Масов бой между роми и българи в Самоков, убит е 17-годишен ром

Сбиването е станало след запой в кръчма; момчето е зверски пребито, лекарите не са успели да го спасят
22 авг 2007 13:01,
154
Масов бой между роми и българи в Самоков, убит е 17-годишен ром
17-годишно момче от ромски произход е починало след масово сбиване в центъра на Самоков. Снимка: БГНЕС
17-годишно момче от ромски произход е починало след масово сбиване в центъра на Самоков през изминалата нощ, съобщи Дарик радио.

Най-вероятно сбиването е възникнало след запой в местно заведение.

В боя са участвали роми и българи.

Починалото момче е било зверски пребито, по-късно е откарано в болница, но лекарите не успели да го спасят.

От общинската администрация в Самоков съобщиха, че благодарение на това, че целият център на града е под непрекъснато видеонаблюдение, участниците в инцидента са били разпознати.

От МВР потвърдиха задържането на извършителите на убийството, на които са им наложени мерки "задържане под стража за 24 часа".

Тази сутрин в "Седми квартал" около 500 роми са се събрали с идеята да тръгнат към центъра на града, но действията им са били осуетени от полиция и жандармерийски части.

И в момента продължава засиленото присъствие на жандармерия в Самоков, като обстановката е спокойна, съобщиха от МВР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
романец с бухалка преди 16 години
Не е ли крайно време тогава, необразованите и тези, които не плащат данъци в България да нямат избирателни права! Както и на държавни длъжности или в обществения сектор да не се назначават хора не владеещи писмено и говоримо български език(включително в частните фирни). Отвратително е да не можеш да си купиш хляб, само заящото не знаеш чужд език а говориш на български в "България"!
36
0
 
0
 
! Отговори
Snoop преди 16 години
Абе *** ... може ли да си толкова *** това че някой харесва Ивана не значи че е ***, работата е там че *** са прости аз работя с хора и понякога идват и *** и когато трябват да попълнят някоя молба или формуляр те казват "Ама бате аз немога да пиша" те просто не са образовани ... един нормално образован човек никога няма да тръгне из улиците с бухалка или брадва!
35
0
 
0
 
! Отговори
DSAAS преди 16 години
30. - 14:07 -От: hhhАбсолютни нещастници сте вие. Никаква интеграция няма да има, а и аз не искам да се интегрирам с *** от този форум. Някъкъв написал ХАУС. На всичкото отгоре супер неграмотни. - СЪМНИТЕЛНО Е ТОВА ДА Е РОМ ... В ТОЗИ ФОРУМ ИМА ХОРА КОИТО ПИШАТ ГЛУПОСТИ ЗА ДА СЪЗДАДЪТ НАПРЕЖЕНИЕ И ДА СЕ РАДВАТ НА КОМЕНТАРИТЕ СЛЕД ТОВА
34
0
 
0
 
! Отговори
романец с бухалка преди 16 години
Ако е бил като този с бухалката до полицейската кола(на снимката), явно сам си го е просел, като е тръгна с бухалка да иска смърт за българите! Докато полицаите не задържат всичките ***, които предизвикаха събитията в "Красна поляна" положението ще се влошава! Трябва да се арестуват всички ***-вандали! Тогава може да се говори за безпристрастна полиция! В момента арестуват само българи, което е странно, при условие, че точно фашистките лозунги от типа "смърт за еди кой си етнос" са *** дело, и трябва незбавно полицията да вземе мерки срещу *** фашизъм. Не всеме ли мерки - положението ще стане необратимо!
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
кой е ***, кой българин????1. сутрин в градския траспорт забелязвам, че много от вас не са се къпали и миришат на смрад. - Първа прилика с ***:)2. гледам по телевизията понякога как българи по разни чалгатеки въртят кореми на кючеците и изглеждат доста щастливи:) - Втора прилика с ***.3. Тука са писали коментари доста хора които от образователна гледна точка знаят да събират, изваждат, умножение и деление и не са прочели повече от 2 книги през живота си. Още една прилика...4. *** нямат войска и държава. Ние също нямаме. Пак прилика.5. На почит и интерес сред така културните българи са Азис, Ивана, Драгана, петкана и др. светила на т.нар. фолк-музика.. *** също много ги тачат..е, кого да набием?как да ги различим?
32
0
 
0
 
! Отговори
az преди 16 години
Убедил съм се че заслужават само бой.И да напускат България че станаха повече от нас!Това не са хора,трябва да изчезнат.
31
0
 
0
 
! Отговори
To4no taka !!! преди 16 години
awe izbiiite gi teq *** !!! 100 % *** sa po4nali se pak 4eren li e vinoven e !!!
30
0
 
0
 
! Отговори
Националист преди 16 години
Ех колко правилно пишеш, да ти завиди човек. Само едно ми е чудно, как така тази държава ще стане ваша. Защо не си вземете катуните в каруците, и лека полека обратно към Индия. Но вие и без това и смърдите ужасно, и от там ще ви изхвърлят. Абе хайде ***, че да има с какво да си къпя кучето :)
29
0
 
0
 
! Отговори
колето преди 16 години
много взеха да си позволяват тия *** трябва да паднат поне още 100 000 *** за да си знаят мястото
28
0
 
0
 
! Отговори
hhh преди 16 години
Абсолютни нещастници сте вие. Никаква интеграция няма да има, а и аз не искам да се интегрирам с *** от този форум. Някъкъв написал ХАУС. На всичкото отгоре супер неграмотни.
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Кофти работа - сега мангуните пак ще хванат ножовете и вилите...
26
0
 
0
 
! Отговори
ickata преди 16 години
Ей ти или си *** или си *** дето обича да го *** ***.Що според вас само българите са виновни за безредиците.Да ти кажа ли защо *** са животни?Те нямат чуства,влече ги само ползата от нещо.Това са *** дето само си търсят проблемите.Боя съм сигурен че е предизвикан от тях
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Един по-малко, няколко стотин хиляди остават
24
0
 
0
 
! Отговори
. преди 16 години
Жалко че няма смътно наказание в България. Дано тези дето си позволяватда отнемат човешки живот полежат дълги годинки в затвора.Няма значение - българин или ром!
23
0
 
0
 
! Отговори
Hooligan преди 16 години
Само така!!!!!Подкрепям те 21. Крайно време е българите да се вдигнат на оръжие и да избием всички ***, евреи и турци!!!!ГРАЖДАНСКА ВОЙНА!!!!88
22
0
 
0
 
! Отговори
koko преди 16 години
ми заради http://***.dnes.bg/article.php?id=40241#comments_n ew
21
0
 
0
 
! Отговори
Ickata преди 16 години
И аз съм чел някаде че било доказано че и *** били хора,но не съм много сигурен дали е верно.Живял съм в близост до махлата в Ямбол и знам как живеят тия животни.Ти искат да са българи когато им оттърва и когато не са ***.Значи е обидно да наречеш един *** - ***,а ако мене ме нарекат българин трябва ли да ги съдя ... Като малък са ме гонили да ме бият и да ми взимат парите.Бил съм на 5-6 години.Знаете ли колко мои приятелчета бяха тероризирани всеки ден от тия животни.Имах една приятелка дето беше на 10 години като я изнасилиха 2 *** и кво им направиха от наказателната ни система ... нищо.Трябваше по-големите момчета от квартала да влизат в действие......За това ви казвам че е срамота българи да защитават гадните шопари.И ако много държите на *** елате в квартал "Георги Бенковски" в гр.Ямбол и търсете 20блок.Отидете там и се любуваите на *** любов
20
0
 
0
 
! Отговори
войнаааа преди 16 години
УРААААААА! ЩЕ ИМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНААА! И ДОГАНКО, И ИВАН БЛЕКИ, И БАТ БОЙко, И ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ СЕ МАХНАТ!!!
19
0
 
0
 
! Отговори
_)_ преди 16 години
Доста добра новина, един резак по-малко.
18
0
 
0
 
! Отговори
CUBA LIBRE преди 16 години
ЕЙ ТЕЗИ *** ИСТОРИИ ВЕЧЕ ОМРЪЗНАХА. ПРЕСТАНЕТЕ ТАКА МАНИПУЛАТИВНО ДА ПИШЕТЕ ПРОСТАШКИТЕ СИ НОВИНИ БЕ!!! А НА *** ИМ Е МАЛКО БОЯ. ПРЕДИ ГОДИНИ НЕ СМЕЕХА ДА МРЪДНАТ ОТ *** СИ КОПТОРИ И МАХАЛИ БЕЗ ПРИЧИНА. КРАЙНО ВРЕМЕ Е НЕЩАТА ДА СЕ ВЪРНАТ ОТНОВО.