Медузата с пневмонията е в урологията?

Прокуратурата проверява болестта на Борислав Гуцанов
12 апр 2010 07:00,
86
Медузата с пневмонията е в урологията?
Борислав Гуцанов. Снимка: БГНЕС

"Имаме сериозни съмнения за здравословното състояние на Борислав Гуцанов. Затова ще извършим проверка", обяви окръжният прокурор Владимир Чавдаров по повод постъпването в болница на арестувания шеф на Общинския съвет – Варна.

Първоначално лекарите смятали, че Гуцанов е с пневмония. Направени му били пълни изследвания, след като имал кашлица и болки в гърдите.

В регистрите на болницата той е записан като пациент на отделението по вътрешни болести, но пък лежи в отделна стая на 2-рия етаж в Урологията.

Борислав Гуцанов бе задържан с още трима души при акция “Медузите”.

Още по темата

Те са обвинени в сключване на неизгодни сделки за покупка на автобуси за общината.

Преди седмица Варненският окръжен съд определи най-тежката мярка "задържане под стража" за двама от задържаните при операция "Медузите" във Варна – Борислав Гуцанов и Даниел Славов – Дидо Дънката.

Двамата, заедно с Пенчо Пенчев и Йоанна Иванова, са обвинени, че от 2003 до 2007 година са участвали в престъпна група, сключвала неизгодни сделки за автобуси на градския транспорт във Варна.

Според разследващите чрез тях задържаните са отклонили средства за около 2 млн. евро и са съставяли документи с невярно съдържание.

В 11 ч. във вторник Гуцанов трябва да се яви в Апелативния съд, тъй като обжалва ареста си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
NE ZNAEH CHE MEDUZATA IMA BQL DROB,A ZA BABRECI DA NE GOVORIM.TEZI MEKOTELI OSVEN V PANDELATA NA DRUGO MQSTO NE SE VRAZVAT.
74
0
 
2
 
! Отговори
виж преди 14 години
сега е ред на другарката петкова да обясни как арестант с пневмонея лежи в нейното отделение урология или и тя е в играта.
73
0
 
3
 
! Отговори
varnenzi преди 14 години
Dnes 13 april sada vav Varna reshi Guzanov da ostane vav aresta..e ,sega naistina shte se napikava noshtem !!
72
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ха, който го съдят веднага се разболява,ами това вече и децата го разбраха.
71
0
 
5
 
! Отговори
amon преди 14 години
Искам само да отбележа ,че "ДРУГАРЯ" Гуцанов беше издигнат за мъж на годината във Варна ,така че моля по-леко с гейските забележки.И пак бате Кирчо нищо не знае.
70
1
 
3
 
! Отговори
posledni novini преди 14 години
Nishto mu njamalo..se proiznese neutralen medizinski ekip po molba na prokurora..samo bronhit..mnogo bil kashljal!! Hah ha ha I kato kashljal, malko se izpuskal!!
69
0
 
8
 
! Отговори
Варна преди 14 години
Да го преместят в АГ отделението да си лекува болезнения мензис!
68
1
 
15
 
! Отговори
Прозрение свише преди 14 години
Братя българи, трябва да се съглася с ББ - мат'риала е кофти............ имаме нужда от небългари - съдии, политици, чиновници, ЛЕКАРИ и пр., за да съ управим ...... абе хан Аспарух е виновен за крадливите ни гени. Казах
67
1
 
21
 
! Отговори
Говедарин преди 14 години
Медузата с пневмонията да я пратат да си лекува хемороидите в затвора щом е толкоз хитра...
66
1
 
18
 
! Отговори
! преди 14 години
То в тая държава един здрав престъпник няма ве!Всичките ги боли к*ра за правосъдието, нали си плащат ...
65
1
 
2
 
! Отговори
do rajata преди 14 години
pravilno e da e vav otdelna staja,za da njama kontakti sas drugi hora sas koito moge da se ukrijat dokazatelstva i zatova e pazen sas polizai..osven tova ima opasnost njakoi da go likvidira, za da mu zapushi ostata..spomni si 150 podobni porachkovi ubiistva vav tazi dargava...
64
1
 
22
 
! Отговори
д-р преди 14 години
ето нов принос към световната медицина - нова диагноза двустранна пневмония на долните отделителни пътища. Лекуващия лекар е за нобелова награда.
63
2
 
15
 
! Отговори
гольо преди 14 години
този комунист има физиономия на обикновен червен ***, а някой от обичащите го сигурно е платил, за да има по-добри условия в урологията, докато му лекуват ....ба ли го кво беше
62
0
 
10
 
! Отговори
jiko преди 14 години
Медузата с пневмонията е в урологията ?????- basi slovoreda
61
2
 
3
 
! Отговори
до 68 преди 14 години
ами сигурното щото на другите пациенти няма да им е много приятно да лежат с този НАПРИМЕР ... други предположения искаш ли?
60
3
 
15
 
! Отговори
раята преди 14 години
ПИТАМ ЗАЩО ТАЗИ ГАД ЛЕЖИ В ОТДЕЛНА СТАЯ В БОЛНИЦАТА, А НЕ Е С ДРУГИТЕ ПАЦИЕНТИ? МОЖЕ БИ Е НЯКАКЪВ ГОСПОДАР, КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА Е НА ЕДНО МЯСТО С РАЯТА! ТОЗИ ТЪРТЕЙ ТРЯБВА ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА ДОЖИВОТ КАТО ЗА ЛЕЧЕНИЕ НАЙ-МНОГО В ЗАТВОРНИЧЕСКАТА БОЛНИЦА. АМА НЯКОЙ ГАДЕН ПАЗЕН МАГИСТРАТ Е РЕШИЛ, ЧЕ МОЖЕ ДА ЗАРАБОТИ НЯКОЙ ЛЕВ МАЙ!
59
7
 
2
 
! Отговори
здравей, ченге! преди 14 години
супер! прокурорите вече и диагнози пишат. а към екипировката на спец. ченгетата ще прибавят и стетоскоп, апарат за мерене на кръвно и други такива... да няма тън-мън. вива амнести интернейшънъл, хелзинкския комитет и други велики правозащитни организации. добре, че са те, да бдят над спазването на законите у нас ;)))
58
1
 
7
 
! Отговори
:))) преди 14 години
Все се чудя, как така тези тарикати, като го водят на делата са изтупани, като манекени:))В какви колии лежат и този, и Цонев, че и Алексейчо, амамай има и VIPследствени!МВР, няма ли Болница?Всеки Арест има Доктор, тоя как се е "промушил", или така е по удобно за онзи адвоката му, дето пречи на Варненския съд 10г, да осъдят сина Му УБИЕЦ на студента Борилски?Така ще замитат следи с постоянен достъп до "болния" ГУШАНОВ/ц/Цветанооов, язък, че се трепещ да ги ловиш тия ***, във Варна ще те
57
0
 
2
 
! Отговори
СЕСТРА преди 14 години
КОЙ КРАЛ В ЗАТВОРА.
56
0
 
4
 
! Отговори
Mladenez !! преди 14 години
Kak tak bil bolen be!!Kakvo oduhotvoreno i vedro lize ima komsomoleza ot snimkata!!