Митничари спряха контрабанда на водка и уиски

Също днес митническите служители в Малко Търново задържаха 131 броя сребърни гривни и ланци с общо тегло 1 920 грама
22 апр 2006 12:33,

Дежурните митнически служители на митнически пункт Лесово откриха днес при проверка 82 еднолитрови бутилки с водка и уиски, укрити в специално изработени тайници в резервоарите на два леки автомобила с българска регистрация, съобщиха от Агенция Митници.

Тайниците представляват вградена двойна стена в резервоарите на автомобилите, където бутилките са били закрепени неподвижно.  

Двата леки автомобила марка “Опел” са пресичали граничния пункт един след друг в посока от България към Турция. Колите са управлявали две български гражданки от гр.Хасково с инициали М.М. и С.Н. Съставени са им актове за митническо нарушение.

Иззетият алкохол в маркови бутилки ще бъде предаден за изследване. Бутилките са без акцизен бандерол и има съмнения, че алкохолът в тях е фалшив.

Също днес митническите служители в Малко Търново задържаха 131 броя сребърни гривни и ланци с общо тегло 1 920 грама при опит за контрабанден внос. Сребърните накити са били увити в стари вестници и поставени в странични джобове на ръчна чанта с лични вещи. Нарушителят е български гражданин с инициали А.С., който е пътувал с лек автомобил в посока от Турция за България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание