Мечка уби човек край смолянско село

Две жени намерили жертвата с множество рани по главата
17 май 2010 21:31,
114
Мечка уби човек край смолянско село
Снимка: Булфото

Мечка нападна и уби човек в района на смолянското село Кутела.

В късния следобед на 500 м от село Кутела в дере е открит мъртъв човек, съобщава БНР.

Две жени от селото намерили Никола Шиков в безпомощно състояние, проснат на земята с множество рани по главата.

Тялото на 65-годишния мъж е приведено за аутопсия.

Пред агенция Фокус директорът на Областна дирекция МВР – Смолян бе категоричен, че причина за смъртта на човека е нападение от мечка.

Проследени са и кървави следи до бърлогата на животното.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Първо до всички "убийци" които сравняват кучето и мечката... - нямат ама нищо общо, защото едното е диво животно, а другото е опитомено от човека.Второ пак до "убийците" дето се разхождат с пушка в балкана и стрелят по всичко което мърда...пожелавам ви да срещнете мечка и да се опитате да я убите....шансът ви да я уцелите, камо ли да я убите клони към 0 :) Тогава съвсем заслужено ще бъдете изядени.Трето, няма мечка която да нападне човек без причина /твърде вероятно е да е имала малки или да с
84
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Sam po balkana i poleta bez orajie e mnogo opasno.Poniakoga na chovek mu se iska da izlezne , poniakoga se nalaga, no znaite che e opasno. Ne sme sami. Bog da prosti choveka ! A kade e sega mechoka i dali utre niama da napadne drug chovek ..?!
83
2
 
3
 
! Отговори
Грийн Фарс преди 13 години
Защото тук не говорим нито за политическата върхушка , нито за шантавите попове , а за мечка , която разкъсва хора , още повече по-долу съм ти казал какво мисля , че правиш ти , когато има протести ,наскоро имаше някакви биоидиоти в центъра на София , имаше деца с фланелки БИО и предлагаха Био глупости , а БИО шефа им беше едно нагло дебеловрато животно ,почиващо си в голям черен мерцедес на 20 метра от БИО простотиите , добре ще е да се поинтересуваш какво представлява Greeenpeace :)
82
4
 
4
 
! Отговори
Psycho Realm преди 13 години
шшшшшшшшшшшшшшт тихо. що не плюваш по тия дето направиха да има клошари, по тия дето доведоха учителите до това да обират банки. По милосърдната пребогата църква, дето не си мърда пръста за бедните си еноряши..само знае да гълчи срещу ***. Пращай смс и , щото оня с 20 000 000 няма дребни да пусне. BAd luck е имал човека. и какво? ако имаше нормални условия за живот мечката нямаше да напада хора! ние сме нападателите. GREENPEACE 4 ever. заостаналите смърт!
81
1
 
5
 
! Отговори
Psycho Realm преди 13 години
бе и прасетата, ще си направим нови ГМО прасенца чистички, направо " фурна формат" с повечко месце по крачетата за ***! :)))
80
4
 
8
 
! Отговори
Ирония преди 13 години
Не бе оставете животните да ни изяждат , да избием хората как така ще пречат на животните и ще имат против да ги изяждат , ами нали те са последна дупка ...животните са важни , не хората ! Много болни хора имало тука бе ... никой не казва да се избият всички животни , да се убие специално тази мечка за да не напада още хора , не може на 500 м от селото да се навърта мечка , вие нормални хора ли сте ? Ако беше разкъсала някой твой близък едва ли щеше да умуваш толкова , няма състрадание у вас...
79
6
 
15
 
! Отговори
mm преди 13 години
Най-добре да избием всички диви животни в България, те са безполезни в крайна сметка. Да избием и птиците само *** не където трябва. Елени, таралежи, белки, сърни...айде под ножа. Какво ми тичат там по горите, все едно са техни. Само нагъват жълъди и шишарки, никаква полза от тях. Кучетата и котките също трябва да си избием. Да се останем само ние и прасетата и да си живеем спокойно.
78
0
 
1
 
! Отговори
Ivanov преди 13 години
Napalno sam saglasen, no ku4e mojesh da si gramnesh vinagi i kadeto si poiskash, a me4ka ;) Sega ste doleti bai Gerhard ot Deutschland ste q gramne i ste si plati ;)A Brigete Bardo ste nau4i sled 2 sedmizi kato izlapa kiuftetata ;)be qaa molqti see..
77
5
 
4
 
! Отговори
Psycho Realm преди 13 години
да поне не замърсявам въздуха, докато бръмча с тъпата си кола. ял съм мечка. и не мечките ви избиват. а вие се самоизбивате с колите си.
76
3
 
9
 
! Отговори
кравар преди 13 години
Ей ДНЕС.БГ ша ви съдя сложили сте снимката на тъщата....:))))
75
2
 
6
 
! Отговори
Патия преди 13 години
Ядеш ГМО , защото когато трябва да се противопоставиш на своеволията на управляващите , те е яд на стачкуващите и се ядосваш че не можеш можеш да отидеш на работа да слугуваш за 500 лева , защото пътищата са блокирани , или пък се напваш в някоя градинка с парите на в ашите докато клатиш на Psycho Realm , ти мечка ял ли си ? Убила е човек между другото и няма да се поколебае да повтори , а аз нека съм психар , ама поне мечките да не ни избиват.
74
2
 
3
 
! Отговори
Psycho Realm преди 13 години
ти си психар...заради такива като теб сега ядем ГМО , а скоро и месо няма да има !!!
73
8
 
9
 
! Отговори
Brotherhood Of Man преди 13 години
О ама тя си е пазила малките ли ? Е това променя нещата , дайте да ходим да я намерим тая мечка дето яде хора да и се извиним , че лошия човек е нарушил спокойствието и че я болят зъбите , че го е разкъсала , даже може да я наградим ...на изчезване са животните (а не хората както каза един с половин мозък) , трудно е в тия времена да си отгледаш зверчетата , налага се и да поразкъсаш някой и друг човек на 500м от селото му ,а и на кой му пука ТЯ СИ ПАЗИ ЗВЕРЧЕТАТА това е над всеки наш сънародник
72
4
 
10
 
! Отговори
K преди 13 години
Принципно популацията на мечки в българия е многоголяма м/у 500 и 1500. Мечка нападнала човек ще повтори, за това няма спор. Просто проблема е там, че фондации като 4 лапи смятат че мечки не трябва да се 'прочистват', защото си нямат! М/у белгия и франция има 1 мечка, точно на граничната територия и 2те държави се карат точно на кой е тя, а тук нападат хора, защото има овърпопулация. Някак ми се струва грешно, но за това има еколози - да си свършат работата а не само да стачкуват.
71
1
 
5
 
! Отговори
Psycho Realm преди 13 години
Ужас :))
70
20
 
3
 
! Отговори
ебльо преди 13 години
Сигурно е била хомосексуална мечка и е искала да го поебне, но нашия не се е дал. Така си е, гейчетата като не им пуснеш и почват да стават агресивни!
69
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е ся ще се юрнат ловни дружинки да отстрелят хищника! Щото е опасен! А псетата дето убиха онова 5годишното вчера съда постанови да се гледат в приют....*** държава с ебани закони!
68
1
 
16
 
! Отговори
Сашо преди 13 години
"Ако те е страх от мечки не ходи в гората" ами ,ако мечката дойде при мене????
67
4
 
6
 
! Отговори
Psycho Realm преди 13 години
ми да...пречи ли ти нещо тва? ае ся и за мен да направят едно заседание , разпънете ме на кръст,защото сам неграмотен и нямам ( не сам откраднал) 20 000 000 евра / долара......*** ТЪПАТА ДЪРЖАВА ЧЕСНО
66
15
 
4
 
! Отговори
онбашията преди 13 години
мечката си е опасно нещо, май е единственото диво животно у нас дръзващо да нападне човек. не е зле да бъде убита, мечата популация няма да се свърши, имадостатъчно мечки с акъл в главата и разбиращи с кого могат и с кого не могат да се ***.