Шестгодишно момченце открито удавено край Харманли

Тийнейджър пък се удави в неохраняем водоем в Перник
17 юни 2010 13:24,
19
Шестгодишно момченце открито удавено край Харманли
Снимка: БГНЕС

Шестгодишно момченце бе открито удавено в река край Харманли, обявиха от полицията в града.

Сигналът за трагедията е подаден на телефон 112. Оперативна група е извадила тялото на детето от реката, намираща се в местността Олудере.

Според първоначалните данни липсват следи от насилие.

Момче на 15 години пък се е удавило в неохраняем водоем в кв. "Църква" на Перник.

Едуард А. и негови приятели отишли на риболов на изоставен от Стомана индъстри утайник. Той се намира в махала "Балева", не е обезопасен, но бил зарибен и деца и възрастни ловели там риба.

Едуард решил да се разхлади в голямата жега и влязъл във водата. Водоемът обаче бил обрасъл с растения, момчето се оплело в тях и се удавило.

И по двата случая са образувани досъдебни производства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
м преди 13 години
Аз пак ще кажа:вина имат родителите.Шест годишно дете пуска ли се само по улиците.Относно 15-то,прекалено малко е също да отива само в неохраняеми водоеми.Жалко за децата-наистина.
15
1
 
0
 
! Отговори
ми преди 13 години
Като *** пернишка овца питам-и това ли е божата работа?
14
1
 
2
 
! Отговори
с. преди 13 години
Абсолютно нямам намерение да се извинявам защото мисля,че съм прав!Безспорно е трагедия цялата история и е мега тъпо да умреш на 15!Ама да бе мирно седяло....!Много по-кофти е за 6 годишното дете!Щото то наистина не разбира за какво става въпрос!А какво мислиш ти ми е през к..а!Нали се сещаш!?
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За съжаление простаци има във всички народи и етнически групи. Има ли значение от кои е - това е дете. Исус е казал ...Пуснете децата при мен..." не е казал пуснете еврейчетата или някакви други , а децата!
12
1
 
6
 
! Отговори
РРРР преди 13 години
Очевидно , не си проумял какво ти казва ккк и нямаш намерение да се извиниш на загиналото дете което обиди . Явно си пълен ***!
11
0
 
12
 
! Отговори
11 преди 13 години
ако си мислите че в харманли има турци много се лъжете. това че хасково и кърждали са пълни с турци нищо не означава за харманли. там има много ***, но не и турци, колкото и странно да ви се вижда
10
0
 
21
 
! Отговори
До 9 преди 13 години
Стига с тоя низък цинизъм. В крайна сметка никой не избира какъв да се роди. Ти като не си турчин, това не ти пречи да правиш инфантилни изказвания.
9
37
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дано е турче. Щом е от Харманли, най-вероятно е такова.
8
2
 
6
 
! Отговори
lll преди 13 години
Gorkoto-interesno roditelite kude sa ziapali?
7
9
 
5
 
! Отговори
с. преди 13 години
Нищо не съм забравил!Навремето нямаше интернет и почти никаква информация,но въпреки това нямаше толкова нещастни случаи!Сега ситуацията е съвсем различна!Имаш светкавичен достъп до всякаква информация!Може ли през ден да четеш за удавени точно по такива места и все пак да влезеш!?На 15 не си чак толкова малък!Да ме прощаваш!
6
2
 
26
 
! Отговори
ккк преди 13 години
На 15г. не си ли бил "***"?Как въобще можеш да наречеш горкото момче така...Когато си дете толкова неща не са ти ясни...Лошото е, че някои възрастни забравят, че и те са били деца.
5
3
 
20
 
! Отговори
didi преди 13 години
Ох не знам от родителите, от отговорността ли е, но когато аз бях дете /преди 20год./ нямахме GSM и, родителите ни също бяха на работа, а ние по цял ден се шляехме неконтролируеми по улиците. Като че ли нямаше толкова нещастни случаи или не им се даваше гласност? Но пък и бяхме по самостоятелни и от там по - отговорни. Много е лошо това, което чета в такива статии.
4
1
 
14
 
! Отговори
! преди 13 години
Горките родители!
3
17
 
11
 
! Отговори
с. преди 13 години
*** не се научиха,че в такива водоеми НЕ СЕ ВЛИЗА!Малко ли народ се издави!?Супер опасни са такива места!Тинесто дъно осеяно с дупки и *** и непредсказуема дълбочина!В добавка обилно обрасли с подводна растителност!Трябва да си *** за да влезеш!Вземете си поука и се пазете!
2
1
 
22
 
! Отговори
аа преди 13 години
Няма ден вече без някоя новина за нещастни случаи с деца.Родители, бъдете по- отговорни и пазете децата си.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
лошо