Дими от Сленг загина при катастрофа с мотор

Той се движел с много висока скорост по "Хемус", ударил се в мантинелата, а след това излетял
29 юни 2008 16:49,
402
Дими от Сленг загина при катастрофа с мотор
Снимка: Булфото

Както по-рано Dnes.bg ви съобщи 38-годишен моторист загина при катастрофа на автомагистрала “Хемус”.

По неофициална информация, това е Дими от Сленг, съобщи mp3.bg.

По първоначални данни, той се е движел с много висока скорост, ударил се е в мантинелата, а след това е излетял от платното.

При падането си е загинал на място.

Димитър Екимов-Дими е съосновател на група Сленг.

През 2000г. той и групата му издават първият си албум - "Синьо", а през 2004 г. на пазара излиза и "Всеки ден".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


402
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
0
 
! Отговори
Hari Mata Hari преди 15 години
Не мога да повярвам,току-що чух по новинитеПочивай в мир,Дими
63
0
 
0
 
! Отговори
Lora преди 15 години
Много съжалявам, съболезнования на близките му, не го познавам но ми тъжно, че поредния млад човек е загинал на пътя, лека му пръст:(
62
0
 
0
 
! Отговори
Алекс преди 15 години
тъжно е за семейството му, знаел е какво прави, добре че няма друг пострадал.
61
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
"Абе номер 40, браво че защитаваш мотористите, явно и ти караш мотор. Верно, не е 90 километра в час ограничението, а 100 (за моторите). Браво, значи имам книжка, а това не съм го знел. Хубаво, мерси за информацията."Ето заради такива като теб, дето са получили книжки без да знаят правилата" всеки ден черната хроника се пълни с убити мотоциклетисти. Освен Дими днес са си отишли още 2 момчета в аналогична, на описаната от теб ситуация:"Ако те бутна с колата дали аз ще имам по-голям шанс да оцелея или ти с твоя мотор. " Явно това е нещо нормално? Да се бутат мотористи, защото такива душички като теб хем не знаят законите - хем спокойно си говорят по форумите как и кой ще бутат.
60
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 15 години
НЕКА ДУШИТЕ НА ВСИЧКИ МОТОРДЖИИ КОИТО СА СИ ОТИШЛИ ОТ ТОЗИ СВЯТ ..ПОЧИВАТ В МИР
59
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 15 години
жалко за човека , не го зная нито съм го чувал , но господ да го прости..според мен това е от недомислие, защото все пак това са 2 колела и ..еее няма защо да обяснявам...ГОСПОД ДА ГО ПРОСТИ
58
0
 
0
 
! Отговори
Geri преди 15 години
sajaliavam mnogo,toi be6e gotin 4ovek,i dobar i veren sapruk i dobar i lubia6t ba6ta,po4ivai v mir Dimi.
57
0
 
0
 
! Отговори
Mia преди 15 години
...нямам думи.Харесвах го много!Нека почива в мир!
56
0
 
1
 
! Отговори
vasko преди 15 години
Що винаги ще се намерят *** като теб за да се оплюят всеки,замо защото за разлика от теб са по-известни,а са по известни,защото им стиска да направят нещо в този живот,а не като теб .....за това и карат мотори,защото се иска да поемеш някакъв риск,защото трябва много да ти стиска за това.За такива като теб,които най -голямото приключение в живота е да се качат на асамсьор без мама остава да си гледат рибките и да си изтискват пъпките -недоебки пред огледалото....а за Дими...забравяте ,че преди да сгтане Дими от Сленг той беше много добър доктор....и това ли е парвенюшко?Все пак е оставил някаква диря в живота си а ти ще си стоиш в и някой ден ако изчезнеш -на никой няма да му направи впечатление това........,,всички сме в тинята,но някои гледат към звездите..''
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Едва ли..има си всичко,какво му липсва?Защо да се прави на пич,като всичко е постигнал(може би).Ако беше просто "пич" ,нямаше да ходи по мото събори.
54
0
 
0
 
! Отговори
J преди 15 години
На дали ни чуваш. Но знай, че ще ни липсваш много. Нека душата ти намери покой когато стигнеш горе. Почивай в мир Дими
53
0
 
0
 
! Отговори
Емилия преди 15 години
Сега скърбим всички и се блещим по него,защото го познаваме,но колко много умират като него и никой нищо не казва?
52
0
 
0
 
! Отговори
от 44 преди 15 години
Абе що ли страстите на нашите родни гордости са или мотори или джипове... Що не си падат по отглеждане на рибки? Щото няма да са пичове.... Щото и Максим Ставийски беше божа кравичка, та сега две почернени семейства заслужено страдат....
51
0
 
0
 
! Отговори
БЕЗ ИМЕ преди 15 години
Абе номер 40, браво че защитаваш мотористите, явно и ти караш мотор. Верно, не е 90 километра в час ограничението, а 100 (за моторите). Браво, значи имам книжка, а това не съм го знел. Хубаво, мерси за информацията. Обаче, това за защитата си е *** работа. Само те спасява от охлузвания и при по-големи травми също, но ако скоростта е по-ниска и при ред други обстоятелства. Не съм моторист, обаче не съм и , *** многознайковците като тебе. Ако те бутна с колата дали аз ще имам по-голям шанс да оцелея или ти с твоя мотор. И последно ако знаеш нещо за това дето полицаите били му взели нещо за стабилността, не ни го казвай на нас, а там, където трябва - в ПРОКУРАТУРАТА (не знам дали съм прав къде точно, но ти като си толкова отворен сигурно знаеш!).
50
0
 
0
 
! Отговори
Емилия преди 15 години
Много жалко,че човекът си е отишъл при такъв нелеп инцидент.Вярно е,че като карат немислят,но поне няма невинни жертви.И както е казал народът: много хубаво не е на хубаво,защото преди време гледах Ива в едно предаване как говореше колко е щастлива,че има красив мъж и много хубаво семейство с него,а сега???Разбити са три човешки съдби:на умрелия,че вече не е на този свят;на Ива;и на детето,което е осиротяло.
49
0
 
0
 
! Отговори
Ftk преди 15 години
лека му пръст на човека, но все пак всеки ден загиват хора по БГ пътища... даже мин. ден загинаха 4-*** и колко ранени на магистралите ни... за тях пишем ли така ? Лека им пръст и на тях!
48
0
 
0
 
! Отговори
tsarya преди 15 години
Лека му пръст!Луда глава беше, луда глава си остана... завинаги!Всички е добре да знаем едно - има ред само при раждането... след това не!...Съболезнования към близките му...
47
0
 
0
 
! Отговори
Мартин преди 15 години
Абе долен,всеки си има страст, такъв...ти ако отглеждаш рибки,неговата страст са моторите.Как определи,че е самозабравена звезда,*** смотан... Една негова много хубава песен.Почивай в мир.
46
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 15 години
Искрени съболезновния към семейството му. Беше добър човек. Почивай в мир.
45
0
 
0
 
! Отговори
Миро преди 15 години
Жалко за Дими! Дъщеричката му ходи в същата градина, където и моите деца! Не се познаваме лично, но цялото му семейство са добри хора! Пред "високата скорост", обаче всички сме равни!