Откраднаха служебното Ауди на Весела Лечева

Колата е била открадната в неделя в района на "Люлин"
14 яну 2008 21:01,
53
Откраднаха служебното Ауди на Весела Лечева
Служебната кола на председателя на ДАМС Весела Лечева е открадната. Снимка: Булфото

Служебната кола Ауди А6 на председателя на ДАМС Весела Лечева е открадната, съобщава БГНЕС.

Колата е била открадната в неделя от района на жк "Люлин".

Автомобилът е бил със син буркан.

Шофьорът на Лечева не е дал смислено обяснение на застрахователите какво е правил в неделя в квартал "Люлин".

Весела Лечева е депутат в 39-то и 40-то Народно събрание от гражданската квота на Българската социалистическа партия , а също и заместник-председател на Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта.

От 8 септември 2005 година е председател на Държавната агенция за младежта и спорта (ДАМС).

Dnes.bg припомня, че съпругът й Манол Велев изпадна в кома, след като бе прострелян с един куршум в главата на 11 юли миналата година пред входа на кооперация на ул. "Мизия" 3, където е офисът му.

Той бе откаран в тежко състояние в Пирогов, където куршумът бе изваден, а по-късно беше преместен във ВМА.

Манол Велев е крупен бизнесмен, собственик на фирми, които имат инвестиции в туризма, строителството, транспорта и хазарта. Той е близък приятел и на бившия председател на БОК – Иван Славков.

Манол Велев е президент на футболен клуб "Академик".

Велев е президент на Българската боулинг федерация, като притежава част от най-големите боулинг центрове у нас.

От декември 2007 година Велев е изписан от ВМА- той е на поддържаща медицинска апаратура и системи, може да преглъща, да движи очите си и понякога крайниците си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
Кочо преди 16 години
Как се не наядоха бе, въшките му гладни ченгеджийски. Цял живот смучат от хората, бабъинът го гръмнаха и едвам преглъща, ама тая продължава да влачи, ненаситната гнида червена.
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Che kude pishe, che shefovete na agencii trqbva da se vozqt v Audi, i to A6!? Ne moje li primerno v Maybach 62 ili Rolls Royce Phantom!? E basi izlagaciqta! Pfu!
30
0
 
0
 
! Отговори
xx преди 16 години
Това че Весела Лечева е уважавана спортиска е безспорно. Това че като шеф на агенцията трябва да ползва такъв автомобил също,но какво търси автомобила еди къде си?Не е ли този автомобил от тези дето МВР щеше да ги прибира?
29
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ае това семейство май са бръкнали в нечия чужда каца с мед! май ще ги пляскат през ръцете!
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Първо тя е шеф на ДАМС.. Нормално е шефа да взима в пъти по-голяма заплата от обикновен служител... Второ Весела Лечева е направила доста повече за България от обикновенния служител... най-малкото е станала световен шампион - нещо ,което ти никога не би станал ,както и никой от обикновенните служители.. А ,че кара АУДИ- еми нормално не може един шеф да кара москвич.. Все пак това е представителна длъжност - и при нея са задължителни атрибутите като визия и респект.... Но на простия Българин как да му вмениш респект, когато не уважава собствените си шампиони...
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
За спорта пари няма, но за тая смотанячка Ауди. Има нещо сбъркано като цяло - заплатите им най голями привилегиите им също, облаги от всякъде и всичко на аванта. Бедния служител трябва да си плати и за транспорта и за храната и за облеклото и.. и...Я журналистите да направят справка каква е разликата между заплатата на Лечева и на някой от служителите по ниско ниво та да види, че разликата е в пъти. И както вече казах тя не плаща нищо, а той всичко. Това е нагло и безочливо, нали получават повече защото са по кадърни и по можещи ами да си взима личната кола и да си се вози.
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ами по стар комунистически обичай, щтом се дойде на власт се краде по много и под масата и все от народа. И единствения начин да ги научим е, ако излизаме по-често като учителите на стачки. В противен случай тия търтеи управниците само за кражби мислят.
25
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
Един шофьор на зам. министър взима заплата с всички надбавки над 2 000лв ???
24
0
 
0
 
! Отговори
Modo преди 16 години
Абе, кой ги избира тия ?
23
0
 
0
 
! Отговори
и ловец съм и рибар преди 16 години
няма да се плашите. Българския данъкоплатец ще плати за нова кола, ако не е застрахована. Ако е застрахована да му мисли застрахователя.Г-да журналисти. Ако искате да направите услуга на българския народ, попитайте нашите управляващи и обявете в медиите колко автомобила в България разполагат със син буркан, за да знаем колко българи са богопомазани.
22
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 16 години
Струва ми се, че хората на отговорни постове, за които е известно, че са достатъчно имотни (защото една част крият де, не че те не са) биха могли да да направят малък жест към родината и народа си и да откажат подобни привилегий като служебни автомобили и др. подобни комунистически сладинки. Пък било то и само за реклама: "видите ли, аз не тежа на бюджета". Няма да останат ни гладни , ни жадни. Следете развръзката, каква ще е новата кола, и дали ще накажат шофьора. Аз мисля, че няма да го накажат, щото и то е "наше момче". Сигурно бащински ще го смъмрят, но и той ще продължи да се облажва, и с добра заплата за лека работа и с държавен бензинец и държавната кола за лични нужди.Ха наздраве!
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
VEske da ti podarq na dqdo mi karycata, i da ide6 nqkude puk da se ne vidi6, kva si ti 4e se dviji6 s byrkan???????? v EVROPA se davat ostavki za takiva izdunki i tiq koito sa ti razre6ili da ima6 byrkan, 6e vi *** v partizanite, pravite si kvoto si iskate....ili byrkana ti e nujen nqkoi den i ti da stigne6 po-burzo do Pirogov
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Nishto be, hora.She i kupim nov. za kakvo inache plashtame danaci ;)
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
neshtastnica
18
0
 
0
 
! Отговори
блондинка преди 16 години
ДАНС да намери колата на ДАМС
17
0
 
0
 
! Отговори
Bynum преди 16 години
Тъмна църква,кьорав поп,евангелието ситно написано.Това мото важи за тази персона на министерска длъжност.Цялата им работа е такава на некадърните управляващи и в частност на масонката Весела Лечева.Сега ще си прибере и застраховката и колата е продадена два пъти.Някой да си спомня тая жена по какво беше шампионка и кога???Деветата дупка на кавала ама по крадене е номер едно!!!Историята помни великите,а тя не е от тях.
16
0
 
0
 
! Отговори
ХХХ преди 16 години
Защо колата е със син буркан ??? все пак става въпрос за служебна кола на агенция за младежта и спорта!!!!! Всеки прави каквото си иска в тая държава и никой не му търси някаква отговорност.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
na da iy ako i go nautam, kakwa e karsawiza
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
kakto e pridobita, taka e i "pribrana" :D
13
0
 
0
 
! Отговори
out of shit преди 16 години
Защо сте още в тази държава? Спрете да им плащате данъци и да видим какво ще ми карат.