Осъдиха автомонтьор, правил секс със седмокласничка

Делото беше прецедент за Пловдивския съд
29 яну 2010 22:04,
332
Осъдиха автомонтьор, правил секс със седмокласничка
Снимка: БГНЕС

28-годишният Валери Тодоров получи условна присъда от 6 месеца с 3 години изпитателен срок. Причината  - сексуален акт с 13-годишно момиче.

Делото беше прецедент в Пловдивския съд.

До него се стигна след сигнал в полицията от майката на девойката.

Сексът с непълнолетни се наказва със затвор от 2 до 6 години, казаха за Dnes.bg от пресцентъра на съда в Пловдив.

Това, което спаси 28-годишния автомонтьор от ефективна присъда, е фактът, че сексът е правен със съгласието на седмокласничката.

През пролетта на миналата година Валери ровел в сайтове за запознанства и срещнал момичето, с което по-късно имал интимни отношения.

„Той не е криел възрастта и името си”, заяви днес в съда адвокатът на подсъдимия.

В едно от първите си съобщения, разменени с 13-годишната девойка, автомонтьорът написал: „Ако започнем да се харесваме повече, ще отида в пандиза заради теб, но ще си струва!"

Двамата влюбени са правили секс след няколко излизания на кафе.

В нощта на половия акт момичето излъгало майка си, че ще спи у нейна приятелка, но на сутринта истината лъснала.

Тогава майката подала сигнал в полицията и на разпит били извикани седмокласничката и  Валери.

Той признал за действията си и не скрил, че знае възрастта на момичето.

Веднага след това „половият атлет” бил задържан в ареста.

В късния следобед в петък първото по рода си дело в Пловдивския съд завърши с условна присъда за автомонтьора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


332
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
322
0
 
1
 
! Отговори
хфгхфт преди 14 години
за *** може за другите не..
321
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Ако още почакаме - ще стане страшно - право каза някой по-долу, че скоро ще трябва да работим само за да хрантутим мръсните *** ***, които хъхрячките започват да дриcкат от 11-годишни !!!
320
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 14 години
Има ли развитие по случаят? Или все още чакаме т.нар. "българска прокуратура" да се самосезира за поне един от ХИЛЯДИТЕ случаи ежегодно, при които малолетни хъхрещи чаветки СEPАТ чавета, заплодени от... от вятърът ли? Още ли чакаме, при странното късогледство на институциите, този автомонтьор да заведе дело срещу държавата за РАСОВАТА ДИСКРИМИНАЦИЯ, НА КОЯТО ОЧЕВАДНО Е ПОДЛОЖЕН ?!? Или така ще си чакаме и само по форумите ще мърморим? Е, докога ?!?
319
1
 
1
 
! Отговори
bullet преди 14 години
ako triabva6e da sudiat vsi4ki *** za tova ne6to ne znam kakvo 6te6eda stane,no za sujalenie zakonite v bg sa samo za bulgarite edno mom4e se vliubi v malotna i go osudiha wellkom to bulgaria
318
0
 
1
 
! Отговори
ни чул ни видял преди 14 години
Нека го осъдят и го пратят в Казичане да лежи присъдата. Там с благословията на еди кой си ще лежи навън, ще спи навън ще продава наркотици, ще пази отвлечени, ще си следи проститутките и изобщо ще си прави всичко каквото поиска ! А бай Петър Василев - главния директор на главната дирекция "Изпълнение на наказанията" ще плакне ссъс студена водица министри и медии че това е случайност, прецедент и т.н. Празникът мина ! Време е някои корумпета от ГД"ИН" начело с боса да си тръгват !!!
317
0
 
1
 
! Отговори
shumaher преди 14 години
maistore maistore gre6kata ti e bila samo tazi 4e nesi opnal i maikata togava na race 6tqxa da te nosqt
316
0
 
2
 
! Отговори
Седмокласничка преди 14 години
Майсторе, майсторе пипни тука майсторе - правиш го добре ;))
315
0
 
1
 
! Отговори
KD преди 14 години
PITAXA MNOGO XORA VE4E> OTGOVORA KOI 6TE GO DA DE>>>??????? XAXAXAXAXAXAMOJE AKO NQKOI IMA JELANIE DA SE OBARNE KUM G.. RI NA E..RA ILI KUM NQKOI KOITO SERIOZNO 6TE POGLEDNE NA NE6TATA .SI4KI SME XORA *** BULGARIN / NIE NOSIM SUDEBNA OTGOVORNOST PLA6TAME SI DANACITE .+ A TE NE PLA6TAT NI6TO VODA TOK NEKA NQKOI DA OTIDE DO FAKULTETU CIGANSKIQ KVARTAL DO KR POLQNA AKO NE SE VODI I V KRASNA POLQNA DA VIDI JICI KOI NAKOGO DAVA TOK VODA NE SE ZNAE
314
0
 
2
 
! Отговори
28 ГОДИШЕН преди 14 години
А ЗАЩО НЯМА ОСЪДЕН ***, СЛЕД КАТО ТЕ МАСОВО ЗАБРЕМЕНЯВАТ АЙШЕТО НА 11 ГОДИНКИ ОЩЕ. НАЛИ ЗАКОНИТЕ СА УЖ ЕДНАКВИ ЗА ВСИЧКИ В ТАЗИ СТРАНА ?! А СЕДМОКЛАСНИЧКИТЕ МАСОВО ПРАВЯТ СЕКС С ВСЯКАКВИ 'БАТКОВЦИ' , НЕРЯДКО И С РАЗНИ 'ЧИЧОВЦИ' - ЗА ПАРИ. ИЛИ ПРОСТО ЗА МАЛКО АМФЕТКИ ПО КЛУБОВЕТЕ. И КЪДЕ СА БИЛИ МАЙКИТЕ КОГАТО ТРЯБВАЛО ДА ИМ ИЗГРАДЯТ ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА НА ТЕЗИ УЖ ДЕЦА ? НЕ СЕГА ДА ДЪРЖАТ СМЕТКА НА МОМИЧЕТО С КОЙ СИ ГО СЛАГА И КЪДЕ..
313
0
 
2
 
! Отговори
KD преди 14 години
KOI PO4UKAL KOI OTVORIL ZNAELI SE V SLU4AQ>>>?????kd
312
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
"сексът е правен със съгласието на седмокласничката"..Майка й и да подава и да не подава оплаквания няма да промени факта, че е отървала юздите на ***.. Нали знаете - първите 7 години.. ;] Ама то и нищо ново де, те днешно време девойките и на по 10г. си лягат със разни батковци,а ако има как и направо с чиковци..Случея е прецедент да може ми защото пича е един от малкото понесли последствия за подобно нещо..А случеите са много ;]
311
0
 
2
 
! Отговори
възмутена преди 14 години
Е някой да се изкаже и от другата страна.Аз не го обвинявам;Почукал отворило му се е;Но съм против подобни авантюри.
310
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
......не ги съдят и затварят малцинствените, защото в затвора излизат по-скъпо на данъкоплатец/държава от колкото извън, с оглед и тежест на престъплението.
309
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да факт е,че много рано съзряват и се занимават с глупости-кражби,наркотици и т.н. Но в случая той е възрастния,той трябва да е отговорен и да прецени ситуацията,а не 13-годишната разгонена пикла,залитаща по батковци.Тя си го е търсила,била е съгласна,но действително е прекалено малка за него,тя е дете,а той-зрял мъж.Не мисля,че заслужава затвор,но определено е наложително някакво наказание.Като не иска да го съдят,да си го е държал в гащите.
308
1
 
1
 
! Отговори
Люба преди 14 години
Пресилено е. Нормално е младите да се обичат. Не виждам причина съдът да си губи времето с такива дела. Напълно оправдавам и момчето и момичето!
307
0
 
2
 
! Отговори
NHP преди 14 години
Познавам Валери,не го оправдавам.Наясно съм с предпочитанията му и определено съм притеснена от избора му на партньорки-обиновено е привлечен от 13-14 момичета.Наистина са малки за него,той е на 28 и не е нормално да се увлича само от малки момичета.А и те не са от 13-годишните,които изглеждат на 16,той обикновено избира момичета,които си изглеждат малки.Но ви уверявам,че не е някой изверг,никога не би насилил момиче,не би се изгаврил с нея.Особеното при него е,че той не търси само секс,а връзка
306
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Vaprosat e dali ako vie imate dashterq i tq e oshte na 13,shte vi e priqtno 28 godishen batko da e uchi na sex
305
0
 
2
 
! Отговори
357mag преди 14 години
Е па ние с *** ли да се сравняваме бе мама му стара.*** чукал 12 годишна и на родния педофил му се приискало и дай всички да чукаме 12 годишни.Трябваше в затвора да го вкарат монтьора и там 42 годишни стари пандизчии да му покажат и другата страна на секса.Тогава да видим като излезе ще посегне ли пак към 13 годишни момичета.13 годишните е ясно,че се чукат но да го правят с връстниците си а не с чичковци-педофили.
304
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
маиката с право се е обидила,ако 28годишните монтиори се забавляват с 13годишни,за 30тина годишните маики какво остава-пенсионираните фрезисти ли?
303
0
 
2
 
! Отговори
kd преди 14 години
nqkoi kato go surbi se po4e6va ne q q e surbqlo i se na4e6ala nikoi nemoje da q spre da li oniq da toq 6te e na4e6ana taka4e tova e