78

Анонимен

преди 10 месеца

Редовно правителство ще има, от експерти, избрани от Габриел, която да е премиер, подкрепено от ГЕРБ, ДПС, ДБ, може би, ПП, ИТН.

77

изкуствен интелект

преди 10 месеца

урсула дала нареждане на мария габлиел да мажне гешев..........дали пък гешев не е +

76

Анонимен

преди 10 месеца

В този труден за страната момент, Денков не е най-подходящият кандидат за премиер. Той не е ярка, компетентна личност, която да поведе едно силно, експертно правителство, за излизане от политическата криза и връщане на държавността, разклатена отПП. Върху академичната му титла виси сянката на съмнение, зощото я получи, докато беше министър на образованието в служебен кабинетхна Радев, заедно с лица отПП. Физик, химик, или физикохимия е той, не стана много ясно, трябва да питаме Лена Бориславова.

75

Анонимен

преди 10 месеца

ПП внесоха достатъчно омраза и политическа истерия в държавата. Данеби, ГЕРБ да е в записите на Руди Гела? Виновни за своя крах са само и единствено, жадните за власт некодърници и шарлатани, от ПП. След свалянето на кабинета Петков, трябваше да се сформира кризисен щаб, за спасяване на държавата след катастрофичното управление на ПП, Киро и татко Петко. Спасяването още не е приключило.

74

Боко в ареста

преди 10 месеца

Боко и Гешака да не са се разбрали нещо? Че вече Боко изглежда по-спокоен пред перспективата за нови избори.

73

От хората

преди 10 месеца

Важи поговорката за калпавия и какво му пречело.Бойко,влезте в залата,приоритет да ви е бюджета и всичко останало след него.Ама,не би.Давай така,а после да обвиняваме ,че няма пари за заплати пенсии,не стигат за болници и т.н.Но,типично по български.

72

О,

преди 10 месеца

Киро и Баце запяха в един хор.Безценно.

71

Анонимен

преди 10 месеца

Борисов и Радев трябва да влезна в затвора. И не са само те бандитите на прехода - чегнгета, генерали, офицери, адвокати, журналисти, политици, олигарси, лекари, котараци, библиотекари, масони, професори, общинари. Много са корумпираните *** овладяли безконтролно и безнаказано държавата.

70

Анонимен

преди 10 месеца

ЕС е добре, летищата са пълни, цените на газта и бензина от една година постоянно падат. Добре, че направихме правилния избор и сега живеем щастливо в клуба на богатите.

69

Анонимен

преди 10 месеца

Баце, нали си смел и знаеш всичко!? Кажи на нас маргиналите, кои са тия въображаеми опоненти дето вечно ти мътят водата, посочи ги поименно, нали така правят мъжете!

68

Веселинъ 7112136860

преди 10 месеца

А бе,Борисов Бехар,я кажи как тук-онуй с "оная" еврейка -сънародничка твоя МариО ГАВРАил? Кой кого и на кого е по-голяма чурката? Апропо,защо някой просто не му изхлузи на търавесътита Габриел полата,че да се види к'ъв компот е долу? Какъв бой ви чака чъфъути! Бедна ви е фантазията.

67

Да Пеем Заедно

преди 10 месеца

Руди Гела, Руди Гела, Руд, Руд, Руди Гела! Записите Мръсни Пускам - аз в този Час! Имам Следка аз със Каскет да Запазя Имунитете - Да, Имунитета! А Каскета на Парапета ще му Падне Имунитета, Ококрения гледа със Страх, но Записите Пускам Аз!

66

Сандо

преди 10 месеца

а кое е нестабилното на страната и ако има такова нещо то е резултат на чия политика?

65

Олимпий Панов

преди 10 месеца

Още ли има кой да му верва на таз мухлясала тиква?

64

Руди Гела

преди 10 месеца

да пуска Записите!

63

Кире и боко

преди 10 месеца

Днес ще има много смях

62

Тиква

преди 10 месеца

Чекмеджетата остават празби ххахаха

61

Кой е тоя?

преди 10 месеца

Довечера, Бойко Борисов: "Аз Кирил Петков не го познавам. Виждал съм го само по телевизията."

60

Анонимен

преди 10 месеца

До да ама не -Е,и да има,какво ? Само той ли има ? Какво е нередното ? Една къща,а не 20,нали !??? Що за простотия се дъвче насила вече толкова време?

59

Анонимен

преди 10 месеца

До-55.. Ми то нали точно *** защити по най добрия начин руските,че и турските интереси като построи Турски питок и загроби България с тоя проект с над 11 милярда лева.Така,че стига с тая мантра,че руснаците (пречели)на тиквуня и Кирчо да направели ротационната крадлива коалиция.От Москва ли даваха предизборните обещания на ППДБ,че щели да изчегъртат и приключат престъпния юодел ГЕРБ,пак ли Русия( твърдеше) ,че промяната докарала катастрофа в Б-я или същия тоя мутраген.