Баща изпусна бебето си и му счупи черепа

Двумесечното момченце е настанено в "Пирогов"
30 дек 2008 13:00,
50
Баща изпусна бебето си и му счупи черепа
Снимка: БГНЕС

В 1 часа след полунощ с линейка в "Пирогов" е докарано момченце на два месеца със счупен череп, съобщиха от лечебното заведение.

Ст. Д. има и контузия на мозъка. Настанен е за лечение в Детската неврохирургия на "Пирогов".

По първоначални данни бащата изтървал сина си неволно на земята.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
И при такъв случай аз едва ли бих чакал линейка (като знам че може да дойде след половин час или дори повече време) , а ще го закарам веднага в болницата с колата - освен ако не съм пил.
28
0
 
1
 
! Отговори
доктор преди 15 години
имала съм уроци по психология.много малка е вероятността нещастието да е станало случайно.затова в хубавите държави социални работници изключват случайността.
27
0
 
1
 
! Отговори
go60 преди 15 години
kato 4eta ot3ivite,mnogo ot dali mnenieto si sa padali na glavi4kite si.moje ,da sa ocqleli,no ...............
26
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Държал съм бебе на няколко пъти (без да съм баща- на моя близка роднина е бебето ) и през цялото време се страхувах наистина да не го изпусна - и не го изпуснах естествено. Виждам че тук има хора които пишат че и те за малко не изпуснали техните бебета - но забележете - не са ги изпуснали! Тук има някаква причина за това "изпускане" на бебето (ако наистина го е изтървал както казва) - нищо чудно да е бил пиян - още повече че това се е случило след полунощ...
25
0
 
1
 
! Отговори
BenSherman преди 15 години
Льо льо, то и филийка с масло не е възможно да се изпусне , ама си изпускал нали..няма невъзможни неща на този свят..и къде точно проете в новината ти ,че бащата е пил алкохол..или не знам си какво.. Иначе весели празници, успехи и дано пишем под приятни новини през 2009 година!
24
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Abe kak ne e vazmojno da go iztarve be ... vie normalni li ste. ako e s dve levi race napalno e vazmojno da go itarve. Lele gorkia chovek, koi znae kakvo mu e gadno sega. Dano detenceto se opravi ...
23
0
 
1
 
! Отговори
men преди 15 години
1,2 и 7-вие някога държали ли сте бебе в ръце и особено, ако плаче и се гърчи като червей-разбира се, че може да го изпусне-и без друго бащите ги държат като стъкло да не ги повредят- винаги може да се случи....а в 1 през нощта абсолютно всички бебета спят, не се случва някое да се събуди и да иска да го гушнете или да го мъкнете из цялата стая докато се дере в неистови писъци.....а как ли се чувства "бащата-престъпник"-достатъчно е, че сигурно сърцето му е в петите и едва ли скоро пак ще го вземе в ръце, та и тук разни подкарват олигофренските си коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ако човек се порови из гугъл например- ще види че повечето такива и подобни случаи се дължат на побой над децата. Този конкретния случай може да не е такъв и бащата наистина да го е изтървал поради някаква причина, но ето ще цитирам само част от статия във вестник "Стандарт" - за подобен случай - "Майката убиец лъжела, че Лъчезара паднала сама12 години затвор заплашват майката, която преби до смърт 2-месечната си дъщеричка. Бебето Лъчезара Павлова бе прието в неделя по спешност в "Пирогов". В понеделник състоянието на момиченцето се влошило и то починало. По телцето и *** имало множество хематоми, черепът й бил счупен. Травмите усъмнили дежурния следовател още при постъпването на детето в института и той веднага се обадил на колегите си от Второ РПУ. Пристигналите на място униформени разпитали майката на детето - 21-годишната Б.П., пред тях първоначално тя обяснила сериозните травми с факта, че Лъчезара често падала от креватчето си. "По принцип това е възможно, ако бебето има заболявания на костите. Иначе на два месеца да се върти...", твърдят специалисти. За да се провери версията на майката, на бебето ще му бъде направена експертиза, която да покаже има ли подобно заболяване.Според криминалисти, които провели първия разпит на жената, тя показвала видими психични отклонения. Те не изключват варианта да е посегнала на хлапето си по време на афект и след това случката да се е изтрила от съзнанието й. След смъртта на момиченцето последвал и втори разпит на майката. "
21
0
 
1
 
! Отговори
Johnny ATAKISTA преди 15 години
Абе льольо, така ли се изпуска дете на 2 месеца. Вземи да помислиш малко, толкова ли му е акъла на баща му или се е натряскал като ***. Това детенце се пази като очите ти, не че е невъзможно да го изпусне, не е внимавал човека просто или както казах се е накълвал порядъчно.Аре за много години Бен, да си жив и здрав моето момче :)))
20
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Не, и за това не говоря като великия обвинител, но то е така - цяла България коментатори, всички много ги разбирате нещата, а в реалния живот - нъц!:-)
19
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
В този сайт всички статии са написани така, хващат се за нещо дребно и незначително, поднасят го така че да ти навеят какви ли не мисли, за да има какво да коментираме и за какво да спорим и ние се връзваме. И аз въпреки че го разбирам пак се връзвам. За това тук (в сайта по принцип) има толкова глупави и крайни коментари. Уважаеми журналисти, разбирам че това е вашия стил, но все пак замислете се за вредата която причинявате на читателите си. Не провокирайте хората да изваждат на показ най-грозното от себе си, защото така то се увеличава.
18
0
 
1
 
! Отговори
888 преди 15 години
Da ne dava Gospod,no tezi neshta moje da sluchat na vseki...
17
0
 
1
 
! Отговори
Филолог преди 15 години
Ей, 10 ! Диалектите са богатството на един език ! Въпрос на време е източнобългарското лоби да се задейства и в книжовния език да се вкарат повече наши диалектни думи ! Едно време да не казвам как се бе приела тази книжовна норма ! Сега има разни думи като "ще" дето не се използват в никой диалект ! Чий български език е тогава това ? Моят майчин език, моят български език - това е езика на майка ми, баба ми, прабаба ми .... В София може да са гласували преди 50 год нещо друго, ама не ми дреме ... ще си говоря както си искам !
16
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
"Абе да не го е изпуснал нарочно бе, ***, Боже," - а ти "умнико/це" беше там и видя всичко нали?
15
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Абе да не го е изпуснал нарочно бе, ***, Боже, прости им коментарите, или пък недей... Внимавайте не само какво влиза в ви усти - храна и хуища, а и какво излиза оттам! Ако чуеш клюката и я повториш дори един път... дали е трябвало... изобщо... да се раждаш?!
14
0
 
1
 
! Отговори
User преди 15 години
Недейте да говорите така! Дъщеря ми като беше малка за малко и аз да я изпусна! После ходех като пиян, на мен ми се размина. Кой луд ще иска да си нарани детето!
13
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Мисля че има вече прекалено много случаи на *** (а и не само) - които пребиват децата си (понякога до смърт) - и после казват че те или са паднали или са ги изтървали. Може в конкретния случай наистина да го е изтървал ( което е много малко вероятно според мен) - но все си мисля че трябва да има разследване в случая - особено ако става въпрос за българче.
12
0
 
1
 
! Отговори
BenSherman преди 15 години
Боже, вие хващи ли ли сте бебе в ръцете си.. Невъзможно било.. Глупавите ви коментари са уродливо смешни!!! ***!Номер 1 чупи *** с израза" Няма как в 1 през нощта да бъде изпуснато неволно" Точно така ако беше 12:00 на обед може, но 01:00 през ноща е не възможно!Номер 2 - По-скоро под влияние на ракиен концентрат в кръвта - Браво бе, ти ли сипва на бащата цяла нощ?!НОмер 7 и ти влизаш в топ 3 Това е почти невъзможно - да го изтърве - освен ако е наркоман или е бил пиян, но по-вероятно е бебето да е пострадало по друг начин. ... Кога прочете новината , кога определи какъв е бащата, че и наркоман го направи...
11
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Не знам даже дали докторите не са длъжни да информират полицията при такива случаи - за да разследва.
10
0
 
1
 
! Отговори
питанка преди 15 години
Какво означава думата "изтървал"? Ако сте национална медия, може да пишете "изпуснал". "Изтървават" селяните в Източна България, а тези в Западна България "упущат" .Престанете да профанизирате езика и да го превръщате в селяндурски диалект!