"Атака" атакува 3-то РПУ, а вътре - Станишев и Миков

"Миков кога ще уволниш биячите от МВР", скандират Волен и депутати от партията му
13 авг 2008 11:58,
58
"Атака" атакува 3-то РПУ, а вътре - Станишев и Миков
Снимка: БГНЕС

Лидерът на Атака Волен Сидеров, заедно с още няколко депутати от Атака, са се събрали на протест пред 3 РПУ София, в чиято сграда са премиерът, вътрешният министър и директора на столичната полиция.

Депутатите от Атака носят плакати с надписи: "Миков кога ще уволниш биячите от МВР" и "Станишев, знае ли ПЕС, че биеш евродепутати?".

Междувременно прокуратурата вече е връчила обвинителни актове на Ивайло Нинов за хулиганство и на Любомир Линков за противозаконно възпрепятстване органите на реда.

Двамата бяха задържани при безредиците на ъгъла на бул. Васил Левски и ул. Оборище на 30 юли т.г. по време на протестните действия на "Атака" срещу кабинета.

Тогава хората на Волен твърдяха, че полицейските действия спрямо активистите са незаконни и са били подложени на насилие.

Евродепутатът Димитър Стоянов даже се оплака пред Dnes.bg, че е бит от полицаите.

От МВР пък заявиха, че доведеният син на лидера на "Атака", е възпрепятствал органите на реда и затова е бил задържан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
turkinq преди 15 години
Светла, защо турците да не си изкажат мненията? Какъв ти е проблема с тях? Всички ние не сме ли хора? Една статия (независимо какво съдържа) не минава без нападки към турците. Всички сме в една и съща мизерия. ТОВА НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ ВЕЧЕ!? А, доколкото до Волен Сидеров и компания, като гледам само качат на бой и разправии само когато те са засегнати. Защо, като са толкова патриоти и т.н не се захванат да оправят нечия несправедливост (на някой обикновен гражданин)? Тъкмо да си направят добър ПР. Ако, хипотeтично приемем, че атака дойде на власт и изгони всички турци и *** от БГ, вие бъкгарите какво печелите от това? Милионери ли ще станете, в по-сигурен свят ли ще живеете, стандарта на живот по-качествен ли ще бъде?
36
0
 
0
 
! Отговори
mm преди 15 години
В атака и бсп чак се гордеят с тях,приятелю!ДСБ и СДС са двете партии в които по устав нямат място.Простичко...нали?
35
0
 
0
 
! Отговори
gandoni преди 15 години
прав си приятелю да се съмняваш във всичко , но помисли малко , кой финансира основно нашите медии и дали реално е независима четвъртата власт в нашата страна ? - защо всички скочиха срещу Волен , а народа роптае срещу коалицията ...? Кой и какво не му оттърва ?- кажи ми една партия в която няма комунистически мръсни доносници ? ами те и децата им са възпитани , като тях ...но все пак всичко се отсява със времето - те са си определили съдбата , като динозаври - и в края на краищата , всяко народно дело се върши от хора , макар за съжаление от трима - един е предател.....
34
0
 
0
 
! Отговори
kyp преди 15 години
Neam NerviImam NirvanaNeam ImamNervi nirvana
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
АТАКА da go *** :)samo Boiko !
32
0
 
0
 
! Отговори
mm преди 15 години
За какъв "стар номер на ДС" говориш,приятел,когато самият Сидеров покани всички бивши комунистически доносници,че били добре дошли в партията му??Айде вече съвсем на балъци почнахте да ни вземате...
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ey smotan koy go strah ti s turchin imal li si rabota,neka spe4eli Ataka da vidim togava 6te mi lapate k..ra
30
0
 
0
 
! Отговори
dedo sider преди 15 години
Имах предвид ако ще гласуваш за безлични популисти е по-добре да се разходиш умнико. Наистина има много болни мозъци и на следващите избори ще ги преброим. Дано не сте много!
29
0
 
0
 
! Отговори
svetla преди 15 години
Защо,ти се месиш в политиката на Бълг-я,в Бурса ,като ста4куват ти потуране какво,правиш-бягаш в БГ.вси4ки които излизат на улицата да си изкажат недоволството от властите -луди ли са -в Гърциа,Франциа и др.европейски страни не са спрели да ста4куват и те ли заедно с тяхните вода4и са луди.Само в Булгария може да се критикуват и плюят -писна ми от ***,нямя да се оправите по-тоз на4ин,обединете се и вси4ки заедно излезте и си защитабайте правата,а не от къщи само да се вайкате и плюете пък и да 4акате ние от 4ужбина да дойдем и ви оправяме бакиите.Недопускайте турската напаст от ИЗМИР ,БУРСА И АНАДОЛА да идват и решават живота ви.тез овце дори един Доган мислят за тур4ин толкоз са неграмотни,4е допускат един татаро-*** да си ги води за носа.Вярвам ,4е наистина Сидеров мисли доброто ви,а турците понеже ги е страх от него ,затова така го обиждат ,4е е луд о про4ие ,мислете с главите си ,а не с краката си...
28
0
 
0
 
! Отговори
gandoni преди 15 години
разбира се , че и мен , ако ме е страх от някой , който ще ми разкрие мръсотиите и евентуално трябва да връщам милионите на народа , чиито са в действителност , бих се справил с него по същия начин , като му спретна едно магистрално приключение (стар номер на ДС ), за да има какво да се пише в медиите . Ще му тупам привържениците по митингите - те са ми потенциални врагове разбира се и наи лесното от едно име като Волен е да внушиш на всички умници в тая просперираща държава , да казват болен ...горките хора - докъде се стигна .. всеки сам да си дава диагноза ,че е болен ...но все пак имаме успех за самоосъзнаването си ,като народ и със сигурност виновника е Волен ....
27
0
 
0
 
! Отговори
do 25 преди 15 години
От такова бездействие до тук е стигнала държавата, никой да не ходи да гласува пак каквото стане. После що било лошо положението.
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
по - добре ТИ не ходи да гласуваш, умнико - такива като теб ни докараха до това дередже, ка *** умрял
25
0
 
0
 
! Отговори
dedo sider преди 15 години
Не ходи да гласуваш - излез на въздух, послушай музика. Това ще ти е по-полезно. Разбираш????
24
0
 
0
 
! Отговори
nqkoi преди 15 години
Така е ,хората които и търсят правата и се опитват да съживят тая умряла държава са смятани за луди, нека тогава и аз да бъда луд но ще гласувам за АТАКА, а тези които много знаят кой какъв бил и какво трябвало да се направи нека те да направят партия и ще си дам вота за тях.
23
0
 
0
 
! Отговори
математик преди 15 години
Нали новините на "***" бяха само следобяд бре.Сега случайно видях че са и наобяд?Какво следва източните Родопи ли, какво още?Спете още по форумите на раздумка спете.
22
0
 
0
 
! Отговори
електорална единица преди 15 години
Само Атака! БСПе-е-е!Единствено Костов ще ни оправи!Долу ***!И т.н.,и т.н...Уррррраааааааааааааааааааааааааааааааааа!
21
0
 
0
 
! Отговори
ataka преди 15 години
ВОЛЙЕН - МИНИСТЪР ПРИТСИДАТЙЕЛВОЛЙЕН - ПРИЗИДЙЕНТВОЛЙЕН - ЦАРВОЛЙЕН - ПАПУР СИКЛИЯ
20
0
 
0
 
! Отговори
ala-bala преди 15 години
Волен Сидеров - министър на вътрешните работи.
19
0
 
0
 
! Отговори
Мамантос преди 15 години
"Свестните у нас считат за луди". Кой го е казал, знаете ли, вие -- с "цивилизационния избор"?
18
0
 
0
 
! Отговори
mm преди 15 години
Нормално мислещ българин съм,и като такъв ти казвам-атака са НАЗНАЧЕНА ОПОЗИЦИЯ целяща да обере националистичния вот!Жалко че някои хора се подлъгват по истеричната им реторика.