Разяреният Волен! Пак тръби, че делото “Тракия“ е поръчка

Лидерът на „Атака“ обвини прокуратурата и МВР в поръчка; Сидеров е обвинен в лъжа по делото за инцидента на магистрала „Тракия“
28 сеп 2007 10:45,
47
Разяреният Волен! Пак тръби, че делото “Тракия“ е поръчка
Волен Сидеров е обвинен в лъжесвидетелстване и укривателство по случая. Снимка: Булфото
С арогантен тон лидерът на „Атака“ Волен Сидеров обвини в корупция и политическа поръчка прокурорката по делото за инцидента на автомагистрала "Тракия" Иванка Трифонова.

„Прокурорката трябва да обясни, защо е получила ведомствено жилище от МВР и защо се е нагърбила да изпълнява долнопробна политическа поръчка, каза Сидеров.

Според Сидеров поръчката идва от главния прокурор Борис Велчев и е недостойно прокурори да се занимават с дребни политически игри.

Сидеров обвини и министър Румен Петков, че спуска въпросите на поръчкови журналисти, които следят делото "Тракия".

„Аз и жена ми бяхме заплашвани от следователя по делото за автомагистрала "Тракия" Емил Иванов, заяви лидерът на "Атака" и допълни, че Иванов изпълнява политическа поръчка, която цени да съсипе нарастващото влияние на партията му.

Сидеров и съпругата му Капка Георгиева се явиха в Софийския градски съд, освен тях дойде и независимия депутат Павел Чернев. Като свидетел се яви и Антон Сираков, заместник-председател на „Атака“.

Съдът пък отложи за 5-ти декември делото срещу Сидеров, заради неявяването на адвоката му Марин Марковски.

Dnes.bg припомня, че през април 2006-та автомобилът на Сидеров засече на магистрала "Тракия" близо до Пазарджик автомобила на Явор Доков.

Тогава лидерът на „Атака“ заяви, че неговият автомобил е бил управляван от Павел Чернев и срещу него е направен опит за атентат.

Впоследствие се разбра, че шофьор на Сидеров е бил Любомир Бакърджиев, който даже е набил Явор Доков.

Волен Сидеров е обвинен в лъжесвидетелстване и укривателство по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
abe glupak mrasen.mnogo ama mnooogoo si tap.tochno takiva , koito si mislite che "imate" akul glasuvate i viarvate v bezmislitsite mu.Kak moje da si tolkova tap we??????? kaji kak se stava takav glupak, che da go priloja varhu horata koito me drazniat
25
0
 
0
 
! Отговори
рафи преди 16 години
Не мога да разбера кой гласува за този чук и смешната му партия.То, не че има въобще за кой да се гласува ама точно за този *** срещу когото винаги има държавни конспирации. Изникна някаква странна партия от надути "родолюбци" който взеха да се държат все едно българския народ аха аха да ги избере на власт и правителството им праща поредния компромат.Всичките му хора, а и той се изложиха ужасно. Време е да си ходят!...
24
0
 
0
 
! Отговори
vnimanie преди 16 години
много ясно че е поръчка ....искат да го смачкат волен ама едва ли?хората мисля че имат акъл и няма да се вържат на тези провокаций от различните педараси
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Arymen Ov4arov kato sgazi i toi 4ovek, za6to ni6to ne se 4y po vuprosa...kiril Mari4kov su6to....
22
0
 
0
 
! Отговори
. преди 16 години
НЯМА ДА МЕ ИЗНЕНАДА ЕДИН ДЕН АКО СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ ТОЗИ Е ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА НА ДОГАН !
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ейй това е много нагъл тип признавам... да го хванат в крачка .. всички с които са били присъствали да казват едно а той да си говори ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА .. ми какво да каже все пак е със средно образувание... Чудно ми е само как има хора да гласуват за него.. до вчера викаше ДС вън от власта.. Гоце агента на ДС вън .. чак на Меркел пращаше писмо за ДС и Гоце.. а сега се оказа ,че половината депутати на Атака са бивши доносници на ДС... и си казах дай да видя сега какви глупости ще каже а той изкочи с поредната изцепка... че те работили за благото на страната(като на работните места са следели колегите си!!!) !!!!! а година преди това се кълнеше че няма да допусне такива хора в управлението на страната... Пълен смях е тая фурнаджийска лопата и вечното му оправдание ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОРЪЧКА..
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Абе ейй...абе еййййй........
19
0
 
0
 
! Отговори
ордер номер 1 преди 16 години
Разбира се че е поръчка.Индикации:- активност на прокуратурата - обикновено е с над 3 промила алкохол в кръврта и си трае- активност на ченгетата - обикновено дремят или са надупени в храсталаците- активност на медиите- обикновено чепкат сървайвър, слави и неполитизми (аха азис)
18
0
 
0
 
! Отговори
lubimetz13 преди 16 години
защо не пише нищо за делата срещу други де -путатковци, ами се занимават точно с един определен.. Малко прекалено ми се струва да ни занимават с кокошкарски работи..
17
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Този мишок ще оправи държавата!
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Носят се някакви слихове че в момента го раздавал малко ала Иван Костов. Взимал решения без да пита никой и съобщавал всичко на готово.
15
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
abe tozi glupak niama li da napravi niakva po goliama mizeria , che da go vkarat na toplo.Tova che go podkrepiat niakolko pensionera, i oshte tolkova jalki mladeji.........
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
СИНЯ ***
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
http://fortblond.act4trees.com/Това е виртуална гора. С всяко кликване върху линка, към нея се добавя по едно листо. Когато кликовете станат 100 милиона общо от всички регистрирани линкове, от сайта ще преведат на природозащитниците от Акваверде 10000 евро. Може да се кликва по веднъж на 24 часа и нищо не ни коства. Смятам, че си заслужава дори заради малката вероятност да е истина.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
А,ти си пълен *** и балък-рецидивист
11
0
 
0
 
! Отговори
Стеф преди 16 години
Аз лично съм виждал многократно как коли на АТАКА минават на чернено на светофара на Хемус! И ти я са се самозабравили до мозъка на костите си!!!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Разяреният Болен.... :D :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
9
0
 
0
 
! Отговори
. преди 16 години
ЕВАЛА НА ДОГАН, ЧЕ СЕ СЕТИ ДА ДАДЕ РОЛА НА БОЛЕН !!!ДОГАН МАЙ Е НАЙ-МЪДРИЯ ПОЛИТИК, КОЛКОТО И ДА НЕ МИ СЕ ИСКА ДА Е ИСТИНА.
8
0
 
0
 
! Отговори
ЕДИН преди 16 години
АТАКА = ДПС
7
0
 
0
 
! Отговори
kam nomer3 преди 16 години
mai nomer 3 e palen gaz