Сръбски граничари задържаха наши митничари, носели цигари

Нашите митничари са пренасяли 500 стека цигари със служебния си автомобил
24 фев 2008 14:16,
29
Сръбски граничари задържаха наши митничари, носели цигари
Сърбите щракнаха белезниците на българските си колеги. Снимка: Булфото

Късно снощи при отиване на дежурство в ж.п. гара Димитровград Република Сърбия, при проверка на сръбските власти са задържани двама митнически служители от митница Калотина – Стефан Стайков и Васил Котев, съобщиха от преслужбата на агенция "Митници".

Същите са пътували със служебен автомобил и в тях са открити над 500 стека цигари марка Карелия.

Директорът на Агенция "Митници" е назначил незабавно и извършването на вътрешна проверка по случая с цел установяване на нарушение на етичния кодекс на поведение на митническите служители.

Пресцентърът на Агенция "Митници" е упълномощен да заяви, че след приключване на проверката и установяване на вина, на служителите ще бъдат наложени и най-строги дисциплинарни наказания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
dynamo преди 16 години
Така е пуснахаме самолетите на САЩ, признаваме Косово и се почва, тва ще е по-лошо от война, ще страда всеки който минава през Сърбия и така трябва това е нация не като нашата!Браво на сърбите, а мен ... мен ме срам че съм българин!
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Наш ко означават-ПРЕНАЗНАЧЕНИЕ и мъмртене от прекият ръководител!Забележи:"нарушение на етичния кодекс на поведение "-ха сега проверете какви са наказанията по тази точка:) Сеир по боксерки, мили деца! Корупцията и контрабандата са нарушение на етичния кодекс! *** работа!
6
0
 
0
 
! Отговори
lisygera преди 16 години
а така браво на сърбите макар че те го правят защото ще признаем косово но хак да им е на тъпите български митбничари кокошкари.дано строги дисциплинарни наказания означават уво-2008
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ахахаха - Сърбия на инат да ни лови корумпираните държавни служители! Сеир! То имало и хубава страна това, че отношенията се поизостриха заради Косово - я виж ти... Току се реши проблема с контрабандата и корупцият апо западната ни граница.. Само после МВР да не си напише актива, псувайки под мустак де... Щото заслугата май е изцяло на сръбската страна в случая...
4
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 16 години
kult.
3
0
 
0
 
! Отговори
taina преди 16 години
bahti ahahhaha samo taka
2
0
 
0
 
! Отговори
nnn преди 16 години
Е, те това е! Бедните митнически служители преживяват като въртят куфарна търговия, ле - лееее!
1
0
 
0
 
! Отговори
KKK преди 16 години
Тези дори не изчакаха другаря ***гей Станишев да признае Косово и форсираха контрабандата на MAX.