преди 10 месеца

Ще стане като с Пейтриот и Хаймарс...Русия ще ги унищожи! Данъкоплатците ще ги платят!

121

Бай Дрън

преди 10 месеца

Всъщност, истинската бройка на евроатлантическите доброволци за Украйна е 2-3000. Дори да решим да пратим хора, то 90% няма да минат наборната комисия. Говоря за младежи на по 18-20. И не става въпрос, че не са минали обучение а за това, че трябва да минат и медицински прегледи. Лудд евроатлантик с автомат никой няма да пусне в Украйна :)

120

До Губерков

преди 10 месеца

Ф16 не може да затвори небето над Украйна, първо няма да има толко много самолети, второ руснаците няма да го позволят, да не говорим за сложната логистика за тоя самолет. Ф16 може да нанася топни удари (стига да е оборудван) по наземни цели, но доста ограничено от към боеконлект, плюс въздушен бой, не става за подръжка на пехотата, а като има пво и други самолети, ползата от него е съмнителна

119

Христо Христов

преди 10 месеца

До Космонавт/131 "Поне ще са екипирани по натовски стандарт и ще е доброволно." - а дано! Но защо говориш в трето лице, ТИ лично, няма ли да се пишеш доброволец?! ПП. Аман от страхливи евроатлантически ми'ш'ки, дет живеят в панелките на бабите си и ги пребиват да им вземат пенсията та да си купят цигари.

118

Анонимен

преди 10 месеца

Ей тия украинци не се спряха да ръсят глупости.А що не стоят в Украйна да си я защитават,а ги бълват тук.

117

Космонавт

преди 10 месеца

До Буратино Да, защото "червената им линия" се огъна повече от Kypcкaтa дъга. Ако някой пита за украинската контраатака, да му отговоря предварително - Украйна чака атаката на Путин 8 години и му рамазаха муцуната. :))

116

Бай Дрън

преди 10 месеца

Те тия самолети бяха за утилизация като нашите МиГ-ове. Затова Холандия реши, че така и така са за боккклуука, по-добре да станат ббоооклуук в Украйна. Това е цялата работа. И холандците, за разлика от нас, няма да чакат 10 години за чертежи, а си вземат нови самолети веднага. Ако имаха МиГ-ове, щяха да пратят тях, но нямат горките.

115

Космонавт

преди 10 месеца

До Христо Христов Поне ще са екипирани по натовски стандарт и ще е доброволно. Няма да им се налага да крадат украински медицински принадлежности от убитите украинци.

114

Буратино

преди 10 месеца

Друзя чакаме вече година и нещо суровия ответ на самая магучея втарая в мире срещу поставката на западдно въоръжение с което се крушат дебели рушки глави, и единствения ответ е набиране на още пушечно месо.

113

Христо Христов

преди 10 месеца

Един от тия двамата прочете списъка на държавите, които ще пращат натовски войници да се бият за интересите на сащ в Украйна. Дано скоро дойде и нашият ред да пратим 50000 евроатлантика!

112

Губерков

преди 10 месеца

Ясно е че няма да е магическо, но друго е да се затвори на 100% небето над фронта. Ще бъдат спасени доста украински животи и повече безответни билети за концерт на Кобзон ще бъдат връчени на вяликите путински салдати.

111

Анонимен

преди 10 месеца

До 127 За да ти затруднят ръждясалото мислене.

110

Анонимен

преди 10 месеца

И защо въобще им ги дават?

109

Космонавт

преди 10 месеца

Пропагандата за Русия трябва да се преследва от закона. Не трябва да се допуска душевно болни милиционери да сеят идеи за тероризъм в главите на децата. Русия е терористична държава, ако имате съмнения или искате да докажете, че не е така - отивате в Мариупол, ексхумирате 10к гроба и разпознавате цивилните, за да не са погребани като животни. Искам също така да ми дадете пример, кога в нормална държава по телевизията са пропагандирали давене на деца от съседна държава.

108

Щерю

преди 10 месеца

Така, зад паравана на бля-бля-бля, чрез тази смешна война, ционистите изкупиха земята на (хипер-задлъжнялата към еврейските спонсори от САЩ) Украйна...

107

Анонимен

преди 10 месеца

Ко стА бре , Германия изпада в РЕЦЕСИЯ ?Явно със любезното съдействие а сащ и англия !

106

До 118

преди 10 месеца

Те затова го уволниха Марк Мили..иго замениха с военнолюбеца Браун!

105

Анонимен

преди 10 месеца

Зеленски вчера каза друго

104

Анонимен

преди 10 месеца

"Руснаците имат хиляда изтребителя четвърто и пето поколение, така че ако искате да предизвикате Русия във въздуха, ще се нуждаете от значително количество изтребители от четвърто и пето поколение", каза началникът на американския генерален щаб генерал Марк Мили. Началникът на американския генерален щаб генерал Мили е компетентен мъж и с лекота начука/канчетата на родните кравофили, относно наличието на хиляда руски изтребителя четвърто и пето поколение.