Осем са задържаните младежи за побоя в трамвай №20

Сблъсъкът бе между крайнолеви и крайнодесни групи
7 юни 2010 14:34,
72
Осем са задържаните младежи за побоя в трамвай №20
Снимка: БГНЕС

Общо осем са задържаните след вчерашния инцидент в трамвай №20, съобщиха от МВР.

В ареста на столичното осмо районно управление на МВР се намират Р. К. (25 г.), Д. Л. (26 г.) с прякор Хомеса, връстникът му М. Е., В. П. – Шопа (32 г.), Е. А. (23 г.), М. М. (27 г.), Г. Ц. (22 г.) и М. П. (19 г.). Повечето са криминално проявени.

Още по темата

Както Dnes.bg вече ви съобщи, в неделя около10,40 сутринта група младежи с качулки се качили на предпоследната спирка преди гара "Искър" в трамвай по маршрута на линията с номер 20 и са пребили пътуващите.

Пострадалите са били откарани в болници. Според криминалистите става въпрос за сблъсък на позиции между анархистични движения.

По случая е образувано досъдебно производство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
2
 
! Отговори
genadi преди 13 години
България- без българи, Германия - без германци, Франция- без французи....Европа без европейци - ЕТО ЗА ТОВА СЕ БОРЯТ ЛЕВИЧАРСКИТЕ ***!БОЙ, БОЙ, И ПАК БОЙ - само това заслужават! Те са врагове на моят народ, на моите деца, на моята раса, на цялата ни Европейска ЦИВИЛИЗАЦИЯ! *** левичарски - отивайте в Африка, Китай, или на майната си! Тогава ще си отдъхнем от вас!
58
0
 
8
 
! Отговори
Тушира Микура преди 13 години
Toва се нарича двоен стандарт. Странно защо Цветанов не впрегне целия репресивен апарат на МВР за да разкрие убийците на професора преди години, или когато *** викаха СМЪРТ НА БЪЛГАРИТЕ нямаше нито един арестуван. Интересно как се разхождаха из Овча Купел с брадви и не прибраха нито 1. Пробвай ти да се покажеш с брадва и викай смърт на *** - да видим дали няма да те приберът полицаите. Съсели и мижитурки без воля са управляващите в БГ.
57
0
 
3
 
! Отговори
рокамбол до българин преди 13 години
защо намесваш сега *** като за тях не става въпрос нека се трепите така по междуси а винаги са ви виновно ***
56
2
 
2
 
! Отговори
Tarikat преди 13 години
Kakvo tolkova se e slu4ilo. Edna darjava moje da ponese takiva ozranizacii kato anarxisti fa6isti i tem podobni. Ne gi za6titavam no gi ima po celiqt svqt. Oba4e ima edno drugo ne6to koeto darjavata ne moje da ponese i tova sa geiovete. Kato se navadqt mnogo 6te vlqzat i v upravlenieto. Taka e padnal Rim, na tam se e zapatila i Amerika. Bog da ni e na pomo6t...........
55
0
 
6
 
! Отговори
Анархист преди 13 години
Как така "Според криминалистите става въпрос за сблъсък на позиции между анархистични движения"?Това поставено до заглавието "Неонацисти пребиха 4-*** младежи" говори за компетентността на "копмпетентните" органи и "професионалните" журналисти - нито нацистите са анархисти, нито са набили анархисти - набили са комунисти. Как намесихте анархистите, не знам, но вече се чудя да вярвам ли на очите си като отворя поредния "информационен портал"!
54
3
 
5
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Браво, браво - арестувайте хулиганите - общо осем за едно сбиване в трамвай, браво.Разбира се, когато 1000 *** нападнаха и разграбиха посред бял ден цяла фабрика в Бяла Слатина, нямаше нито един арестуван.Ушев п.д.раст прави като вятърът на Бай *** - и павианът Цветанов също.
53
13
 
2
 
! Отговори
Карам Пън преди 13 години
Анархията е най-добрата демокрация - там всеки луд си прави каквото му хрумне и на никого не му дреме за нищо.
52
7
 
12
 
! Отговори
ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ преди 13 години
След като изчетох доста форуми, разбрах че става въпрос за сблъсък на неонацистите(националисти) от "Национална съпротива" и крайни комунисти от "23 Септември" с тях е имало едно момиче от ФАБ - анархистите, което не е пострадало много. Тези организации трябва да се забранят, защото прокламират антидемократични идеологии. България вярвам че ще се развива напред по демократичен път и съвсем скоро тези организацийки ще бъдат забранени.
51
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
10 КАСИ С БИРА ЗА КРАЙНОДЕСНИТЕ, НАТУПАЛИ ЧЕРВЕНИТЕ АНАРХИСТИЧНИ НАРКОМАНИ И АНТИБЪЛГАРИ
50
2
 
10
 
! Отговори
PAVE преди 13 години
ZA TAKIVA *** SAMO ZATVOR I RABOTA DO SKUSVANE.
49
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
БАХ МЛАДЕЖИТЕ ПО НА 30 ГОДИНИ
48
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
като някои от тях имат дела за средна телесна повреда защо са навън.
47
5
 
5
 
! Отговори
Разумен преди 13 години
абе без малко бой в ранна детска възраст, няма прокопсия, каквото и да подлайват разни капацитети. Специално до каката по-долу, е много ми е интересно как ще се скарам на детето си пред нея или ще му зашия шамар и тя ще ми се намеси. Най-много и тя да отнесе някой шамар по случайност..За новината... една група бръснати е нашамарила друга група бръснати.На кой му пука ? Най-добре да ги окошарят всичките, пък в зандана ако искат един с друг, ако искат с *** - с който искат да се бият.
46
3
 
7
 
! Отговори
xax преди 13 години
Nai-tyjnoto e 4e tiq se pravqt na patrioti ... taq duma po4na da gubi smisyla si ve4e
45
4
 
12
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
И едните (левите) и другите (десните) са един дол дренки - дай им да се напият, да се напушат/нашмъркат и да ходят да трошат! И на т`ва му викат "политика" ... мани, мани, да се напиеш на кьор-кютук и после да ходиш да се биеш с хората на обществени места ... това си е чиста проба СОЦИОПАТИЯ и МАЛОУМИЕ!
44
1
 
7
 
! Отговори
antifa преди 13 години
не приравнявай анархизма с разни субкултури като пънк движенията . Не всеки анархист е пънкар и не всеки пънкар е анархист , по тази логика какво да кажем да нази-пънковете , които последно време така заляха България а и други страни от източна европа .
43
3
 
5
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
48, К`ъф идол, к`ъф Волен, к`ви 5 лева? Я ходи при Качаклиев да се лекуваш!
42
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия може да не са истински националисти,но са провокирани от твоя идол,онова откаченото воленчо.
41
1
 
2
 
! Отговори
90 преди 13 години
ок,ще ти помогна.Ами на жалките пенсии на нашите родители са се закачили и тези,както ми се видяха от репортажа 100 килограмови типове.
40
4
 
7
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
Не разправяй глупости, нали вие всичките сте деца на бивши депутати и червени "бизнесмени" ... и не говори за дрога, защото всички ви знаят че пънкарите не изтрезнявате и сте перманентно нащавени. Каквито са ония АНАРХИСТИ (десни), такива АНАРХИСТИ сте и вие (само че леви).