Стависки пак влиза в съда

Прокуратурата обжалва условната присъда на фигуриста
7 апр 2008 08:13,
34
Стависки пак влиза в съда
Снимка: Булфото

За днес в Апелативния съд – Бургас е насрочено първото съдебно заседание срещу Максим Стависки.

Делото е образувано по протест на Окръжната прокуратура и жалби от родителите на загиналия Петър Петров и Красимир Горсов – баща на изпадналата в кома Мануела Горсова.

Световният шампион по фигурно пързаляне Максим Стависки бе осъден на две години и шест месеца лишаване от свобода – условно, с пет години изпитателен срок и около 300 хил. лева уважени граждански искове.

Присъдата бе произнесена след като Стависки призна вината си.

На 5 август 2007 година, шофирайки след употреба на алкохол, с превишена скорост, фигуристът предизвика тежка катастрофа край Бургас.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ники, 12, не ти вярвам, че на теб и твоите приятели никога не ви се е случвало да сте пили (дори малко) и някой да застане зад волана.Казах, че аз лично го избягвам много усилено този филм, но когато бях по-млад съм го правил. Познавам сигурно 1-2 души, които наистина правят изключение, но то е може би, защото не пият по принцип.
12
0
 
0
 
! Отговори
Ники преди 16 години
Към 9 - не приказвай глупости, не всеки е такъв да пие и да кара, аз например никога не съм го правил, и някои от приятелите ми също не са. В нормалните държави това е НЕДОПУСТИМО и го правят само шепа ***, разбираш ли? В *** ни държава не стига, че средно се пият 4 ракии на човек на вечер, не стига, че се гледа с лека ръка на карането след това като на "абе на всеки му се случва" ами отгоре на това законът не важи еднакво! Може да вкарват в панделата за години някое момче за дребен обир и да излиза след 5 години тотална ***, ама не може да вкарат отрепките на топло. За това сме виновни ние, че го търпим!
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Що ги пишете тези глупости? На всеки му се случвало да кара пил??? Ами не се е случвало на всеки. Пияни карат само *** ***, които си мислят че са безсмъртни. КАТ са виновни за всичко, те са готови и сериен убиец да пуснат, ако им бутне. Трябва да си внесем полиция от Германия и за 3 месеца ще карате трезви, стегнати с колани и гладко избръснати.Селска страна си е България и това си е. За манталитета на повечето българи не ми се говори, той и селски не е.
10
0
 
0
 
! Отговори
ХХ преди 16 години
Тоя убиец защо не е в затвора още, а се мота по съдилищата?
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
На всеки се е случвало да кара пиян. Не дай боже да ни се случи и останалото.Какво общо има "свръхмощен джип", същото щеше да стане и ако беше Лада. Освен това в Хъмър няма нищо свръхмощно. Моите 2 коли (джип и лека) сумарно надхвърлят 1000 конски сили и какво от това ?Като се напия и си тръгвам с такси, но ще излъжа, ако кажа че винаги и 100% става така.
8
0
 
0
 
! Отговори
Мутра може, Максим - преди 16 години
A ако беше мутра? Тогава? Щеше да си кара пак, нали? Щото...всеки грамотен би проверил има ли други случаи на пиян с 'Хамър' и каква е присъдата. Е, грамотен(на) ли си???
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Остана разглезения *** пиян руснак!
6
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 16 години
toq ako be6e obiknoven grajdanin kak skoro 6te6e da navir6i 6est meseca v pandela.no kato si pomislq kolko raboti po toq nacin virvqt.strah me hva6ta ot bide6teto si!...
5
0
 
0
 
! Отговори
Ne znam преди 16 години
Може да ти се случи...да катастрофираш,може да ти се случи да караш и с превишена скорост,може да очастваш и в кампания-"НЕ карам пил"Ама колко трябва да си нагъл,безотговорен,*** да се яхнеш след няколко водки на свръх мощния си джип и да подгониш "***"Това само голяма руска душа може да го разбере!
4
0
 
0
 
! Отговори
Емо преди 16 години
ще вземе и той да се поболее, като Маргините и ред други престъпници. Ако не влеза в затвора....
3
0
 
0
 
! Отговори
Наблюдател преди 16 години
Брависсимо Шампионе! След три години можеш пак да утрепеш някой, като ти върнат книжката! В БГ даже това може!
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Абе,стига разкарвахте по съдилищата това хубаво и кадърно момче,бе!Било убило човек,съсипало тялото на друг и разбило живота на две семейства!Голяма работа!Тук е Задунайская губерния и животът на робите не струва пукната пара!
1
0
 
0
 
! Отговори
KLO6AR преди 16 години
NEKA GO TYKNAT V PANDELATA TE TAM MNOGO GI OBI4AT TAKIVA `ZVEZDI` S KLIN4ETA ;]