Ужас! Ромски сватбари пребиха полицаи

Двама полицаи се опитали да въдворят ред в Столипиново, ромски сватбари ги пребиха с камъни и...пейки
16 авг 2008 14:39,
345
Ужас! Ромски сватбари пребиха полицаи
Извергите замеряли полицаите и колата им с камъни, щайги и ...пейки. Снимка: Булфото

Двама полицаи са в болница с комоцио и наранявания по главата, след нападение над автомобила им в квартал „Столипиново” в Пловдив. Те са пострадали при проверка на сигнал за силна музика на ул.” Сокол” № 9, подаден снощи в Шесто РПУ.

По непотвърдена информация ромите празнували сватба.

Още с пристигането полицаите от автопатрула са били нападнати от 30-годишен мъж, който псувайки се пресегнал през отворения прозорец на патрулката и ударил с юмрук единия от полицаите.

Служителите на реда излезли от колата и се опитали да задържат побойника, но останалите мъже от компанията започнали да хвърлят камъни, шишета и пейки срещу тях и автомобила им. Автопатрулът успял да се измъкне от тълпата и да се прибере в районното управление. Веднага след случката 30-годишният нападател е задържан.

Той криминално проявен и скоро бил излязъл от затвора след излежана ефективна присъда за кражби. Работата по установяването и задържането на останалите лица, извършили хулиганските действия, продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


345
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
344
0
 
0
 
! Отговори
344 преди 15 години
... полицията в българия е толкова зле че по зле неможе и да бъде.Всичко това е благодарение на нашите управници именно те нямат сметка тази система да работи и изкарват полицайте срещу фермерите,защото ако ги искарат срещу *** и групировките те ги изкарват срещу тях самите.А що се отнася до полицията никой няма правото да бие полицай,това е все едно биеш държавата и такива трябва да са с присъди до живот
343
0
 
0
 
! Отговори
bars преди 15 години
Мама им да ***, защо полицията не стреля по тях, тия пистолети за чий ги носят!? Качваш се на танка и сриваш шибаното гето, па ако ще да се чуе във Ванкувър. Хитлер беше прав за всичко!
342
0
 
0
 
! Отговори
MANOWAR forever преди 15 години
Бай Ху-фенка съм ти, много ми хареса това с червата :)... и всичко останало. А на анонимния пич, дето се има за много грамотен, ще покажа нещо: "Вярно нещо не те бива от вратът нагоре". Това е цитат от коментар номер 316 - тук пълният член е абсолютно излишен(за разлика от други случаи, в които колкото е по-пълен, толкова по-добре :)) Пич, не издребнявай толкова, щото и на теб ти куцат тези неща, а няма нещо по-тъпо от това да правиш забележка на някого за нещо, в което ти си също толкова зле :)
341
0
 
0
 
! Отговори
hoti преди 15 години
Имаше преди време идея от боян расате да се сформира някаква гвардия . Зашо не стана ? Май това е динственото решение в случая . Щото ако полицай бие *** , го съдят в ЕС . Ако *** бие полицай , пак съдят полицая в ЕС . Да видим дали и нас ще тръгнат да съдят в ЕС . Крайно време е да почнем да си защитаваме правата , щото всички дето крадаха и продължават да крадат от нас ( *** , политици , мутри ... ) стават все по нагли и ако на спрем това навреме - ще се лее кръв , и то много . За съжаление повечето наша !
340
0
 
0
 
! Отговори
тц преди 15 години
колко малко думи, а само как са напипали същината на проблема и предлагат решение....
339
0
 
0
 
! Отговори
margarit преди 15 години
318 е краен, но нещата в дълбочина май стоят така
338
0
 
0
 
! Отговори
до 318 преди 15 години
Това нормален ли е човек според вас за 318 казвам.Този не дай си боже да има власт помислете какво ще стане
337
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Сега остава да се каже че *** са виновни за външния дълг.Българи да ама друг път.Опрапастихте хубава страна и все друг ви е виновен На крив х.й и вуна.а му пречи.Корупция корупция е навсякъде.Кой купува гласовете на *** при избори.Но все сте прави .Май.ата ви.Но ако *** се обединат тогава да му мислите.Но това е лошо че са и те подкупни А това е със9 цел да остават бедни и да ги манипулираш .И да се сърдите това е истината.А че има гадни и мръсни и това е вярно Но да си носят отговорноста Всички трябва да са равни пред закона но не е така както за едните така и за другите
336
0
 
0
 
! Отговори
Жоржи преди 15 години
Само бой за куки, малко им е било тва
335
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Имаш грешка. Преди "и" не се слага запетая, когато се среща за първи път в изречението.
334
0
 
0
 
! Отговори
Циганите винаги имат преди 15 години
Сега остава *** да осъдят полицаите за потрошените пейки, камъни и шишета. Може и в международния съд.
333
0
 
0
 
! Отговори
P_boy преди 15 години
Никой не те закача, а ако някой го направи, веднага може да го пратиш на международен съд за дискриминация! Данъци на плащат, сметки за парно, ток и вода също! Живеят на гърба на целия народ, а натова отгоре са и достатъчно нагли да бият и малтретират хората! Да питам...имаме ли съдилища? А полиция? Май не.
332
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
...а 12 милиарда външен дълг, кФо ще кажеш братче?!
331
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като не са ги на...ли.
330
0
 
0
 
! Отговори
Pavel преди 15 години
Определено само това е начина, но също така определено трябва да престана някои високопоставени господа да толерират и защитават въпросните "малцинства", които до няколко години ще са превърнали нас българите в малцинство! Трябва да бъдат или изолирани в гетото, и да не се пускат извън него,или да не се правят никакви компромиси с тях, както постъпват институциите и властите и с нас - ако ще си плащаме ток, вода, данъци и каквото и да е друго - ще си го плащаме ВСИЧКИ, без значение на етноса! Ако няма да плащаме - да не го правим всички! Ако ще получаваме помощи - да получаваме всички! Ако откраднем нещо - ВСИЧКИ да си носим отговорността, включително ако го направят същите тези високопоставени господа, които защитават тези "малцинства"!Извода: Или всички равни, или ***-"малцинства" да ги няма! Включително от НАШАТА България!
329
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Като гледах днес за пореден път път BlackHawkDown и чета коментарите се питам дали София след 20-30 години няма да бъде в същата картина като Могадишу- въпросът е ние белите каде ще отидем и дали ще дойдат рейнджъри да ни спасяват/ако има нещо за спасяване де/понеже си нямаме армия .Дали ще ни пращат и на нас така камиони с хуманитарни помощи?
328
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Днес с майка ми си говорехме за ***, защото вчера в автобус от Бургас до Ловеч беше станала неволен свидетел на разправа между балгарин младо момче и двама семейство *** по време на пътувенето с автобуса. Българинът им направил забележка, да спрат да си пускат чалга по време на пътуването, защото не е длъжен да ги слуша целият автобус, и баи *** скочил и взел да се разправя и по едно време викал: "Ще Ви в българите, ще Ви в държавата...!". Ей, като му каза това майка ми и ми се прииска да му размажа *** проста мутра на тоя! И в този ред на мисли стигнах до заключението, че *** ще имат респект от нас и нашата държава най-вече САМО КОГАТО СИСТЕМНО И БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ПОЛИЦАИТЕ ИМ ПРАВЯТ НЕВОЛНИ МАСОВИ ОПЕРАТИВКИ ПО МЕСТА, КАТО ГИ ПОСТУПВАТ ЗДРАВО! Според мен това ще е решението, но както вече споменах ТРАБВА ДА Е СИСТЕМНО, за да имат малко страх *** му мръсни, които ИЗДЪРЖАМЕ С НАШИТЕ ДАНЪЦИ!!! Помислете дали ен съм права...
327
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
o, POLICAITE mogat da biqt ne samo pensioneri - mogat da biqt i momi4eta na po 18-20g, ako sa prirodozashtitni4ki ;) znaesh li kak palkite vlizat v tqh meko meko :))))
326
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
TE POLICAITE V BG, SAMO PENSIONERI MOGAT DA BIAT
325
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А започна да се усещаш. Явно си ледал филма "усещането".А колкото до това ,че си вадил хляба с "писания". Ще кажа професионалста е винаги професионалист.Искам да те помоля да отговориш ,ако можеш на пост 297 и 315-ти.