Глутница псета нахапаха мъж в "Симеоново"

Полякът Йержи Шлензак е приет в болница с рани по ръцете и краката
29 авг 2008 10:01,
141
Глутница псета нахапаха мъж в "Симеоново"
Снимка: Булфото

Полски гражданин е нахапан жестоко от глутница кучета в района на кв. "Симеоново" в столицата.

Георги Дончев, баща на автомобилния пилот Крум Дончев, който е приятел на поляка твърди, че Йержи Шлензак слизал снощи пеша от паркинга на Симеоновския лифт към Околовръстното, когато бил нападнат от псетата.

Мъжът е нахапан по ръцете и краката, съобщава агенция Фокус.

Докато се бранел от животните, той паднал на земята, при което си е наранил и главата.

Полякът е откаран в Окръжна болница, където в поликлиниката са му оказали първа помощ.

Георги Дончев сигнализирал на "горещия телефон" в Столичната община.

Оттам му отговорили, че почиват след 19 часа вечер и ще вземат мерки на следващия ден  (днес). 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
2
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 15 години
МИНАЛАТА СЕДМИЦА БЯХ ЗА 5 ДНИ В ТРОЯН. ЧИСТ И ПОДРЕДЕН ГРАД С ЦВЕТЯ И МНОГО ЗЕЛЕНИНА. НАПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ НЕ ВИДЯХ БЕЗДОМНИ КУЧЕТА, А ПРЕЗ НОЩА СЕ ЧУВАШЕ САМО КОНЦЕРТ ОТ ПЕЕЩИ ЩУРЦИ. БЕШЕ ТИХО И НЯМАШЕ КУЧЕШКИ ЛАЙ, КРЯСЪЦИ И ВОЙ НА АЛАРМИ !!! КАК МОЖЕ ТУК ДА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ТЪРПИМ ГЛУТНИЦИ ОТ КУЧЕТА И ТО В ЕВРОПЕЙСКА СТОЛИЦА ?????
59
0
 
2
 
! Отговори
Хуманен преди 15 години
Няма отношение откаде са хората. Дори повечето хора на село няма през ум да им дойде такава жестокост. Толкова за злобни Българите днес, че са съвсем заслепени и не могат да мислят трезво.
58
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Това с карфиците не върши никаква работа. Стомашният сок представлява 10%-на солна киселина, която ги разтваря без проблеми. С отрова за плъхове става, но е дълга и широка работа да я търсиш, а и не е толкова евтина.Най-добрият и евтин метод е с наденица и антифриз. Обелва се наденицата, накисва се един ден в антифриз и после се дава на ***. За един ден измират и за разлика от отровата за плъхове срещу антифриза няма противоотрова.
57
0
 
2
 
! Отговори
Gono преди 15 години
Всички бездомни *** заслужават или отрова или да минат под ножа и да им одерат кожите но ЖИВИ!!! Смърт за ***.
56
0
 
2
 
! Отговори
Spiro преди 15 години
"Гади ми се като ви чета коментарите. Гнусни сте. Вярно е че в една нормална държава щяха да се вземат мерки срещу уличните кучета. Но също и такива като вас с отровите могат да споделят килия. Що не взема и аз по тази логика да ви забъркам тротил или нитроглицерин. Големи герои сте."А ти какво очакваш от хора със селски манталитет ? Те са свикнали с кучето на веригата и да му хвърлят някакви остатъци, това е. Това за тях означава да гледаш куче. Ходи да му обясняваш на *** за отношение, за възпитание на децата, да обичат животните, това са непонятни неща за него. После децата им ходят и измъчват животните по улиците, като пораснат тези деца пренасят омразата в къщите си, после техните деца на свой ред правят същото .. и т.н., и т.н.
55
0
 
2
 
! Отговори
Голям страх, голямо преди 15 години
Голям страх, голямо нещо. Абе хора не осъзнавате ли,ч е кучетат са такива каквито ги направите вие хората или вие просто не сте хора?
54
0
 
2
 
! Отговори
varg преди 15 години
малко ли деца изядоха да им мйаката кучешка спасете хората най-напред
53
0
 
2
 
! Отговори
Хуманен преди 15 години
Гади ми се като ви чета коментарите. Гнусни сте. Вярно е че в една нормална държава щяха да се вземат мерки срещу уличните кучета. Но също и такива като вас с отровите могат да споделят килия. Що не взема и аз по тази логика да ви забъркам тротил или нитроглицерин. Големи герои сте.
52
0
 
2
 
! Отговори
Spiro преди 15 години
"Един бял питбул с каишка на врата си се разхождаше абсолютно самостоятелно пред 20-ти блок в кв.Слатина. Хората не смееха да минат покрай него и го заобикаляха, слизайки на пътното платно между колите.Да се намери собственика и да се глоби."И какво, това че кучето е порода питбул, автоматично значи, че ще ти се хвърли да те изяде ? Ами трябваше да започнеш истерично да ръкомахаш и да викаш - "помощ, помощ". Даже трябваше да хванеш една пръчка и да се развъртиш ... ***. После защо имало нахапани от кучета.
51
0
 
2
 
! Отговори
баща ти преди 15 години
вижда се хората какви са подтиснати и страхливи щом даже някакви обикновенни твари всяват страх у тях, просто всеки ако подхвърли по 1 кюфтенце както предложи колегата 37ми, какво толкова ви е страх да убиете някаква твар, така ще спестите неговите мъки, ще спестите някое ухапване на някой и спокойно ще можете да се разхождате по улиците
50
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Дори да ги изтровите до едно пак ще си живеем като в *** защото българина си е *** по природа , няма хигиенни навици още от първите седем години не са му създадени.Хвърлят си *** където им падне, дори найлоновите торбички с хранителни/битови/ отпадци вместо в контейнера за *** сутрин като тръгват за работа им е по-лесно и удобно да го изхвърлят по трамвайните и автобусните спирки и кошчето предназначено за изхвърляне на употребявани билети или хартия от закуска естествено прелива исе разнася по спирките.БЪЛГАРИНА Е СКАРАН С ВСЯКАКЪВ ВИД ХИГИЕНА!Жалко, но това да отровиш *** за което пак МЪРЛЬОТО е виновен, не решава проблема с чистотата, защото проблема си е в нас.
49
0
 
2
 
! Отговори
az преди 15 години
Един бял питбул с каишка на врата си се разхождаше абсолютно самостоятелно пред 20-ти блок в кв.Слатина. Хората не смееха да минат покрай него и го заобикаляха, слизайки на пътното платно между колите.Да се намери собственика и да се глоби.
48
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
SMART NA POMIAYARITE! TOVA E GENOCID, UJAS, ILI DA GI PRIBERAT I DA GO SLOJAT V KU4KARNICI, AMA TAM NE DA GI DERAT - UJ SEGA GI GLEDAT MNOGO. ILI SE DEJSTVA RE6ITELNO ILI NE.
47
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Какъв е комнтарът на Боко Тиквата. Едно време лая бетер псе срещу Стефан Софиянски за същото!?
46
0
 
2
 
! Отговори
Иванов преди 15 години
Сигурно и събота и неделя почиват на гнусния телефон ... а народа нали е глупав да плаща милионите за оная *** ...
45
0
 
2
 
! Отговори
Best for the best преди 15 години
какво може да направи бат Бойко след като правителството му пречи и не му отпуска средства ха ха ха ха ах
44
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Те "кучезащитниците" били и невежи!
43
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Бойко е абсолютен некадърник!
42
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Да бе, изтребете всички улични *** - и когато проклетите управници не си свършат работата и не съберат телата, или пък ги изсипят да гният на едно място, и я някоя чума, я друга зараза плъзне по тях - и тогава ше пищите! Ама всички сте много отворени тука, големи ловджии се пишете.
41
0
 
2
 
! Отговори
sasho преди 15 години
zemi edin fishek i si go nabii niakade. skapani koplenksirani sadis4eta.