Собственик на заведение псува полицаи, дошли за проверка на алкохола

Сблъсъкът стана в Банско
18 юни 2010 13:26,
23
Собственик на заведение псува полицаи, дошли за проверка на алкохола
Проверката из търговските обекти е завършила с конфискуване на алкохол. Снимка: БГНЕС

Полицаи от Банско задържаха собственик на заведение, който не позволил на полицейски екип да влезе вътре за проверка на контрола на акцизните стоки, съобщи МВР. 

Случката станала на улица. "Цар Иван Асен", където собственикът – 66-годишен мъж, не пуснал полицаите и се опитал да унищожи туба с наливен алкохол.

Той оказал и яростна съпротива, псувал проверяващите и ги заплашвал.

Задържан е с полицейска заповед за 24 часа, по случая е образувано полицейско дознание.

Полицейската операция за проверки на заведения е проведена на територията на общината с участието на представители на митниците.

Инспектирани са четири търговски обекта, в два от които са установени нарушения.

Митническите служители са иззели 11 литра наливен алкохол и шест бутилки алкохол, облепени с бендерол с изтекъл срок на валидност.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
3
 
! Отговори
данъчен преди 13 години
В Банско на прасето казват "гуе"/гуде/.Е-те това е гуе-***,налита на хапане и лъщи от мазнина!Такива са навсякъде....
17
3
 
6
 
! Отговори
Бачо преди 13 години
Абе като ви чета, май се сте от кримиконтингента...куки, муки....а тоя кавал освен задържането трее да му отперат един як бой...посягаш ли на униформа , посягаш на държавата. Май полицията трее да побийва повече.
16
2
 
5
 
! Отговори
перт преди 13 години
Не си постъпил човешки, кръчмарю? Полицаите са дошли да те уважат, да ги почерпиш, да видят дали си скътал няколко тира в избата? А ти - лабут? Трябваше са ги почерпиш, да ги настаниш, да им направиш салатки? Ами, ако утре отидеш до МВР за паспорт и те натупат, на портала? Ще си помислят, че искаш да им провериш регистрите и дали им работят фотоапаратите и .... бой? Помисли, до какво ще доведе тази твоя мускулна тяга? Вероятно, до работа в затворнически цех, но идеята е, че трябва да си хуманен!
15
9
 
2
 
! Отговори
ааа преди 13 години
отишли да се напият за без пари куките...ама нашия човек им казал да плащат..тогава те решили да му вземат 15 литра алкохол че цеце и бойко били жадни в петък вечер :)
14
1
 
5
 
! Отговори
WII преди 13 години
Ако това е "Тачката" то направо е чудно,че там има редовен (акцизен) алкохол :) Там са истинските пиячи :) Не някакви келемета,къде се матират от 2 бири...
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво Борисов,Браво Цветанов!!!Як тормоз за *** които ви избраха!Само така.Мислеха че като дойде Бойко и ще вземе парите на богатите а те ще си крадат както преди.Хак да ви е мърльовци!!ВИВА ГЕРБ!
12
1
 
4
 
! Отговори
Ньъъ преди 13 години
Тачката
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кокошкарска работа!Незнам дали се е оплакал някой ако е некачествена домашнярката може и беля да стане.Но ако си става за пиене а някой му е завидял и затова ги е насъскал по сигнал,тогава си е типична бай Ганьовщина.Но и кой нормален ресторантьор ще си плюе на бизнеса и ще предлага домашнярка цар Кировка?Абе има хора мечтаят да имат ресторант и им се работи но нямат нито място нито средства.А е такива ***,хем имат хем *** на бизнеса.Пууу чак ме хваща яд на такива.Излага се пред чужденците.
10
2
 
8
 
! Отговори
хи хи хи преди 13 години
имали сме си работа с банскалии...тия там нещо не са наред, някой им е изпил мозъците по принцип. кръвосмешенията не са майтап явно ;)))) village people, както им викат в Щатите, хи хи хиа фалшив алкохол, контрабанди и т.н., под път и над път да го ринеш...няма какво да си говорим....
9
1
 
7
 
! Отговори
тоз преди 13 години
Фалшив бандерол не означава менте алкохол!
8
0
 
0
 
! Отговори
WII преди 13 години
Това да не е в "Костейблата"?Къде там?
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
66 закоравял балкански кръчмар / мошенник / -- повече няма ккво да коментираме
6
3
 
17
 
! Отговори
Див Петел преди 13 години
Гроздова ракия,цяла нощ я пия...
5
17
 
5
 
! Отговори
нямат срам преди 13 години
Човека е искал да си опази ракията .Полицайте сигурно са искали да я изпият.А ако е бил търговец,мой съвет е - по добре купувайте от такива хора ,отколкото от магазина.Алкохола в магазините е на мафията и не знаеш кой е отговорен ако ти се случи нещо.
4
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вярно е, там са само ***.
3
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Преди няколко дни писаха, че са иззети 200 хиляди бутилки алкохол с фалшиви бандероли. Няколко дни преди това бяха намерили 100 хиляди бутилки пак в някакъв склад. Абе тука в БГ има ли нещо истинско, или всичко е менте? Това са огромни количества ...
2
2
 
16
 
! Отговори
перт преди 13 години
Ами, глупав е! Трябвало е да налее на масите тие 11 литтра в чашите и да покани гостите. Ако пият, пият? Ако не пият, после ще си яп рибере, обратно. Ама той все с бицепси и хукане? И защо? Защото си е занесъл ракиджока с надеждата да изкара някой лев или да си пийва инкогнио? Другият път да почерпиш, скрънзца, такава! Няма да даваш подкупи, но няма и да се стискаш! Сега нощите са хладни в балкана и трябва да се почерпи!
1
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
а този собственик пак ли е бил от ромски(турски)произход