Две жени са ранени при катастрофа в София

Шофьор блъска жените, пресичащи до Спортната палата в столицата, губи управление и прави втора катастрофа, забивайки се в Опел
21 мар 2008 08:39,
6
Две жени са ранени при катастрофа в София
Снимка: БГНЕС

Две жени пострадаха, едната от които сериозно, при пътен инцидент в центъра на София.

Пострадалите са откарани в болница.

Инцидентът е станал около 21.15 ч. на булевард „Васил Левски“ пред сградата на Спортната палата, малко преди кръстовището с улица „Гурко“.

Шофьор на лек автомобил марка Хюндай е ударил двете жени, които са пресичали оживения булевард на метри от подлеза.

След като удря жените, шофьорът на автомобила губи управление и прави втора катастрофа, удряйки отзад автомобил Опел.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Никога няма да разбера пешеходците (особено майките с малки деца), които се мотаят между колите на най-опасните места и наистина на 20-30 м. от подлез или пешеходна пътека. В "цивилизованите" страни автомобилите спират винаги на пешеходци, но на пешеходна пътека. А на хората и през ум не им минава да се хвърлят под колите, където няма обозначено или пригодено място за пресичане. Животът е много по-лесен, когато всички спазват правилата.
4
0
 
0
 
! Отговори
Миладинова преди 16 години
всеки селянин дошъл в София може да си купи шофьорска книжка, да сгази няколко пешеходци докато се научи да кара и да си ги плати като допълнителни часове
3
0
 
0
 
! Отговори
snake eater преди 16 години
Шофьорът е длъжен винаги да пропусне пешеходеца.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
1, тук е мястото да повдигнем въпроса за етичността на шофьорите. В цял свят пешеходеца има предимство, където и да пресича. Не трябва да забравяме, че не всички са шофьори, но всички като слезем от колата сме Пешеходци! Крайно време е в България да започнем да се уважаваме един друг, да разберем че човешкия живот е над всичко.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
...да повдигнем въпроса за пешеходците, които нямат елентарни навици за безопасно пресичане. Не може да подскачаш като кокошка, настъпил осевата линия, само защото пешеходната пътека е "на цели 50 метра" или подлеза "има твърде много стълби". Хора, тези съоръжения не са случайно направени и са там заради вашата безопасност. Моля ползвайте ги възможно най-често. Ако не заради себе си, помислете за шофьора, който ще понесе Вашата немарливост на своя гръб.