Дете едва не изгоря в пътен инцидент

Кола изгоря при теглене на пътя до Луковит, пострада момиченце на 7 години
3 ное 2007 19:13,
13
Дете едва не изгоря в пътен инцидент
7-годишното дете е със счупен крак и ръка след инцидента. Снимка: Булфото
Дете пострада при инцидент пътен инцидент на изхода на Луковит, съобщиха от МВР.

Лек автомобил “Мазда” дърпал “Опел Кадет”, като по време на движение опелът се откъснал от теглича, завъртял се, ударил се в електрически стълб вляво от пътното платно и се запалил.

В резултат на бързите действия на пожарникарите огънят бил изгасен. Близо до пътното платно играели деца. Едно от тях – момиче на 7 години е пострадало.

То е настанено в болница със счупени крак и ръка. Продължава работата по изясняването на причините за инцидента. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
K преди 16 години
Ти откачи :) Проблемна кормилна уредба се тегли на платформа или поне на малка такава (само предните колела).Правилна логика :) Всички според мен трябва да се теглят с твърдя, за да може предната да забавя задната. Омазахме темата0
11
1
 
0
 
! Отговори
6ofera преди 16 години
всъщност коли с проблеми по кормилната система се теглят с твърда връзкаиначе щом изобщо се стига до теглене значи има проблем с моторапо твойта логика всички коли тряя с твърда връзка да се теглят :)
10
1
 
0
 
! Отговори
Константин преди 16 години
Именно, но е трудно да се тегли кола и е много отговорно и опасно.Коли с проблеми с двигателя се теглят с твърда връзка.
9
1
 
0
 
! Отговори
дикобраз преди 16 години
константине, то ако всичко работи защо ще я дърпат.
8
1
 
0
 
! Отговори
Константин преди 16 години
Вземете се малко в ръце бре. Дете пострадало- тук простотии цепите. *** или българско, детето си е дете. Преди няколко дни се разминах с инцидент със жена пешеходец. Щеше ли да има значение какъв произход има?Колкото до въжетата - ако някога сте дърпали кола, знаете. С мека връзка първата кола трябва да е много внимателна. Задната трябва да е на работещ двигател със работещи спирачки и кормилна уредба. В повечето случаи обаче, точно някои от тези неща се развалят и тогава карат на загасен двигател без хидравлика на волана и с временни спирачки. От многото помпене, *** става твърд и колата няма спирачки, освен ако не завърти серво компресора, което пак няма как дас е случи при загасен двигател.Първия е дал газ или втория е бутнал скорост и пуснал съединителя, и ето ти го.
7
1
 
0
 
! Отговори
ot ciganin преди 16 години
да те *** в *** ***. Вижте се кви сте мизерници и си помисли пак вие животни под чие робство сте в момента :).
6
1
 
0
 
! Отговори
do lukovitiy преди 16 години
smotanyk ti za bulgarin li se smytash 500 god.si bil pod robstvo i sled tova drugi nacii sa minaliedvali si bulgarin no po veroyatno date e chukal ciganinna putya nyama nacii vsichkim sa ravni i ednakvi
5
1
 
0
 
! Отговори
луковития преди 16 години
е не се коркайте, все пак става дума за ***
4
1
 
0
 
! Отговори
jivko преди 16 години
никой не може да въдвори ред по пътищата в страната.няма кой да стресне политиците ни!всичко е от корупцийка до КОРУПЦИЯ!правилата трябва да са за всички!но скоро няма да е!
3
1
 
0
 
! Отговори
anon преди 16 години
bg rabota.. dve koli se durpat, vtorata se otkusva i bluska v stulb, postradalo dete?! INteresno kak taka "otkusva i zavurta" s tazi skorost i put(suh).. strashna poddrujka, ili oligofreniq..
2
1
 
0
 
! Отговори
ludata преди 16 години
teq pak ..lapeta kade sa igraeli tam na patq e .. ae vsi4ki sa oligofreni
1
1
 
0
 
! Отговори
crazy преди 16 години
tiq kvo pravqt, ne si li poddurjat kolite kak 6te se otkusne ot tegli4a kvo vaje e imal toq ....