Уволняват полицай, направил неприлична снимка на студентка от УНСС

Инспекторът фотографирал момичето без нейно позволение
30 окт 2009 21:51,
163
Уволняват полицай, направил неприлична снимка на студентка от УНСС
Снимка: Булфото

Инспектор от МВР, направил неприлична снимка на студентка от УНСС, ще бъде уволнен.

Това обяви вътрешният министър Цветан Цветанов в Пловдив.

Инспекторът е снимал студентката без нейно позволение този четвъртък. 

"Фотографът“ е задържан, назначена е проверка по случая.

Вътрешният министър отказа да коментира пред пловдивските журналисти подробности около снимката, но подчерта:

Ще бъдем безкомпромисни към всички полицаи, участвали в злоупотреби.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
0
 
! Отговори
Ra40 преди 14 години
Za Baba Iaga- Naisyina komentara ti otraziava maloumieto ti, iavno star4esko oglupiavane
121
0
 
0
 
! Отговори
Rudi преди 14 години
До Баба Яга: Всеки е направил някакъв коментар според написаното, а ти си написала някакъв идиотизъм от два -три реда. Явно толкова са възможностите ти Не зная каква журналистка ще стане от тебе
120
0
 
0
 
! Отговори
Баба Яга преди 14 години
Колегите от днес.бг са *** че са написали подобна новина и са я поднесли по този начин, всечки студент по журналистика 1-ви курс ще я напише далеч по-добре ТОВА НЕ Е НОВИНА ТОВА Е ПРОСТО КОМЕНТАР, а вие дето коментирате тази "новина" сте още по-*** защото правите заключения и изводи въз основа на 5 реда текст - слабоумни промити рибешки мозъци сте вие....
119
0
 
0
 
! Отговори
На дали преди 14 години
Голям праз ,че неможеш да ни понасяш!Като не ти изнася.................айде пътя.
118
0
 
0
 
! Отговори
popo преди 14 години
"нормален полицай" и "всички полицай" - нещо да те смущава в този цитат?
117
0
 
0
 
! Отговори
Rpu преди 14 години
Не е извратен човека. Съвсем нормален полицай както и другите. Просто е търгувал със снимки от дамската WC, а съпругата му - съдия го опази да не му направят обиск на домашния компютър. Е това не означава че всички полицай са ***, и че съдиите са корумпирани, нали?Справка - 7-мо, Грозданов.
116
0
 
0
 
! Отговори
Гьорги преди 14 години
Искаме снимките!!!! Искаме снимките!!! Нека ние да преценим дали снимките са неприлични или прилични.
115
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Е това като направят гаф най много да ги уволнят нищо повече
114
0
 
0
 
! Отговори
свидетел преди 14 години
защо коментирате без да знаете какво се е случило...момичето влезе до тоалетната (останалите 23 човека я чакахме отвън ,току-що излязли от упражнение) след мминута тя излезе шокирана с думите: "някой ме снима,вътре има някакъв мъж" ... за Вас (Varg1) неморално поведение е да отидеш до тоалетна,така ли???...Първо се информирайте каква в действителност е ситуацията и след това коментирайте......стига сте говорили глупости
113
0
 
0
 
! Отговори
az преди 14 години
abe ***. Snimal ia e v damskata toaletnata. Tova zabavno li vi se struva
112
0
 
0
 
! Отговори
топлата вода преди 14 години
Е хайде дайте снимкта , да я видим "непорочната" и "девствена " студентка , как е била облечена и как се е държала.В нормалните държави подбудителството се наказва също толкова строго както и извършването на определено престъпно деяние.Ако изобщо снимането може да е престъпление в която и да е държава.Ми то ако беше така нямаше да има професия "папарак" и затворите щяха да са пълни с фотографи.
111
0
 
0
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
момичето в виновно с нейното неморално поведение
110
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 14 години
КАКВА Е ТАЯ *** НОВИНА?????ДАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ИЛИ Я ИЗТРИЙТЕ.... *** МАНИПУЛАЦИИТЕ НА ОБЩЕСТВЕНО МНЕНИЕ.....Слушах едни пенсионери преди седмици как "трима полицаи вързали някакво малко момиче, изнасилвали я с дни, после я убили и я закопали. добре че единия снимал, че му откраднали телефона и така крадеца дал телефона на полицаите и ......" - АЛОООО, ФАНТАЗЬОРИ..... Я МИСЛЕТЕ БЕ - МАНИПЛИРАТ ВИ.Снощи бях на рожден ден, не съм подписал декларация да ме снимат-да ги съдя ли :) .
109
0
 
0
 
! Отговори
полицай варна преди 14 години
изгорял си колега, трий снимката.....особено ако е хъркал и е бил с отворена уста ххахххаа.А военният от Шумен, дето има видеоклипове в интернет как с униформа прави св.рки на други хора, го задържаха за държане на марихуана и няма да го изгонят щото е *** и се е снимал, а за наркото.
108
0
 
0
 
! Отговори
FIL преди 14 години
Значи даи да ровим и телефоните на всички неженени държавни служители и ако там има някоя " неприлична " снимка на интимен партньор пък бил той студентка,комшийката или някоя друга кифла и ШУТА. Е те тва е проблема на държавата да ровим в личния живот на служителите.
107
0
 
0
 
! Отговори
ПРАВА НА ЧОВЕКА ?!?! преди 14 години
ПРАВА НА ЧОВЕКА - ЩО Е ТО??ВЪРВЯ СИ ПО УЛИЦАТА - НАСРЕЩА НЯКАКЪВ БАРОВСКИ ОФИС - 5 КАМЕРИ СНИМАТ ДЕНОНОЩНО - БЕЗ МОЕТО СЪЛАСИЕ.МИНАВАМ ПО ТРОТОАРА И СПИРАТ 2 МЕРСЕДЕЦА, ГОЛЕМИ, СЛИЗАТ 5-6 МОМЧЕТА И ЕДИНИЯ МЕ БУТА - ЧАКАЙ ТУКА. АМА ЗАЩО, ТРОТОАРА ЧИЙ Е - ЩЕ СИ ГЛЪТНЕШ ЗЪБИТЕ ЕЙ.ТОВА НЕ Е ПРОБЛЕМ, НО ТОВА ЧЕ *** ПОЛИЦАЯ СВАЛИЛ НЯКАКВА МАЦКА, ЗАВЕЛ Я В КЪЩИ, ПИЙНАЛИ И СЕ ПОЛЮБИЛИ, ЩРАКНАЛ Й ЕДНА СНИМКА И - НАРУШЕНИ ПРАВА. ХАХА, СКОРО ЩЕ УВОЛНЯТ ПОЛИЦАЙ ЗА НЕИЗРЯЗАНИ НОКТИ... ХАХАХАХА
106
0
 
0
 
! Отговори
инспектор преди 14 години
Аз също съм инспектор и скоро снимах спящ охранител .Май първо трябваше да го събудя и да му искам разрешение за снимката на която се вижда, че не си върши работата ами кротко си спинка .
105
0
 
0
 
! Отговори
полицай варна преди 14 години
Чета и падам.....страхотна новина - описана детайлно.....А най-важното е = при какви условия е я заснел???Ам май нейния тати е някой големец - дали това не е истината?
104
0
 
0
 
! Отговори
? преди 14 години
AMA DAITE SNIMKATA DA IA VIDIM, OCENIM ...
103
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Стига сте ни занимавали с тази полиция,*** и *** не реализирани в обществото.Аз винаги съм казвал че в мафията има повече интелекс,морал и достойнснтво отколкото в българската полиция.Просто повечето интелекте насочен в мафията защото има повече пари.Ако в полицията имаше пари,то тогава всички елитни бандюги биха станали полицаи,и то много по-добри от сегашната ***.То полицията други косури няма че полицайче снело една к.***,тва да е проблема на полицията.