В 14 да си при нас! Баретата обаче яко дим

Прокуратурата призова Златомир Иванов да се яви, че да му повдигне обвинения, седмица обаче той е извън България
4 фев 2009 11:21,
36
В 14 да си при нас! Баретата обаче яко дим
Баретата с коженото яке. Снимка: БГНЕС

Златомир Иванов е призован да се яви в прокуратурата днес в 14,00 ч., съобщи градският прокурор Николай Кокинов.

По неофициални данни обаче в началото на седмицата Баретата е напуснал България.

"Нямам данни Златомир Иванов да е напуснал страната", коментира министърът на вътрешните работи.

Михаил Миков посочи, че всеки, за когото има данни, че ще извърши престъпление, ще бъде арестуван.

На въпрос дали има съмнения за изтичане на информации за операции на МВР, Миков заяви:

"Това е стар проблем. Информацията изтича и през медиите, които са добре информирани. Има редица случаи на санкционирани служители за изтичане на информация и ще има още такива".

Прокурор Кокинов каза още, че са събрали достатъчно солидни доказателства и свидетелски показания на петима негови сподвижници за организиране и ръководене на престъпна група, занимаваща се с разпространение на наркотици и убийства.

По думите му за последните години са извършени повече от две-три убийства.

"Само ще ви кажа, че сме събрали достатъчно сериозни доказателства по отношение на Златомир Иванов и част от обкръжението му за престъпления, извършени от групата, за съществуването й, и за ръководенето й. Ако не се явят днес Иванов и обкръжението му, те ще бъдат обявени за международно издирване. В момента времето работи за прокуратурата", категоричен е Кокинов.

Прокурорът отказа да коментира дали акцията срещу Златомир Иванов и останалите е свързана с жалбата, подадена от Димитър Вучев – Демби.

През последната седмица чрез медиите Баретата и Димитър Вучев – Демби, си отправяха закани и тежки обвинения.

Първо Баретата обвини Демби, че го е изнудвал за 100 000 евро.

Вучев веднага отрече да е изнудвал Баретата и хвърли медийната бомба за убийствата, извършвани от Златомир Иванов.

"Уби Бобъра, стреля по Темерута, стреля по мен. Какво има да говоря за този?! Той ги избива до крак. Мога да дам конкретни примери... Например Мартин Лудия. Той избива всички, които са по моите дела. Той ги избива, за да направи така, че все едно аз ги избивам – това е неговата стратегия", каза още Демби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
RASHO E nash chovek, dobar chovek, neka stane svidetel nomer edno sreshtu Zlatko Baretata, no togava, kogato badat arestuvani, inache moge da go poharchat, a toi sas sigurnost shte svidetelsva tai kato e dosta razumen., i e magkar.
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ниския е Баретата,а другия е Дебелака.А от ДАНС кой хванаха....оназ ми работа...даже като гледам и нея още не са фанали толкоз са зле значи :D
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ААА от таз снимка тоз ниския ли е баретата дет мяза на г*й , че тои мн разнежен изглежда .Тая полиция страхли ги е какво , защо трябва да си уреждат среща с него тои да доиде в прокуратурата зада му повдигнат обвинение .Нетрябвали полицаите да отидат и да го арестуват.Щом имат някакво повдигнато обвинение към него и доказателста нетрябва да чакат той сам да доиде а те да отидат и да го закопчаят .Ква е тая смешната работа .Те още малко ще очакват и престъпницте(големите риби ) сами да се осъждат сам ида си дават присъди .
12
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Именно защото е важно да се оттървем от мутрите не е все едно дали ще ги гръмне спец отряда на КГБ или ще бъдат задържани от прокуратурата. Такова едно "нашенско" момче може вероятно да каже нещо и за Георгий, брата на Станишев, ако смее де. Защото трафик на наркотици не се прави лесно, а с протекции на шефове на митницата, които освен че са от бившето ДС и са отговаряли за контрабандата на Живков, са и приятели на Георгий. Сега става ли ясно как Георгий ще усвои 1 милиард евро, за да строи в защитена територия на морето и то в период на тотален срив на пазара на имоти? Парите на руската мафия трябва да се преперат, дори и с голям процент загуба. Не че не могат да му сложат качулката и в момента на задържане, но това го ползваха скоро. Сега ще го прупредят да изчезне, а после ще се погрижат да е завинаги.
11
0
 
0
 
! Отговори
WTF преди 15 години
"до този момент клиентът му няма редовна призовка от прокуратурата, въпреки че той е очакван да се яви пред магистратите до 14,00 часа днес""Защитникът на Златко Баретата има информация за възобновено дело с 14-годишна давност за убийството на Петте кьошета, по което Златомир Иванов е бил обвиняем. Той изрази учудване как може подобно дело да се възобнови при положение, че няма наличие на нови доказателства."КАК Е ВЪЗМОЖНО, В БЪЛГАРИЯ ДЕЙСТВАТ ЛИ ЗАКОНИ ИЛИ НЕ? ЗАЩО ВЛАСТТА НЕ СПАЗВА СОБСТВЕНИТЕ СИ ЗАКОНИ???
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Всичко се прави със цел от комунистите, сега ли се сетиха че тези хора съществуват, когато им изтича мандата. Защо не ги подгониха по-рано, а сетете се сами. По *** гад от дърт комунист няма. Златковци, галевци и т.н. блднеят пред червените гадове.
9
0
 
0
 
! Отговори
Пророка преди 15 години
направете си сметката значи какво е нивото на истинските мафиоти с вратовръзките вече, след като Баретата е никой за тях... тези, които в момента дърпат конците са най-опасните за всички времена, ще докарат времето на "Народния съд", барабар със селянина Кушлев... всеки, който не се съобразява с техните правила ще бъде безмилостно пометен.Това е краят на България.
8
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
кефи ме тоя миков. голям е тъпчо
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И с двамата е свършено въпрос на време е да се изпозастрелят. При тях промените вървят по бързо отколкото в МВР.
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ей тия *** накъсаха мутрите.... След Митьо Очите,Янко,братя Галеви, Маргините,Таке който се издирва с европеска заповед сега и Златко Баретата.. Ей ще взема да си помисля ,че наистина живеем в Европейска страна със закони..
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тоя мяза на
4
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
после го търсят...коя ли е къртицата....То да бе само една!Днес масово червените олигарси изнасят капитали във офшорките..кайманови о-ви---малайзия.. в страни от Ю.Америка..че дори и в САЩ!Голяма част от червените олигарси накупиха имоти в страните от ЕС а част от парите им са в Австрийски..Швейцарски...Люксенбургски...банки Запада и САЩ имат нужда от капитали и червениште им ги предлагат на тепсия!Как тогава да се оправим, като не се инвестира , а се изнася?За последните 8г външният ни дълг достигна рекордните 37МИЛИАРДА!!!Посочете ми една инвестиция която да ги оправдае...строежа на магистрали на км. струва по скъпо отколкото на Запад!!!На какво основание?Дали получават работниците по високи или равни дъзнаграждения с тези на Запад?Както знаем в ценообразуването влизат и средствата отделени за заплати а и за отчуждаване на имоти!!!Каква е цената на имотите у нас и там?
3
0
 
0
 
! Отговори
14merkator преди 15 години
Дали ще избягат или ще бъдат избити е все едно! Вжното е да се отървем от мутрите! Но мутрите в прламента и "бизнесмените" на високите нива са непоклатими! Ето това е жалкото и точно тези *** са в основата на гибелта на България като държава!
2
0
 
0
 
! Отговори
МВР=боклуци преди 15 години
Тоя Демби е супер селски терикат, от самолет може да го познаеш що за стока е и че 110% е изнудвач. това че е ченгеджийско плямпало също се познава отдалече по ухилената физиономия. абе въобще - поредната скалъпена МВР боза, Баретата много правилно си го каза на 1ви - кога ще го арестуват, защо и т.н. не го направи напразно!!!
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
baretata e pich