Синът на Юрий Галев е задържан, започва проверка на РПУ–Самоков

Общинският съветник от "Атака" пребил двама охранители на лифт в Боровец
31 яну 2010 23:28,
162
Синът на Юрий Галев е задържан, започва проверка на РПУ–Самоков
Снимка: БГНЕС

"Разпоредил съм на главния секретар на МВР Калин Георгиев да предприеме всички необходими действия по случая с инцидента на Боровец", заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред Агенция "Фокус".

От понеделник започва комплексна проверка на дейността на РПУ–Самоков не само във връзка с последния инцидент, но и с цялостната работа на полицейското управление.

Синът на Юрий Галев вече е задържан, предприети са необходимите действия заедно с прокуратурата, за да бъде задържан самият Юрий Галев, каза министърът.

Още по темата
По-рано bTV съобщи, че общинският съветник от "Атака" и президент на "Рилски спортист" Юрий Галев и компанията му снощи са пребили двама охранители на лифт в Боровец. Причината за побоя е, че охраната на лифта отказала на сина на съветника да се вози безплатно на лифта.

Пострадалите охранители са подали жалба в полицията и в момента се лекуват в болницата в Самоков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
1
 
0
 
! Отговори
СССРейчо преди 14 години
И този път ще му се размине - ще лъжат, ще бавят, ще правят експертизи.... И така ще се забрави този бой. Нали мафията у нас е на власт, а пожарникарят-мутра слуша ГОЦЕ Първанов !!!! Самоков е на мафията и ***. А ние, Българите, къде да ходим ?????????????????????
151
1
 
0
 
! Отговори
HM преди 14 години
Не знам дали помните случая в Бургас с Лисичков, но всеки рано или късно получава своя урок. Той дрътия Галев, вече е бита карта, лошото е че сина му е научен кофти, демек за в бъдещето. Дано има и млади Лисчков-ци
150
1
 
0
 
! Отговори
j преди 14 години
shto ne se bie sam Galev nali "uj" e ostrie
149
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ха не си мислете че проверяват нещо.....
148
1
 
0
 
! Отговори
самоковец преди 14 години
да проверят и заведенията му в боровец всичко е незаконно
147
1
 
0
 
! Отговори
bayco преди 14 години
на Юрий Галев полицията няма да му направи нищо - нали им пълни колите с бензин, дава пари...Най-много да сменят неудобен шеф на полицията и да сложи Цветан Цветанов свой човек, който да почне да се блажи от Галев по същата схема...Наздраве
146
1
 
0
 
! Отговори
user преди 14 години
И полицията безучасна, докога ще издържаме тия полицейски търтей.Това е полицейската държава на Боко която пуска в отпуска наглите и закриля други като тях-Галеви.Ясно е кой ни управлява дано Европа скоро го разбере.
145
1
 
0
 
! Отговори
KG преди 14 години
Атака, са сбирщина ***, но тъжното е че в държавата не е пълно с *** хора които да гласуват за тях. Но всеки си решава за себе си, вие ги подкрепяйте пък те ще ви бият. И тук ако полицията си затвори очите не знам трябава обществото да се намеси. Не може да оставим една група комплексари да си правят каквото си поискат.
144
1
 
0
 
! Отговори
излъгани надежди преди 14 години
жалко че гласувах за Атак.Мислех че ще ни отърве от такива типове-те съветници били................Жалко за патриотизма....
143
1
 
0
 
! Отговори
CAnte преди 14 години
Еииии Теи Момчета...Ако Верно Са Ги Били щото Не Са Ги Пуснали Да Се Возят Без Пари Тогава Бате Ръцете Да Им Отрежат!!!Още Веднъж Скъпи Кучкари Сме Свидетели На \\\"газарски\\\"Селски ИздънкиНикога Няма Да Разберат че Пич Е Оня Койото Си Плаща А Не Оня Който Е Мишкар....кучкарник
142
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
От Атака са подобни мутри,НЕЗНАМ?Ще видим Сидеров как ще се отнесе към случая?Ако е пас...значи.без коментар господа патриоти,сами преценете.
141
1
 
0
 
! Отговори
анчо преди 14 години
Всични самоковци го мразят Галев,ама ги е страх от този луд.Приберете го за по-дълго
140
1
 
0
 
! Отговори
альо-альо преди 14 години
Смелчаги,сам срещу седем.Щенето що не се опитало сам да се пробва????????Сега ще видим имали правосъдие-щафетата е при бат Бойко.
139
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
е *** лифтадвиите *** големи са само късат картите заслужиха си го...
138
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Vijte snimkata -kakvi debeli gushi i kakvi valchi pogledi . Tezi hora iskat debeli pachki s pari..ot kade ? Te sami nemogat da obirat naroda, zatova si imat specializirani nosachi na pari taka narecheni razboinici. Hvashtat gi puskat gi, pak gi hvashtat i pak gi puskat.....Tova e savremennia finansov otchet pred oligarsite.Razboinicite ne sa oligarsi, te sa samo kokoshki nosachki.
137
1
 
0
 
! Отговори
Степан преди 14 години
е то атака е партия на на педофили, мутри и луди! И самия сидеров беше пребил навремето дядо и внуче. Мъжкари са! Мъже с главано Ж!Отпадъци нещастни от атака.
136
1
 
1
 
! Отговори
357mag преди 14 години
Че кой казва ,че България е бяла държава.Тук виждате какви хора са в политиката-мутри,престъпници,педофили,измамници и всякаква ***.Те са хората с парите и политическите протекции,защото с техните пари партиите печелят(купуват)изборите.Един обикновен полицай с 500 лева заплата не смее да им се противопостави,защото ще му набият канчето от най-високо ниво.
135
1
 
1
 
! Отговори
ba6gad преди 14 години
Сега трябва да се докаже ,че коалиционният партьор на Борисов,Сидеров-ще накаже най-строго бандитския си мутрагенест съпартиец и ще го изрита от партията.Защото, за нищо на света не бива да се подминава подобна наглост и то извършена от човек близък до властта.Юри Галев,след като го изритат от партията,трябва да плати голямо обезщетение,а в по добрия случай и да полежат с малкото си *** и долните си дружки.Всяка *** позволила си да се мутри на обществото ни,трябва да си плаща прескъпо.
134
1
 
0
 
! Отговори
мерак ми е преди 14 години
Надявай се!Тоя образ,след разследването,окаже ли се виновен си заминава моментално!Волен такива не ги търпи!А на следващите избори Атака ще бъде още по-силна!Почакай и ще видиш!:))
133
1
 
1
 
! Отговори
69 преди 14 години
От къде на къде някакви си сульовци ще се возят безплатно??!!