Спипаха обирджии, крали флексове и нафта

Кражбите започнали още миналия април, последната е от петък
1 ное 2008 15:00,
2
Спипаха обирджии, крали флексове и нафта
Снимка: Булфото

Полицаи от Царево и Приморско са заловили банда обирджии, действала по Южното Черноморие. Последната им кражба е от вчера.

Те влезли във временна постройка към новостроящ се строителен обект в местността Мечата дупка край село Лозенец и са задигнали електрогенератор “Хонда”, зеге-трион “Спарки”, перфоратор “Бош” и малък флекс “Спарки” - на обща стойност около 4000 лева.

След бързата намеса на полицията крадците са заловени. Това са Р. К. (24), Л. Р. (32) от Бургас и С. М. (18) от село Русокастро.

В периода април-септември 2008 година тримата са извършили и кражби на нафта от товарни автомобили на територията, обслужвана от РУ на МВР – Приморско.

В използваните от тях автомобили “Форд Фокус” и “Опел Астра” са намерени и иззети 12 туби по 35 литра, 2 арматурни ножици, 4 обикновени ножици, 2 маркуча,1 фуния и 1 ръчна помпа за гориво.

Работата по установяване и документиране на цялостната престъпна дейност на групата на територията, обслужвана от РУ на МВР – Царево, Несебър, Карнобат, Камено, продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Tова е нищо със сравнение с управлението на сТанишев.