Горя кооперация в София

Няма пострадали
23 авг 2008 09:59,
22
Горя кооперация в София
Снимка: Булфото

Около 200 квадратни метра жилищна площ изгоря тази сутрин в София, потвърдиха от Столичната служба "Противопожарна и аварийна безопасност".

Сигналът за огъня е подаден в 8,15 ч. за последния етаж на кооперация на улица "Княз Борис" 73.

В момента на пожара вътре е имало хора. Те са успяли да излязат и няма пострадали.

4 пожарни автомобила са гасили огъня, който е потушен. Материалните щети са големи и мястото изисква пълен ремонт, за да се обитава отново.

Все още няма версии за причините за пожара. Кооперацията е 5-етажна с гредоред.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** и проста селска кратуно!Кого лъжеш че нямало демокрация у нас?Като нямаме демокрация кво търсим в НАТО и ЕС? Що сме съюзници с Англия,Америка и Турция.Що не сме сКуба и Северна Корея.Мисли *** преди да драскаш квото ти измисли кратуната.Баш демокрация е у нас.затуй са тъй разхайтени нещата.Всеки прави квото си ще.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тия твои шмекерии и шеъретлъци няма да минат.Точно демокрация има в България и точно СДС беше за точно такава демокрация.Не се опитавай да ни лъжеш,щото не сме толкова ***.При Живков имаше ред и законност.Имаше ниски цени и долугоре добри заплати.нямаше безрабортица.Компютъра ти работи с тока на Козлодуй,който западът насила ни закри.Разсипахте индустрията на България.Оставихте хората без препитаниеи ходят да мият чинии и *** в Англия и испания.Стига нахалство и безочие.Вие българските бизнесмени крадете най-много в цяла Европа и плащате най-малко на работниците.Всеки ден вдигате цените на всичко и ни ограбвате.Цените ни са над световните.С авантата си развявате байрака по цял свят.Не ми говори точно ти за демокрация и комунизъм зелена тикво крадлива.
19
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 15 години
*** си. предполагам, че се смяташ за остроумен, ама просто си ***. в Бг никога не е имало "демокрация". Това, в което живеем вече 19 година, е див ориенталски капитализъм, създаден от любимата ти БКП - не знам колко глупав и наивен трябва да е човек, за да повярва, че през 89-а комунистите просто така доброволсе отказаха от властта - ами не, просто слязоха от сцената, избутвайки на предна линия псевдодемократични партийки, създадени от самите тях, които да поемат всички негативи, заложени от 45 години живот назаем. темата е обширна и любопитна, ама няма смисъл да се хабя - в тиквата на комунист можеш да вкараш нещо само през дупка в черепа. а и много по-вероятно е пожарът да е причинен от късо съединение, сатро изсъхнало дърво и 35 градусова жега навън. но ти си приказвай за "лошата демокрация" - продукт на "биви" комунисти.
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако може и парламента заедно с половината хотели по морето да изгорят да се опразни малко няма да е лошо.
17
0
 
0
 
! Отговори
не от 11. преди 15 години
Да скоро ще има още пожари.Тепърва започват.В много бивши соцстрани бизнеса така разчиства терена.Не искаш да напуснеш апартаментчето си в апетитния за мен терен.ТАКА ДА БЪДЕ.АЗ ПЪК ЩЕ ТИ ПАЛНА ИМОТЕЦА.И пожарната няма те спаси.Пожари ще има и занапред.ТЪЙ Е ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТА.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Култовата снимка от бомбата оня ден :) еи сменете малко тея снимки
15
0
 
0
 
! Отговори
до 11 преди 15 години
Значи в скоро време ще има и други пожари и... уличките ще се разширят!
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За мол не, ама се е утепало за бизнесцентър
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
kav MOL tuk ve hora to4no do kooperaciata ima parking!~Bez komentar!
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
как там ще е идеално за МОЛ?Вие знаете ли какви тесни улички са там май полудяхте.То на Ал.Стамболийски стана кошмар заради Мола а вие в малките преки искате да правят пол.Още сте сънени и не знаете какво говорите.
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
как там ще е идолно за МОЛ?Вие знаете ли какви тесни улички са там май полудяхте.То на Ал.Стамболийски стана кошмар заради Мола а вие в малките преки искате да правят пол.Още сте сънени и не знаете какво говорите.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимка преди 15 години
Някои хора само молове са им в главите та да има още един от тези скъпи магазини с оригинални ментета. Дай им на глезлите само да харчат паричките на мама и тате. А, че хората няма къде да пренощуват-това никой не го мисли.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
терена е идеален за МОЛ.Сега строежа му се ускорява.
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Все още няма версии за причините за пожара. Кооперацията е 5-етажна с гредоред.На пожарникарите мозъците са им размекнати от горещината. Версията е ясна. Да видим дали някой ще си направи труда да работи по нея и да открие извършителите
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Осени ме една идея - вероятно мястото е подходящо за МОЛ?
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А дали мястото не е подходящо за МОЛ?
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимка преди 15 години
Купувач...
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимка преди 15 години
Някой копувач е решил да купи по-набързо имота. Има хора дето за пари и майките и децата си ще продадат, пък камо ли да мислят къде ще се сврат тия хора сега.
3
0
 
0
 
! Отговори
Пак преди 15 години
Питам дали мястото на кооперацията не е подходящо за МОЛ?
2
0
 
0
 
! Отговори
Строител преди 15 години
Сигурно мястото е подходящо за МОЛ?