17-а жертва на ужасната катастрофа край Ямбол

31-годишната Шенгюл Яшарова е починала тази сутрин във Военномедицинска академия
30 май 2009 10:37,
80
17-а жертва на ужасната катастрофа край Ямбол
Снимка: БГНЕС

Рано тази сутрин във Военномедицинска академия почина 31-годишната Шенгюл Мехмедова Яшарова.

Жената беше сред пострадалите при катастрофата в местността Бакаджика край Ямбол.

Шенгюл беше приета в тежко състояние с травматичен шок, тежка черепно-мозъчна травма и лицево-челюстна фрактура.

След настаняването й във Военна болница тя бе на командно дишане в медикаментозно провокирана кома, с нормални жизнени и сърдечни функции.

В петък по обед й бе направена лицево-черепна операция.

Според информация от болницата Шенгюл е починала вследствие на белодробна емболия, причинена от множеството тежки травми.

В четвъртък, минути преди 9 часа, Десетият събор на тракийските дружества се превърна в събор на смъртта.

Рейс уби намясто 16 души и рани още толкова. Кървавата драма се разигра на хълма Бакаджика край Ямбол.

Междувременно Окръжната прокуратура в Ямбол повдигна обвинение на Слав Славов, собственик на автобуса, който причини тежкия инцидент.

Обвинението е за причиняване по непредпазливост смъртта на повече от едно лице, което се наказва с лишаване от свобода от 5 до 15 години.

Славов е задържан за 72 часа в следствения арест.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
незнам кво *** обаче баща ти определено с нищо не е дорпинесъл за България като те е направил
38
0
 
0
 
! Отговори
chenkata преди 14 години
Манол....Евала БРАТЛЕ!!!
37
0
 
0
 
! Отговори
Завайдин преди 14 години
казах каквото имам да казвам...сами си направете извода,що за човек е тоя,който парадира с името на Васил Иванов Кунчев...ако ми е писано,Ага нека ме блъсне ;)
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
аре бе *** с кво подпомагаш България да е чиста и свята република..кво си направил за нея ??
35
0
 
0
 
! Отговори
chenkata преди 14 години
ЗАВАЙДИН....Смени си името *** каден!!!Българин ми бил...и тебе да те бут не автобус!!!Не искаме такива хора тук....Турци гадни марш кам Истанбул...тука е място за Българи не за ***!!! Еничари гадни....
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
евалата брат !
33
0
 
0
 
! Отговори
Фес преди 14 години
Все едно аз да се радвам че са умрели 16 българи. никога. За тях Бог да ги помилва, а за нашите Аллах рахмет ейлесин (Бог да ги омилостиви и опрости) А иначе ако трябва да говоря с езика на Илиян и Манол - съоношението е 16 на 1. Но тава е кощунство, никога. Хората са жертви, някои все още страдат в болница. А за живота на Шенгюл са се борили лекари-християни. Ами ако Илиян е или стане лекар? Затова трябва да се мисли, не само че се бъзика по форумите, този българин на българите.
32
0
 
0
 
! Отговори
Forest преди 14 години
Абе Илияне я отиди в Гърция и Румъния и като те разберат,че си българин как ще те гледат!!!Та братята сърби ни презират ти си тръгнал да плюеш турците.Плюй по тия детоса впартий,но не и обикновените турци.От дядо ми знам,че това са едни от най-трудолюбивите и честни хора.Тебе може да те дразнят мен ме дразниш ти.Тука става въпрос за 17-та жертва на една голяма трагедия ти вместо да прескочиш тази тема веднага намесваш етноса на жената.Кой ти е искал мнението бе ?За мъртвия или добро или нищо!Ако й бяха написали инициалите само щеше да кажеш 'Бог да япрости' без да знаеш произхода й!Така ли е?Ако се смяташ за достоен български ражданин.праворен християнин и човек с достойнство вземи спри да пишеш и да нагнетяваш напрежение!!!
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Мир на праха й на Шенгюл!Дори и мюмюлманка е почела големия християнски празник, сега вече не е сред живите...Почивай в мир!
30
0
 
0
 
! Отговори
Завайдин преди 14 години
Как не ги е срам?Отишла си е една невинна жена,а тия псевдо патриоти я хулят що името и не било християнско...Господа,"Българи"...казвам се ЗАВАЙДИН,но сам сигурен,4е сам 100 пъти повече ПАТРИОТ от вас :) Защо продалжавате да опювате по форумите,като някакви книжни плъхове?Като сте толкожа патриоти защо не идем всички пред парламента и да си върнем насилствено отнетите деца и да покажем,че сме НАРОД?Тук в интернет пространството е много лесно да си сложиш етикета "ПАТРИОТ" и да плюеш наред...ами тия дечица,които повечето родители жече ги кращават от рода на ...СТИВАН...МАЙКЪЛ...И такива Звучни "български" имена...това ли ви е БЪЛГАРСКОТО?...а да Ви питам кога за последно сте плакали на Българският Химн?...Ако въобще сте плакали :)
29
0
 
0
 
! Отговори
Илиян преди 14 години
Аве ти пък сега с кво парадираш немога да разбера ?! Като си запознат какво е казвал Левски, трябва да има единство без оглед на етническа принадлежност и религия, НО И ПРЕД ЗАКОНА! Ето това е проблема на България, че единия щото е *** не си плаща тока, другия щото е турчин ще му построят джамия, а ние самите потъваме надолу! Виновни са нашите продажни управници, които с безхаберието и продажните си душици докараха стараната ни до това дередже, в последствие на което е и катастрофата.
28
0
 
0
 
! Отговори
от Феса на фесовете преди 14 години
Илияне илияне аз си оставам тук и си работя и плащам данъци и не ги крия подобно на вас. от 250 проверени 70 милионера не са си плащали данъците и са крили реални договори.Това е за София и то част от богаташите. От тях няма нито един турчин. Сите българи-патриоти.А това че вие работите(май повече крадете) а ние живеем на ваш гръб, не помниш времето от 1989 година когато част от турците напуснаха страната. Жалка картина - наложи се "интектуалния елит" на страната, учители, домакини, чиновници, и какви ли не още, да работят на полето и други работи, за да не остане реколтата на полето. жито, тютюн, краставички-корнишони,, домати ,пипер и какво ли не. пък те не могат, изпочупиха им се ноктите, ожулиха глезените и ти ми ги наричаш работливи. И ДПС ако има такава политика ти що се влияеш, ами не си развиеш елитарната култура? Мене и тук ще си ме опява ходжа, а теб ще те опява Сионий. Че и не четеш - я провери колко от страните от ЕС са против членството на Турция. Чувал си за Германия и Франция., а не знаеш, че се породи дипломатически скандал, между Франция и Швеция, именно по този въпрос. Колкото не я искат, толкова я искат. А я ми кажи какво е мнението на ЕС и световнните лидери за България? Още нещо - смятам, че нещата ще се оправят когато европейските структури наложат цялостно управление над страната ни. Вземат нещата в свои ръце, а влезе ли в сила и Лисабонския договор, тогава вече такива като тебе или вас ще си търсите място в Куба, Мозамбик или Чили.
27
0
 
0
 
! Отговори
Пламен преди 14 години
сигурен ли си че това е твое мнение? Или е на Волен?
26
0
 
0
 
! Отговори
chenkata преди 14 години
Щом се казва Шенгюл значи е *** или туркиня и не се брои за жертва.....така е братче така е!!!
25
0
 
0
 
! Отговори
Илиян преди 14 години
Теб верно турци и *** не ти пречат, дори да те нае.бат пак нищо няма да усетиш и няма да ти пречи.....пък другия дето прадядо му Мюмюн е клал и грабил тук се гордее с нашите символи да спре да се турчее и да влиза в правия път. ПИТАМ АЗ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ?! ЩОМ СТЕ ТОЛКОВА ХУБАВИ ЗАЩО ЕС НЕ ВИ ИСКА ?! Защо аз нямам нищо против Норвегия, Швейцария, Холандия, Гърция, Италия ? Имам против турците защото са с *** манталитет, езика им е дразнещ слуха и етническата им партия ПРОПОВЯДВА антибългарска политика в собствената ни страна. Той и турския бракониер се оказа свидна жертва, защото е нарушил границата и скочил на граничарите изпълняващ задълженията си...... нагли сте и никой не ви обича!!!!!
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Ти си ненормален! Ти не си човек, щом така говориш!!Мир на праха на невинната душица!!
23
0
 
0
 
! Отговори
Dr.Fly преди 14 години
Mir na praha i..Hora, etnicheskata prinadlejnost niama znachenie...Prestanete da sporite za gluposti!!! Fact e , che 17 dushi zaginaha....
22
0
 
0
 
! Отговори
На Гнева Детето преди 14 години
абр е еей и аз имам ненавист към турците ама това са обикновенни хора!Мрази драги ми Илиянчо Ахмет Доган той напаста не обикновенните хора.... Чулиии
21
0
 
0
 
! Отговори
Forest преди 14 години
Псевдофеновете на Левски и 'национлисти' да се научат да пишат на кирилица!!!Аз като пиша,че сте *** и рогоносци много се обиждате!!!Лъснаха им рогата защото толкова се кланят и на Левски.Важното е да има хаос и турците да са ни виновни.Само да вметна нещо.Някой замислял ли се е защо гърците,румънците и сърбите не ни обичат нас българите!?
20
0
 
0
 
! Отговори
Карбораторовски преди 14 години
Няма значение къква е *** , туркиня или българка всички пред бога сме едни По земята ходим в земята ни погребват . А това че мъчат да ни делят на партии което е супер грозно . Мир на праха и . Добре е да се покаеш за глупостите които сте писали в пристъп на умопомрачение .