Гунински-старши получил SMS: Държим сина ти!

Близки на семейството: Искат над 1 млн. евро откуп
22 окт 2009 10:17,
124
Гунински-старши получил SMS: Държим сина ти!
Отвлеченият Румен Гунински. Снимка: kurs031.com

Румен Гунински "Ние държим сина ти" - такъв SMS получил на мобилния си телефон Румен Гунински-старши.

В краткото съобщение е имало и изписана сума - над 1 млн.евро, твърдят близки до семейството, цитирани от вестник "Стандарт".

"Вече не мога да говоря", заяви снощи бащата на отвлечения младеж Румен Гунински.

Още по темата

В края на SMS-а бил посочен телефонен номер, чрез който ще бъде осъществявана комуникацията между похитителите и семейството в близките дни.

Най-вероятно посоченият номер е на предплатена СИМ карта, смятат разследващите.

Информацията обаче все още не потвърдена официално от МВР.

20-годишният студент по спортен мениджмънт в Националната спортна академия Румен Гунински бе похитен пред входа на НСА около 20 часа в понеделник.

Четирима души в тъмни дрехи и с маски на лицата го задърпали на улицата пред многобройни свидетели и го вкарали в бял микробус "Форд Транзит" със затъмнени стъкла.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Много ни бива българите в плюенето и злорадстването.Хич не си мислете ,че вие сте застраховани от отвличане.Тия с многото пари ще си вземат охрана,а вие ще го отнесете.Ще се наложи да си продавате апартаментите за да плащате.
81
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
НА МЕН МИМЕ МЪЧНО ЗА УБИТОТО МОМЧЕ В СТУДЕНТСКИ ГРАД-ТОГАВА СТУДЕНТИТЕ СЕ ВДИГНАХА НА ПРОТЕСТ И ДРУГАРИТЕ НА БАЩАТА ИЗПРАТИХА ПОЛИЦИЯ ДА ГИ СМАЖЕ ОТ БОЙ-ЕДИН ЧОВЕК УМРЯ ,НО ВСИЧКО СЕ ПОТУЛИ.НА МЕН МИ Е МЪЧНО ЗА БОЛЯРСКИ,УБИТ ЖЕСТОКО В ФРАНЦИЯ,ИМАЛ НАХАЛСТВОТО ДА УЧИ С БОГОПОМАЗАНИТЕ ***...........ЗА ОТВЛЕЧЕНИЯ НЕ МИ Е МЪЧНО,СЪЖАЛЯВАМ НО ИЗПЪЛНЕНИЯТА НА БАЩИТЕ ОТВРЪЩАВАТ И НЯМА МИЛОСТ КЪМ ТРАГЕДИЯТА.КОИ ЩЕ ПЛАЧЕ НА МАСЛАРОВА ЗА ДЕТЕТО-НИКОЙ,ТЕ СА ЕДНАКВИ ОТ ЕДНА ЛЮПИЛНЯ
80
0
 
1
 
! Отговори
До 75 преди 14 години
А на кого да симпатизира пича ? На доносника на ДС ? Дето е затрил незнаен брой хора с доносите си ? Много боли така - аха се накрадохме, осигурихме бъдещето на внуците си до 9-то коляно и опалааа, вземат ни паричките. Сигурно е цинично, но никак, АМА НИКАК не съчувствам на г-на Гунински.
79
0
 
1
 
! Отговори
kapitana преди 14 години
do nomer 73....podkrepiam te..
78
0
 
1
 
! Отговори
мили деца преди 14 години
никой никого не отвлича за некви стотинки!!! тия са червиви от пари и имоти !!!!МАЛКО ДА ГИ РАЗТОВАРАТА И ТОЯ *** ДА КАЖЕ ОТКЪДЕ ИМА НАД 2 МИЛИОНА ЕВРО ПАРИ !!!сигурно щото е сервирал на бяла покривка на БАЙ ТОШО???а НЕЩО ДА КАЖЕТЕ за ХОРАТА ДЕТО СЕ ХРАНЯТ ОТ ГЮМОВЕТЕ !??червеният другаря ГУНИНСКИ сигурно е мислил да направи кухня за БЕЗДОМНИЦИТЕ!?????
77
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
АЛО,ЧЕРВЕНИТЕ *** СЕ СЪБУДИХА ХА ХА ХАБОИКО Е ОРГАНИЗИРАЛ ОТВЛИЧАНЕТО...ХА ХА ХА СТРАХ ,СТРАХ...КОИ ЩЕ ОСЪДИ БАЩАТА-СЪДИИТЕ С ПОДКУПИТЕ.........УТРЕ ...ПРОКУРОРИТЕ НАЗНАЧЕНИ ОТ ПАРТИЙНИТЕ ДРУГАРИ НА БАЩАТА....НЕ САМО РАЗСТРЕЛ ЩЕ ГИ ОПРАВИ...........НЯМА КОИ ДА СТРЕЛЯ
76
0
 
1
 
! Отговори
Пилот преди 14 години
Телефонният номер не е предплатена карта :))Вие обче сте голяма работа.Толкова безсмислици да пишете,не е истинаДано момчето получи свободата си по-скоро
75
0
 
1
 
! Отговори
До 73 преди 14 години
Избери си един по-остър ръб и се халосай в него.Като ги е направил тия неща да накажат него, а в случая не е раздаване на справедливост а грабеж и ти симпатизираш на крадците.Само ,че те утре ще отвлекат и теб за 1000-2000лв
74
0
 
1
 
! Отговори
Прочетено вчера 2 преди 14 години
Та г-н Гунински, докато чакате и си мислите на какви ли гаври сега се подлага детето ви, защо не вземете да се обадите на жертвите си - тези които са оцелели. И просто да поискате прошка. Не, че ще върнете времето назад или ще възвърнете човешкия си образ. Не, разбира се. Но пък така и така чакате и се молите да не получите в колет очната ябълка на детето си. Просто го направете.
73
0
 
1
 
! Отговори
Прочетено вчера 1 преди 14 години
Уважаеми г-н Гунински,Докато чакате да получите вест за най скъпото си и се молите да не е под формата на пръстче или ушенце, може би е добре да се върнете назад в спомените си.Ей така, докато чакате си припомнете за хората които сте очернили, за семействата които сте разбили, за човешките съдби които сте предопределили.И те са имали деца. Може би синове. Може би по високи и по умни от вашия. Но са имали злочестата участ да им застанете на пътя и да ги съсипете.
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Гонзо ,ти пък как определи ,че баща му е крадец.Като е такъв да го осъдят и да го вкарат в затвора,а имуществото му да се конфискува.А ти искаш България да е латино държава ,а не европейска.За да не стане баща му кмет и да се говори ,че БСП е победила на кметските избори в града на приятеля на Бойко Валентин Златев-Правец.Сега си направи извода кой е организатора
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Който говори за Робин Худ да вземе първо да прочете-той е взимал от богатите и е раздавал на бедните.В случая обаче става въпрос за грабеж за лично облагодетелстване.На мен още никой не ми е дал 10-тина хиляди и да каже :харчи ги те са от един крадец.И как и кой определя ,че бащата е престъпник.*** ,които кълват по цял ден на клавиатурите
70
0
 
1
 
! Отговори
ПИТАЩ преди 14 години
Кво толкова го жалите !?? вярно човек е !!!Ама същите такива *** на тате момчетата като Миленчо ВЕЛЧЕВ дето баща му окраде държавата ГЕЙ СТАНИШЕВ и баща му така с държавата същите тия деца крадът повече от бащите си !!!Е ДА ГИ ЖАЛИМ ЛИ ЩОТО УМРЯХА ХИЛЯДИ И ИЗЖОНИХА МИЛИОНИ!??? за кво да плача за некво си *** щото бъща му ОКРАЛ ДЪРЖАВАТА И НЯМА ПАРИ ЗА ЛЕКАРСТВА ОБУЧЕНИЕ ПОЛИЦИЯ И ЧИСТОТА!???
69
0
 
1
 
! Отговори
Gonzo Svetkavicata преди 14 години
А така 57 нека плащат.Да откраднеш от крадеца си е най благо.
68
0
 
1
 
! Отговори
boby преди 14 години
Нещо ми е трудно да го съжалявам бащата. Жалко за младежа, освен че се е облажил от кървавите пари на таткото друга вина няма...
67
0
 
1
 
! Отговори
neo5 преди 14 години
Тия искат да окрадът крадеца а...класика :) само дано да не се забави с откупа човека, че и на него да му връщат близкия ''малко по малко на части'' (на друг нали бяха го почнали да му режат пръстите и да ги пращат в пликове) :)
66
0
 
1
 
! Отговори
plamen преди 14 години
Малката мутричка
65
0
 
1
 
! Отговори
Саздов преди 14 години
момчето какво е виновно за това със което баща му се занимава.
64
0
 
1
 
! Отговори
dvstr преди 14 години
Малко не по темата, а по текста: втръсна ми по вестници и сайтове да чета, как информацията която ми поднасят идва от "близки на...", "източници на..." и други разни анонимни осведомители. Толкова са тайнствени тези източници, че направо намирисват на въображаеми(т.е. всичко се развива в главата на пишещия матеряла.)
63
0
 
1
 
! Отговори
nn преди 14 години
пурко, ти с тая злоба в изказването не приличаш да си по-висш духом...