Бивш шеф на парламента катастрофира тежко

Борислав Великов е приет в "Пирогов" без опасност за живота
12 дек 2009 16:30,
175
Бивш шеф на парламента катастрофира тежко
Борислав Великов. Снимка: БГНЕС

Бившият председател на Народното събрание Борислав Великов катастрофира тежко.

На пътя между Илиенци и Требич е станала катастрофа между Ауди и Москвич с един загинал.

На мястото на катастрофата веднага са изпратени екипи на полицията, пожарната и Бърза помощ.

Починалият е пътувал в Москвичa.

Великов (пътувал в Аудито) е приет в "Пирогов" около 14.40 часа в събота, съобщиха от пресцентъра на болницата.

Пострадалият е поет от спешните хирурзи с оплаквания за болки в гърдите и корема.

По-късно в събота от "Пирогов" съобщиха, че няма опасност за живота на Великов.

Той остава под лекарско наблюдение.

На Великов са направени всички необходими изследвания и не са установени тежки травми, каза началникът на Спешното приемно консултативно отделение д-р Стоян Сопотенски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
0
 
1
 
! Отговори
читател преди 13 години
Линчуването трябва да стане практика - веднага , на местото, само възмездието от страна на жертвата може да спре извършителя. Друг начин няма.Иначе - две години за двама убити, това е практиката на справедливия съд.
175
0
 
0
 
! Отговори
коко преди 14 години
а защо следващия път да не срещне БТР или по-добре друг политик
174
0
 
1
 
! Отговори
коко преди 14 години
Тоя се прави на умряла лисица ще се крие по болници ще си извади тапии и накрая може да излезе , че сиромаха с москвича не е трябвало да е на пътя и да пречи на важната особа да кара със скорост 2,5 пъти над допустимата , затова близките му да платят на горкия депутат обезщетение. НАГЛОСТ И БЕЗОЧИЕ
173
0
 
0
 
! Отговори
Stel преди 14 години
"Починалият е пътувал в Москвичa."...Аз пък си мислех, че Аудито е негово, а Москвича е на депутата! Смех!!!Откъде да вземе човечеца пари, я, ама съм и аз...Бог да го прости и дано близките да доживеят справедливо наказание! Нали уж законите са еднакви за всички?!
172
0
 
0
 
! Отговори
Някой си преди 14 години
ЧЕСТЕН СЪДДД !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
171
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Bog da prosti 4oveka! Na miastoto na rodninite -sad do dupka na Velikov,grajdanski isk za pone 1000000 leva i 6te obe6taia na dobar advokat 50% ot obez6tetenieto.Ne viarvaite na MVR, a zavedete grajdanski isk,i vnimavaite za formalnostite i srokovete.
170
0
 
0
 
! Отговори
гого преди 14 години
Убитият човек е то с ТРЕБИЧ.Утре е погребениего му .Той е на 42 години .Великов на това място направи не правилно изпреварване иго уби на място.
169
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Как от къде е имал пари, нали е бил депутат, това само по себе си обяснява всичко. на последните избори се кандидатира от Лидер, но не успя.Народа просто беше отвратен от всички, и ако Бойко не беше говорил против Доган и корупция, сега Сидеров щеше да е на власт с болшинство.Между впрочем, нещо да сте чували за Мургина напоследък? Или за барбекюто на Доган?
168
0
 
1
 
! Отговори
kapitana преди 14 години
Що не напишете:Борислав Великов катастрофира i уби................ eди кой си. Дори и името му не изписали, срамота пред господ срамота
167
0
 
0
 
! Отговори
hasan преди 14 години
Кухи ми ***, защо не доуточнявате, че е Ауди А6, фейслифт, и не проверите отде тоя червей има пари за него ??? И защо не е ясно е кой е бил виновен ?????????? НИКОГА няма да се оправим
166
0
 
1
 
! Отговори
Червената помия преди 14 години
Бързал е човека за среща с Ломските или Монтанските ***-основния му електорат.
165
0
 
0
 
! Отговори
гадост преди 14 години
МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА.ДЪРЖАВАТА СИ ИМА ЖУРНАЛИСТИ И МЕДИИ.МЕДИИТЕ СИ ИМАТ ГРОЗЕН НАЧИН ДА МАНИПУЛИРАТ ИСТИНАТА.ИСТИНАТА - ЧЕСТО Е НЕ Е ОБЕКТИВНА.МАФИЯТА=ДИКТУВА ИСТИНАТА.Горко за човечеца, горко за близките му. А тоя *** - който е виновен, ясно е - ще му се размине.... дано следващия път срещне ТИР.
164
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
До 160-Кръвните проби могат да се манипулират,по най елементарни начини.До пълна подмяна ,достатъчно е да се знае кръвната група и да се вземе от човек със същата.Ако има подобно изпълнение само ДНК тест може да покаже на кого е кръвта,но той не се прави при нормално изследване.
163
0
 
0
 
! Отговори
Iana преди 14 години
Ако има все още журналисти да проучат дали това е единственият смъртен случай предизвикан от Великов след катастрофа! След като му се е разминало първия път е решил, че и да убие още един, или няколко човека, няма да има последствия. Не става въпрос за блъснатата жена на заден ход, а за друга катастрофа с фатални последствия за друг човек.
162
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
В личната ми социална таблица,журналистите са по доло стоящи от проститутките.Вторите си продават тялото а първите душата.И не са само Българските .Навсякъде журналистите пишещи истината са като белите лястовици. А другите ги ,исползват които има пари ,като *** с които да замажат всичко.
161
0
 
0
 
! Отговори
shumaher преди 14 години
bravo be.......postradal velikov i edva li ne trqbva da se molim za nego a 4ove4eca smazan v moskvi4a nee p roblem do koga 6te tarpim tezi boklyci da ti tap4at
160
0
 
0
 
! Отговори
dido преди 14 години
на тоя мазник от снимката дали наистина са му взели кръвна проба за алкохол. А към близките на горкия човек да не си губят времето със съд а да излязът по телевизията и да обяват награда за гадната му кратуна.
159
0
 
0
 
! Отговори
Терорист преди 14 години
Великов е един от най-отвратителните хора, които съм имал честта да познавам през живота си. Навремето караше студентите си да му вършат работа в частната фирма, за да им пише тройки, вкл. хидрохимични изследвания, правене на компютърни програми и пр. скъпи неща, които му излизаха безплатно. Отвратителна личност.
158
0
 
0
 
! Отговори
родител преди 14 години
Тая крадлива гадина от НДСВ претрепа човека. Абе до кога ще са едни по-равни от другите. Затвор за тези убийци по пътищата.Ако съм на близките на починалия няма да водя дело, след време ще го издебна и утрепа. Както едно време хайдутите. То правосъдие така и няма. Да не би на кънкьора да му направиха нещо. Гадове долни.За такова нещо в САЩ директно отива в затвора. Ще ги стигнем американците на куково лято. *** долни.
157
0
 
0
 
! Отговори
Makaveli преди 14 години
Само като видите, че дори и в подзаглавието не се споменава, че има убит - "Борислав Великов е приет в "Пирогов" без опасност за живота", а в цялата новина само се споменава, че "Починалият е пътувал в Москвичa.", трябва да ви ясно, че правят всичко възможно да прикрият този УБИЕЦ.