Проститутки топнали Жоро Главата?

МВР проверява дали девойките, подали жалба за изнасилване срещу Георги Стоилов и тайфа, не са жрици
12 ное 2008 12:40,
46
Проститутки топнали Жоро Главата?
Георги Славов. Снимка: Булфото

Полицията проверява дали момичетата, подали жалба срещу Жоро Главата, са простиуиращи и дали доброволно не са поискали сексуални отношения.

Синът на взривения преди 4 години Стоил Славов - Георги, бе арестуван заедно с тайфата му за 24 часа по сигнал за изнасилване.

Жалбата е подадена от две момичета, едното от които - малолетно.

Наблюдаващият прокурор по случая Димо Георгиев каза, че е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

По първоначална информация Главата и аверите му били на парти по случай официалното откриване на къщата на удоволствията "Атриум" - Поморие.

Вероятно в малките часове на нощта Стоилов-младши и приятелите му са посегнали на двете момичета, твърдят разследващите.

По неофициална информация инцидентът с девойките е станал в балнеохотел "Поморие", собственост на бизнесмена Митко Събев.

Работата по изясняване на случая продължава. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
ЛИЛИ преди 15 години
НЕ ОПРАВДАВАМ ИЗНАСИЛВАНЕТО ВЪОБЩЕ, НО ПИТАМ КАКВО СА ПРАВИЛИ ТИЯ "ЧЕСТНИ" ДЕВОЙКИ ТАМ ???? АКО СИ БЯХА ПО ДОМОВЕТЕ ИЛИ В РЕСТОРАНТ НЯМАШЕ ДА ГИ ИЗНАСИЛВАТ !!! ЗАВИРАТ СЕ НАРОЧНО И ТО В "ОТБРАНОТО " ОБЩЕСТВО, А ПОСЛЕ КАКВО ОЧАКВАТ - ЛЮБОВ ИЛИ ОБИЧ ?????
24
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Така е аз познавам поне 5 момичета които си бачкат,иначе пък и каджета си вартят,всеедно работят в завод...
23
0
 
1
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
обладаеш със сила и против нейната воля си е изнасилване на Запад!но кога на българина ще му узрее кратуната че не всичко се рупа...Дори и да са , блудството особено с малолетни е строго подсъдимо...но българия не е пример за законова държава...
22
0
 
1
 
! Отговори
FBi преди 15 години
До 19 ; ) Много си прав .. всяко второ момиче , ако не е , то е - но пак си гледа само парите и се продава за такива .. защо намаляли децата .. хаха заради меркантилните женки в Абсурдистан за това ..
21
0
 
1
 
! Отговори
аз преди 15 години
ами я го вище къв е грозен разбира се че ще изнасили ,инак коя ще му се отдаде доброволно на тоя бухъл
20
0
 
1
 
! Отговори
Kiril преди 15 години
Да, всичко е вярно! И веднъж завинаги трябва да започнат да наказват тези, които тормозят всички и се подиграват на всички, на целия свят! Но... Въпрос: А малките какво правят посреднощ на такова място...?!!!Въпрос:
19
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Само да кажа на НЕзнаещите че проституцията вече е основен поминък на много момичета.Несе бойте това са вашите сестри деца и бъдещи жени,да сте живи и здрави.
18
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
тоя що не го гръмнат като баща му?
17
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
За такива *** трябва да им се отвръща със същото, каква е тази система в тази държава? няма ли кой да му майката?
16
0
 
1
 
! Отговори
/// преди 15 години
Абе тия двете *** са искали пари и "бизнесмена" като им е отказал са го топнали пред ушевите. при положение, че той има кинти за какъв *** му е да изнасилва която и да е, плаща на някоя и си я върти цяла нощ без да се занимава с глупости. Друг е въпроса, че ще е хубаво ако го окошарат него ама това няма да стане.
15
0
 
1
 
! Отговори
коси4а преди 15 години
Сега разбирам това момче защо носи този прякор. Че главата му прилича на нещо средно между бухал и кукумявка!
14
0
 
1
 
! Отговори
Бачо преди 15 години
чист като изворна вода, с девствен характер, много добър като личност и дълбоко ерудира и най важното- от беден работническо-селски произход.Айде стига глупости- или ги е "изнасилил", или не е.Между другото сексът с малолетни не е ли наказуем? А ако е и срещу заплащане- още по-добре. Или този е от по-равните, за които има други правила. За един 1,5 год. затвор за кутия вафли- за друг потулване на изнасилване (11 души на 2 момичета, едното от които малолетно!?). Какъв трябва да си, за да ги защитаваш тези? А че съдът ще ги пусне и след това няма да са 11, а малко повече, само че така ще го направят, че да не се чуе, това е повече от ясно. После децата, които са забравили, че само за последната година полицията успешно отмени охраната на всички, които свидетелстваха за корупция, след което пусна обвиняемите да си оправят отношенията с обвинителите от прокуратурата (После нямало синхрон между съд, прокуратура и полиция- дрън-дрън ярина) ще си оттеглят жалбата и момчета ще знаят- с 11 ни издават, но ако сме 20 си мълчат. Да му мисли който има дъщеря или внучка в гикмназия.
13
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Абе и про.титутки да са какво,те не могат ли да бъдат също изнасилени?Този случай се вижда на къде отива...
12
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Как ви звучи "къща на удоволствията"? На мен лично като нещо антично, нещо римско ... абе, какви глупости пиша. Звучи ми като бардак. И на откриването му е присъствал началникът на МВР-Бургас.
11
0
 
1
 
! Отговори
pl преди 15 години
Главата изглежда е поръчал на полицията отново да свърши работа в негова полза , като изкарат момичетата че са .Кои знаи някои колко пари ще лапне.АИ след като полицията ги е пуснала е застрашила живота на двете момичета , каква гаранция дават че няма да им се случи нещо, след като са подали жалбата.
10
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Малолетно ли? На 13 години или по-малко? Че то си е подсъдимо. А може би от днес.бг не знаят разликата м/у малолетно и непълнолетно?
9
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Kak "maminite momcheta" ste sa vinovni. Estestveno tezi "nikakvici" sa iskat da gi opletat. Vie normalni li ste? I kato sa maloletna i uchenichka koj im e pozvolil da sa na tova mqsto?
8
0
 
1
 
! Отговори
ddd преди 15 години
Няма да е чудно дори ако изкарат че " главата" е жертва на изнасилване от страна на двете момичета.Всякакви циркове сме виждали, не е невъзмжно в тази велика "правова" държава.
7
0
 
1
 
! Отговори
Цензуриран преди 15 години
Думата не е цензурирана, ето появява се, а я има и в заглавието :)
6
0
 
1
 
! Отговори
Димата Руснака преди 15 години
Кво като е инсценировка ? Нека го притискат татковото момченце, апропо, баща му добре се е настанил тук горе мнооого добре, има място и за Жорко...