Четирима пометени от BMW на автобусна спирка в Русе

Немската машина била управлявана от 18-годишния Г. И.
15 яну 2010 10:00,
87
Четирима пометени от BMW на автобусна спирка в Русе
Снимка: Булфото

Четирима души са били блъснати от лек автомобил на автобусна спирка в Русе, съобщиха от МВР.

Сигналът за инцидента е постъпил в местното РПУ около 7,20 часа.

Според първоначалната информация лек автомобил BMW, управляван от 18-годишен водач Г. И. от Русе, се е движел по ул. “Братислава”.

На ляв завой по бул. “Липник” младежът загубил контрол над превозното средство и блъснал четирима души на автобусната спирка – три жени и един мъж.

На място веднага са изпратени екипи на Пътната полиция и "Бърза помощ".

Четиримата са откарани в болница, очакват се данни за състоянието им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
0
 
! Отговори
Лора преди 14 години
Оф, аман от вас, dnes.bg, каква е тази спирка дето си я измислихте пак, колкото да пуснете голямата "новина"?! Тази спирка изобщо не е в Русе! Баси тъпите дето сте, за пореден път се излагате!
84
0
 
1
 
! Отговори
спирчо преди 14 години
Тази спирка е в Ловеч - на бул."България". Магазина отзад е за месо на "Бониоборот".
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Tova ne e rusenska spirka,ne razbrahte li?
82
0
 
0
 
! Отговори
европеец преди 14 години
*** гадните спирки си имат тея от Русе, в какъв смрад живеят!!
81
0
 
0
 
! Отговори
Jorro преди 14 години
До: 68 Кво им пука, че не е у нашенско, нали е спирка... И на тая може да стане.
80
0
 
0
 
! Отговори
Jorro преди 14 години
до: eko13 Тая глупост пък откъде я измъкна.Пълна измислица! Няма такава забрана, обаче застраховките им са ЖЕСТОКИ. И понеже цената на застаховката доста зависи от класа на автомобила (не само кубиците), младите до 21г. просто не могат да си позволят да карат по-мощни коли, ако въобще могат да си позволят да поддържат автомобил. Забележете, не казвам да си купят, а да ПОДДЪРЖАТ.Защото може да си купиш например 7-8 год. CORSA за £400-500, ама как се плаща после £1200-1500 застраховка на година
79
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Bulgaristandan U dönüşüBulgaristan Dışişleri Bakanı Marin Raykov, Bulgaristan ile Türkiye arasında ciddi politik sorun bulunmadığını belirterek, Sadece çözülememiş bazı konular var. Bunlar da diyalog yoluyla halledilecek meselelerdir dedi. Raykov, 1913 yılından sonra Türkiyeden Bulgaristana göç eden Bulgarların Türkiyede kalan mal varlığına ilişkin meselenin iki ülke arasında çözüme kavuşturulmamış konulardan biri olduğunu söyledi. Bulgaristan-Türkiye ilişkilerinin mevcut durumunun son yılların en iyi seviyesinde olduğunu belirten Raykov, ilişkilerin her alanda daha da geliştirilmesi için iki tarafta da gerekli iradenin bulunduğunu bildirdi.
78
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
един по долу писал да се забраняла продажбата на бмв-та. баси лудия
77
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Няма значение какъв ти е двигателя, защото и с 1.1 пак можеш да вдигнеш 100 километра и да претрепеш не 4 а 40 човека. Важното е колко ти е мозака в главата!
76
0
 
0
 
! Отговори
без книжка преди 14 години
но има хора кадето имат книжка даже на път със предимство спират да чакат колите което е смешно .... трагедия кои им дава книжка на такива типове .........и запомнете не книжката кара колата ами човека кара така че има и такива със книжки които не могат да карат просто ... не им се одава и камион съм карал и трактор но както и да е това си е оделна тема :)
75
0
 
0
 
! Отговори
Без книжка преди 14 години
Имам Изкарано Бчк още на 17 години просто на листовките бъркам някои ситуаци но като се качиш зад волана няма място за грешки налагало ми се е да карам без книжка но много рядко пример давам като шофиор-а е пиян няма да го оставя да кара тои ами по добре аз да се кача защото да няма проишествия ...
74
0
 
0
 
! Отговори
ти ли преди 14 години
и от някъде излита некъв с бмв, лада или рейс и те мачка... това е БГ , като в джунглата ....
73
1
 
0
 
! Отговори
eko13 преди 14 години
V UK e zabraneno mladi 6ofyori da karat kola nad 1,2kubika,a na6te layna karat BMW
72
0
 
0
 
! Отговори
Ivan преди 14 години
Не се ли учудвате?
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хах, "пичовете" с БМВ вече са повече, а и по-зле и от т.н. голфаджии! Всеки 2ри които има БМВ се мисли за голям пилот! Само дрифтове и пилене на гуми са им в главата!
70
0
 
0
 
! Отговори
БМВ-иста преди 14 години
.... Дано хората да се оправят по бързо и да нямат трайни проблеми след това. Обаче проблема е че половината шофьори няма да се оправят и отново ще си застрашават живота на околните, дали ще са други шофьори ,пешеходци или хора чакащи на автобусната спирка. И пак не марката и модела на колата са виновни а самите шофьори
69
0
 
1
 
! Отговори
БМВ-иста преди 14 години
Не е важно каква кола ще караш дали ще е последен модел или дърта на библия,също не е важно дали ще е бмв или някаква друга кола. Ако нямаш акъл за поведението на пътя с каквато и да си кола създаваш опасност за околните и за себе самия си. Карам от лятото почти нон стоп е *** на пътя са толкова много че няма до къде и е абсурдно *** да са само с БМВ-та.На мен също ми предстои закопуването на такъв автомобил и то не зареди газарията , а зареди вкусовите ми качества.
68
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ало dnes.bg сменете снимката че се излагате.Такава спирка няма в Русе.
67
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Do Special1: hva6tam se na bas 4e snimkata e na bul.Bulgariq 110 v grad Lovech:) nqma ti kazvam 4e zad neq e blok Iskur , bqlata lada i mercedesa na na kom6iite v bloka
66
0
 
0
 
! Отговори
45 преди 14 години
Може и да не е било скоро, когато съм вземал книжка и съм решавал листовки. Той като прави 2-3 грешки на листовка може да отговори, че на знак СТОП не се спира и да си вземе книжката. после като излезе на улицата какво правим? А относно тези медицински трикове не се учат от листовките, а ти ги обеснават на БЧК.