Крадат булка като в разказ на Хайтов

Групата е обявена за общодържавно издирване
16 юли 2008 12:24, Красимир Ангелов
39
Крадат булка като в разказ на Хайтов
Снимка: БГНЕС

16-годишно момиче е било отвлечено за булка.

Случаят, наподобяващ разказ на Николай Хайтов, се е разиграл в Кърджали около 16,30 часа на 14 юли.

Момичето било извикано от дома си и излязло на улицата, за да разговаря с кандидат-жениха си. Освен него там са били още мъж и жена, които са натикали девойката в “Мерцедес” и са отпрашили в неизвестна посока.

При извършените проверки от полицията било установено, че в автомобила са били С.Ю. На 22 години, М.М. на 40 и Р.М. на 25.

Момичето и групата са обявени за общодържавно издирване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Nikoi ne tvardi, che niama izkluchenia. Samata az imah uchitelka po matematika tsiganka. Strashno inteligentna zhane, no za sazhalenie po-goliamata chas sa... pazi Bozhe. Taka che, niama zashto da se chuvstvash zasegnata. Naprotiv, ot napisanoto ot teb lichi, che si inteligenten chovek, taka che vmesto da se zasiagash mozhesh da se gordeesh, che si ot izklucheniata. I dai Bozhe da ima poveche kato teb, s obrazovanie i umeeshti da izpolzvat komputar.
17
0
 
0
 
! Отговори
Velchev преди 15 години
Член 2(1) Република България е единна държава с местно самоуправление. В нея не се допускат автономни териториални образувания.(2) Териториалната цялост на Република България е неприкосновена.
16
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
nesam saglasna s mnenieto za *** az sashto sam ciganka no tam kadeto az jiveia *** nesa nagli,marzelivi i mirizlivi naprotiv daje sa mn.pabotlivi i iskarvat s 4esten trud paritesi.Molia ne slagaite vsi4ki *** pod edin znamenatel.
15
0
 
0
 
! Отговори
българин преди 15 години
Имат право да искат да се съберат заедно и пак да са съседи с румънските ***!Румънците, ако някой не си спомня, им предложиха да им купят терен в Африка. Много добро предложение-дайте да го подкрепим! И никакво връщане, и няма не искам!Вариант-на Антарктида- ледовете се топят-ще се отвори място за тях!Трети вариант-след 20-30г. да се разнесат по други планети-земята не им допада и не искат да се цивилизоват..
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Mi da si napraviat avtonomna Tsigania shtom iskat. Samo neznam kolko shte prosashtestvuva. 1 mesets? Ili po-malko? Shtoto niakoi tribva da raboti i da plashta danatsi, to ne stava samo s krazhbi, ama kato niama da ima ot kade da kradat? A? Kakvo shte praviat togava?
13
0
 
0
 
! Отговори
иван преди 15 години
Има роми работливи и с честен труд живееят, но има и такива които трябва да се научат първо да работят, а после да консумират. Тези втрите ни плашат с автономия. За тях кранчето на безтрудови доходи трябва да се затвори.
12
0
 
0
 
! Отговори
Che Guevara преди 15 години
Е, те това е, което искаме и ние - сичкото *** - в автономната република, която да бъде оградена с 5 метрова бодлива тел и по нея да тече ток от 10 000 волта минимум. Там да си направят електроразпределително дружество и да си крадат на воля.
11
0
 
0
 
! Отговори
бълг преди 15 години
Само към "Днес.бг" - аман от *** истории! По отношение на *** аз всеки ден минавам близо до една приемна на "Социални грижи" и мога да кажа, че там се редят изключително и само ***, а по много от тях висат златни бижута - обици, ланчета и др. И непрекъснато се оплакват, толкова са нагли, невъзпитани, мързеливи, смърдящи и нахални твари, че дори не заслужават да се нарекат хора. Ако бяха свестни щях да ги уважавам, защото не съм расистка, но няма светлина в тунела по отношение на тях и интеграцията им с нас.
10
0
 
0
 
! Отговори
Мюмюн преди 15 години
чистите българи С.Ю. - Сеим Юмер, М.М. - Мехмет Муса и брат му Р.М. - Реджеп Муса са се провалили при първия опит за отвличане за булка на 3 годишната *** Брикет
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А като направят автономна република - кой ще им плаща данъци на тая република, как ще я издържат? Къде сте видели *** да плаща данъци? Те признават само законите за социалните помощи, не признават закони които ги задължанат да плащат.
8
0
 
0
 
! Отговори
MVR преди 15 години
zakona dava do 15 godini za otvlichane-da vidim dali shte go prilozjat v tozi sluchaj
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много ми е чудно обаче защо спират тока на Българите ако не платят а на *** не? *** не работили!! Напротив не е правилно формулирано правилно е да се каже ,че Българите работим ,за да издържаме ***. Тия осигуровки за стотици милиони ,които получават като помощи и здравно осигуряване идва пак от нашия джоб, тия майчинства за двайсетте им деца в едно семейство пак Българите ги плащат и за какво? За да може като пораснат да трепят ,пребиват и обират Българи. Тоя ток дето не го плащат го плащаме ние Българите пак. Айде стига с тая *** Италянците като видяха кво правят наще цигени в Италия и с шутове ги изгониха без да ги интересуват правата им. Направо бяха изумени как може да нямаш и 2 евро в джоба ама да прави деца като на конвейр!!! Да не се къпеш ,да не работиш ? Да се издържаш само от кражби. Дават им работа обаче ония не щат да работят и в Италия. Мързеливи и нагли са.
6
0
 
0
 
! Отговори
Ruslana преди 15 години
Електроразпределителното дружество Е.ОН започна принудително да спира тока на длъжници в ромския квартал Карото" в Силистра.Ромите от своя страна реагираха с жалба до премиера.Много от семействата в квартала не са плащали ток от години, защото нямат доходи.На този етап над 400 семейства остават без ток, уточни Румен Лазаров, председател на движение Общонародно ромско движение", цитиран от БНР.Той добави, че жалба, заради спирането на тока, ще бъде подадена и до Европейския парламент. В нея дори се споменава за създаването на ромска автономна република, в случай, че правителството не намери решение на проблемите на ромите.Ромите обвиняват и социалния министър Емилия Масларова в дискриминация, защото е отразяла помощите им.Според Лазаров, в държавата няма работа за ромите.Всички в България знаем, че няма работа, каза той, като добави - и да има, тя е зле заплатена. Не може с 50-100 лв. човек да изхранва семейството си, каза още той.От Е.ОН. от своя страна обясниха, че размерът на задълженията е фирмена тайна и че мярката прекъсване на електрозахранването" се прилага за всички неизрядни длъжници.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ei tozi pi4 jenixa 6to si mislq 4e kato go vkarat v zatvora ot jenix 6te stane bulka i to nqkolko pati
4
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 15 години
***-----ТУК Е РЕАЛНАТА ПЕДОФИЛИЯ...14-15 ГОД.РАЖДАТ......***
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Lele... niakoi hora vse oshte zhiveiat v srednovekovieto! Ako pak ne sa bili tsigani...prosto niama nachin. Pri tia na 16 momicheto si e napravo stara moma!
2
0
 
0
 
! Отговори
SysOp преди 15 години
Поне да беше снимка от някои разказ на Хайтов или по-добре нищо , но поредната снимка на софийско задръстване нямаща нищо общо с "новина"-та ....
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Егати новината! Отпреди два дни!