Трима намушкани за една нощ в Бургас

Мъжете са получили прободните рани при скандал между две компании
30 авг 2005 14:42,
Трима намушкани за една нощ в Бургас
Снимка: Булфото

Мъж е настанен в болницата с опасност за живота след скандал между две компании, съобщиха от РДВР-Бургас. Това е 26-годишният П.М. от морския град. Той е открит близо до блок 68 в жилищен комплекс "Славейков" малко след 4,30 часа тази сутрин.

Преди това във Второ РПУ в Бургас е получено съобщение за друг намушкан пред кафене "Орфей" до блок 80 в комплекс "Славейков". Той е бил с прободни рани в областта на гърдите и гърба. Това е 26-годишният Г.К., също от Бургас. И той е настанен в болницата, но без опасност за живота.

При посещение в Центъра за спешна медицинска помощ полицейските служители са установили, че там е приет и младеж - 17 годишният Т.Т. от Бургас с прободна рана в гърба - също е настанен в болницата без опасност за живота.

Тримата са получили прободните рани при скандал между две младежки компании. Свадата е започнала в заведение "Вселена" в Приморски парк в Бургас.

Едната компания /в която са били 26 год. Г.К. и 26 год. П.М./ след възникналия скандал с такси се е прибрала към комплекс "Славейков", а другата - / състоящата се от четирима младежи, сред които 17 год. Т.Т./ - с друго такси е тръгнала след тях.

Пред бл. 68 в к-с "Славейков" двете компании се спречкали. Работата по случая продължава Второ РПУ Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание