Двама загинаха, бебе с опасност за живота след катастрофа

Два автомобила са се сблъскали челно на пътя Каблешково - Бургас
11 сеп 2008 10:25,
39
Двама загинаха, бебе с опасност за живота след катастрофа
Снимка: БГНЕС

Двама души са загинали снощи при катастрофа на пътя Каблешково-Бургас, а момиче на една година е настанено в
болницата с опасност за живота. Това съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал около 20.00 ч., когато два леки автомобила са се ударили челно при заобикаляне на аварирал и спрял на пътното платно товарен автомобил.

На място са починали водачът на една от колите - 33-годишен мъж от Бургас и неговата 60-годишна майка.

Детето на водача е в реанимация. Настанено е в отделението по реанимация с тежка черепно- мозъчна травма и мозъчен кръвоизлив. От постъпването си снощи около 22 часа, детето е на изкуствена белодробна вентилация.

Бащата на загиналия шофьор също е в болницата с контузия в областта на корема и гръдния кош, без опасност за живота.

Водачът на другия лек автомобил е със счупен ляв крак и контузно-разкъсни рани по главата, без опасност за живота. Спътникът му също има наранявания и е в болница.

От полицията съобщават, че по първоначални данни челният удар е станал заради движение с несъобразена с конкретните условия скорост на един от автомобилите. Водачът е заобиколил товарния автомобил и при тази маневра се е сблъскал челно с движещия се насрещно втори автомобил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Трън преди 15 години
Донякъде е така - до 10р трябват 3 лентови пътища. Но докато ги няма тези пътища ще трябва да се съобразяваме и да караме с по 80-90 , 50-70 малко преувеличаваш :) Няма такова нещо не може да си го позволи - който не може, канавката, дървото или следващия камаз са негови.Та аз като ходя на морето и карам разумно, имам винаги поне една две рискови ситуации, в които ако ни оставя някой *** който се движи в насрещното платно сме пътници. Това значи, че той всяка втора ситуация му е рискова - еми че аз все едно гледам летящ ковчег, 99% е ясно къде ще свърши, въпроса е само кога, как и къде :)
17
0
 
0
 
! Отговори
?? преди 15 години
А бе ей журналистите какво е това "момиче на 1 год." Ако нямате нищо против на 1 год. се казва, че е бебе!!
16
0
 
0
 
! Отговори
Nerealen преди 15 години
ДА видим дали тоя с Камаза ще бъде наказан, защото той е главният виновник. А каква е тая снимка де няма нищо общо с каблешковския път ми е много странно!!!
15
0
 
0
 
! Отговори
eli преди 15 години
браво,едно напълно точно и вярно твърдение и разсъждение.подкрепям те изцяло и дано повече хора да го проумеят това нещо.
14
0
 
0
 
! Отговори
Gosho преди 15 години
Аз си пиша много хубаво а учителката ми беше другарката илиева. и престанете да му убиждате, защото не е правилно. и защо само ти да пишеш тука? Защо не кажете нещо за маоумниците дето карът по пътищата?
13
0
 
0
 
! Отговори
Рос преди 15 години
Номер 1,кажи коя ти е била учителка от 1-ви до 4-ти клас,да я поздравя,научила те е на перфектен правопис.Най умното което можеш да направиш,докато се ограмотиш/ако е възможно това/е да спреш да пишеш из форумите.Ти си безумен ***.И не си гъби времето да пишеш неграмотни глупости,защото освен смях предизвикваш и съжаление.Омирам от смях, като чета ,това са големи Едиотщини.Ха,ха,ха,ха,ха.
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ХАХАХАХАТи наистина си неграмотен, но явно и да четеш не можеш. Чудя се, как намираш дори буквите на клавиатурата, ако знаеш какво е това. "Идеот"
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Боже, 1, ти ме накара да онемея!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Катастрофи ще стават докато парите от данъците ни ги прибира някой, а не се строят 4-тири лентови пътища. Тези са правени за времето преди 20-30 години. При днешният начин на живот не може човек да си позволява да пътува 200 км 5-6 часа със скорост 50-70 км/ч.
9
0
 
0
 
! Отговори
Ивайло преди 15 години
номер 8 по добре спри да пишеш щото се излагаш и ставаш за смях.. Срам ме е че живея в такава държава "я си кУментираите" Пази боже...
8
0
 
0
 
! Отговори
Gosho преди 15 години
Я си кументираите новината и не се заяждаите с мене. Ей 3-ти нема да ме викаш идеот и се научи да пишеш.аман от неграмотници тука.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
тцтцтцтцтцтцтц,пази боже!!!:((((
6
0
 
0
 
! Отговори
.. преди 15 години
abe palqk... "neka mrat" mama ti zagybena .. ako se sluchi na nqkoi tvoi mn. blizuk shta pitam togava shmatka ..
5
0
 
0
 
! Отговори
няма_значение преди 15 години
Хора, ужасно е, защо стават тези катастрофи, никой ли не мисли, докато шофира?! Колкото до такива като Gosho от коментар 1, не мислите ли, че го правят нарочно? Аз просто не мога да си предсавя, че човек пише така. Понякога наистина мисля, че се правят на интересни, защото мозъкът ми не го побира това нещо...трябва да си наистина ***!
4
0
 
0
 
! Отговори
момчил преди 15 години
АМАН ОТ ПРОСТАЦИ-ЕДИНСТВЕНО СЕ НАДЯВАМ ВИНОВНИЯ ДА СИ Е "ОТИШЪЛ".При нормална скорост се изминават 15-20 метра в секунда-какъв е проблема да се изчака 5 секунди.ХОРА НЕ БЪРЗАЙТЕ-ЗА ГРОБИЩАТА НЯМА РЕД-И ЗА ВАС(И ЗА МЕН)ИМА МЯСТО
3
0
 
0
 
! Отговори
Пешо преди 15 години
Aбе, ***, научи се да пишеш бе ?
2
0
 
0
 
! Отговори
Ивайло преди 15 години
Как да няма умрели или ти си неграмотен или незнам кво и като гледам колко грамотно го написа тоя коментар се плаша къде съм и какво се случва..
1
0
 
0
 
! Отговори
Gosho преди 15 години
Щом нема омрели значи всичку е нарет. да спрът да карат като идеоти.