Той плаши Буш

Американско онлайн издание твърди, че 28-годишния Александър Алексов, който живее в САЩ е мъжът заплашил живота на американския президент
3 фев 2008 12:11,
32
Той плаши Буш
Александър Алексов. Снимка: www.cafepress.com/sasho_art

Мъжът, който миналия понеделник се прочу, след като като влезе в ареста заради заплахи срещу домакина на Белия Дом, е българин.

Това съобщава днес онлайн изданието на The Hudsоn Reporter по информация на Малкълм Уайли, говорител на Secret Service.

28-годишният мъж е Александър Алексов, който живее в Гутенберг, Ню Джърси.

На 28 януари заради заплахи и оставен подозрителен пакет, мъжът бе арестуван от тайните служби, а пространството около Белия дом бе затворено за граждани.

Тогава Secret Service не съобщи дали е имало нещо подозрително в пакета, но по време на инцидента президентът Джорд Буш е бил в Белия дом.

The Hudsоn Reporter допълва, че все още не е известно какви са мотивите на Александър Алексов, но от няколко месеца той е имал психични проблеми.

Изданието описва Алексов като талантлив илюстратор, дошъл от България преди 7 години.

Според неговата уебстраница той има книги на английски, немски и български.

Живял е няколко години в Сиатъл преди да се премести в Гутенберг.

Съседи на българина твърдят, че бил тих и затворен:

“Не мога да си представя, че той някога е обезпокоил някого”, твърди негова съседка. Винаги го виждам навън да рисува, казва друг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
rony преди 16 години
Колега,те буш/нарочно е с малка буква/ когато и да го опаткат-все ще е късно.Лошото в случая е това,че следващия може да е по-зле и от този...ама ще трепем до дупка-нали и там трябва да ги демократизираме)))))
10
0
 
0
 
! Отговори
observer преди 16 години
В американската поп-"култура" образът на дедодяланият туземец и странен примитив доста често има за протитип българин. Спомням си един посредствено-сладникав филм за принуден да живее на международното летище в Ню-Йорк странник, блокиран там заради преврат в родината му. Странникъ случайно или не, но говореше български.Америка обича да демонстрира превъзходство и увереност пред страни като България. Сега си избиват комплексите за сметка на нашенец, който предполагам не е направил нещо по-ужасно от протесно писмо до гротесковия американски президент. Но на какво ли не са способни стратезите в сянката, същите онези, които носят дълги бради и очила с по 100 диоптъра, и чийто майчин език е от семитското семейство. За покачването на един смачкан от всякъде президентски и държавен рейтинг не се срамуват да посочат с пръст един емигрант и човек на изкуството, подмамен от самите тях да дойде във "великата" им страна, за да я увековечи с илюстрации.Ами така ще е. С България им е хоби да се бъзикат. След като и един път не им се опъна, явно е станала синоним на фъни фикшън. Сърбия поне им се изпъна, и както забелязвам, никой в Америка не се бъзика с нея. Да не говорим за Иран или северна Корея.
9
0
 
0
 
! Отговори
kolegata преди 16 години
Druj se Sashe, nie sme s tebe, 6tom si go napravil, zna4i si imal pri4ina za tova:)
8
0
 
0
 
! Отговори
izi преди 16 години
Daite aktualen link pls !!!tozi stana izvesten ve4e :)
7
0
 
0
 
! Отговори
Arkan преди 16 години
Te amerikancite , ako iskat moje i da go iskarat vinoven za vtorata svetovna vojna.
6
0
 
0
 
! Отговори
Val. преди 16 години
президънтът
5
0
 
0
 
! Отговори
power преди 16 години
Един ден така и така ще владеем света така че Сашка да не ти дреме на монитора!
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ако наистина е заплашил по някакъв начин живота на психо-пациента буш, предлагам да го наградим с орден СТАРА ПЛАНИНА, то този орден доносник гоце и без това го раздава за щяло и нещяло
3
0
 
0
 
! Отговори
Буш преди 16 години
Буша е най-големия патологичен случай на нашето време....
2
0
 
0
 
! Отговори
Долу USA преди 16 години
тия америкнаци са пълни психопати - я да оставят на мира момчето да си рисува и да не се правят на много велики - те ако бяха толкова велики нямаше да им взривят кулите на световния търговски център под носа
1
0
 
0
 
! Отговори
? преди 16 години
Кой е тоя буш, че сашо тря му обръща вниманиенезнам?