След двучасова гонитба – двама с белезници в акция "Цигарите"

11 мастербокса цигари са иззети в козлодуйското село Бутан
14 юли 2010 08:41,
40
След двучасова гонитба – двама с белезници в акция "Цигарите"
Снимка: БГНЕС

Двама души са задържани в продължение на спецакцията "Цигарите" в село Бутан, община Козлодуй.

Иззети са 11 мастербокса цигари, съобщи за "Фокус" вътрешният министър Цветан Цветанов.

Около 23.00 часа снощи екипите на полицията правят опит да спрат „Опел” за проверка. Шофьорът обаче отказва да спре на сигналите и в движение, пътуващи в автомобила, започват да хвърлят цигари през прозорците.

Гонитбата продължила до 01.00 часа посреднощ. Двамата са задържани.

"Цяла нощ са извършвани претърсвания по адреси. Открити са самоделно направена пушка, газов пистолет, боеприпаси и много цигари в къщите им", допълни МВР шефът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
3
 
! Отговори
взрив преди 13 години
искали са да избягат от село Бутан в село Пропан
37
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Просто са си пушачи кво странно има да се презапасиш?! Особенно с тези плаващи и непостоянни цени! Сега от тази тяхна прагматичност ще ги направят престъпници-контрабандисти! По интерестното е защо са бягали от полицията и са хварляли цигари през прозорците?! И за това си има обяснение,не са успели навреме да видят куките или спирачките са им отказали а що касае цигарите много ясно не са искали да се разчуе ,че пушат...техните не им разрешавали да пушат!
36
6
 
2
 
! Отговори
Nasty преди 13 години
Жалко за тези, които сега ще дават по 5лв. за цигари, вместо по 3(примерно).
35
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ако не бяха вдигали драстично цените на цигарите - това нямаше да го има,но нали от там пълнят партийната каса.нали всичко в България е по-евтино - защо не изнасят от тук ами внасят контрабанда.парите от увеличението на цигарите -за здравеопазване.разцъфтя здравеопазването откакто ги увеличиха.защо не затегнат режима по границите ами хвърлят сили вътре в страната-отговара е евтин пиар.защо се занимават с дребните пласьорите , а не хванат доставчиците-защото те имат политически чадър .
34
0
 
5
 
! Отговори
Пушач преди 13 години
27 - никога не е късно човек да се изложи... 11 мастербокса са 5500 кутии или 110000 цигари. Бройката не е толкова малка за случайно хванати...
33
0
 
2
 
! Отговори
селянин преди 13 години
Каква е тази операция като инцидентно са решили да ги спрат?А после са разбрали ,че носят цигари?
32
0
 
1
 
! Отговори
zhikan преди 13 години
да бяха спряли,можеше да се разберат нещо на място,сега нямаше да ги коментираме,аа не е лесно да си ***!
31
0
 
2
 
! Отговори
5225 преди 13 години
Пародия на преследване по добре да си бяха мълчали.
30
1
 
1
 
! Отговори
musa преди 13 години
абе устайте хората да си правят бизнесе бе
29
0
 
7
 
! Отговори
123 преди 13 години
само за информация на компетентната анонимка 27 в един мастербокс има 50 стека по 10 кутии цигари. така че, когато се изказва мнение, добре е преди това да се информираш. ако просто си убиваш времето в нета като си драскаш коментари - това всеки го може.
28
3
 
4
 
! Отговори
PENE преди 13 години
От тук нататък ще слушаме само за такива "велики" "акции" !Понеже Цецо Вътрешният хвана големите риби като : А.Дога. Р. Овч. , Маджо , *** и др. - та сега почна да лови тия долни престъпници позволили си да продават 200 кутии цигари НЕЗАКОННО !ЕГАТИ ЦИРКА ЕГАТИ СМЕХЪТ ! ! !
27
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Голямото постижение на полицията - след 2 часа гонене, хванали 110 кутии цигари по 2 лв да е акциза на кутия, това прави 220 лв. Колко ли е струвала акцията? - заплати на полицаи, бензин, пресконференции снимки през строя, награди за полицаите ... След това разходи за престой в ареста, разходи за прокурори, за съдии и т.н. накрая ще ги осъдят на 1 месец условно - защото за притежание на 100 кутии цигари няма на какво друго да ги осъдятЕ, това ако е ефективна полиция ....
26
1
 
1
 
! Отговори
възмутена преди 13 години
Крайно време е да се направи и акция "Ред при подаване на документи за самоличност".9-то РПУ не е сложило ред в нещата си и хората ще се избият на опашките от вън.Цяло чудо е ако на 2 я ден все пак някой успее да се добере до гишетата вътре.Не знам защо Полицията нехае за тези важни неща и не слага ред най-накрая???Тия гоненици на цигари и какво ли не ,не е лошо само по себе си,но все пак е нужна дисциплина и ред и в администрацията на Полицията!
25
1
 
2
 
! Отговори
Бате Ачо преди 13 години
Браво !!! Сега и по 100 лв. премия на всеки от полицаите. И така на всички който се борят с контрабандата по 5-10% от стойноста на заловената контрабандна стока. Гледайте само за 1 ден ще изловят поне 20 тира пълни с цигари. Ама сега за 20 лв си затварят очите полицаите.
24
2
 
9
 
! Отговори
Митака преди 13 години
Наистина е време за акция *** ..."Боят настана тупкат сърца ни, ето ги идват наще душмани...........
23
0
 
5
 
! Отговори
Пламен преди 13 години
Щото не им стиска.Щото са мъже само пред бабичките на село - не и пред мутрите.
22
0
 
12
 
! Отговори
Росен преди 13 години
"пушка, газов пистолет, боеприпаси и много цигари" ?!що не се позанимават малко с джипове, яхти, наркотици и оръжие, а?хващат някви смешници, за да замажат очите от истинската "далавера"
21
0
 
6
 
! Отговори
an преди 13 години
A TIROVETE NA DRUGARITE KOI 6TE GI HVANE? 6TE GI HVANETE AMA- DRUG PAT. AKO HVANETE NA NQKOI DRUGAR TIRA SAS CIGARITE, 6TE VI HVRAKNAT PAGONITE ZA SEKUNDI. DREBNITE RIBKI SA LESNI. 6ARANITE SA TRUDNI.
20
0
 
23
 
! Отговори
jisgaw преди 13 години
Преди няколко дена ходих до Пловдив и на входа на града малко след отбивката от магистралата седяха през 10-20 метра *** и размахваха стекове с цигари.Естествено няма кой да ги притесни, а като гледам и те самите хич не се притесняват от органите на реда.Иначе в медиите постоянно акции гледам и слушам.
19
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кажете за акция "***". Кога ще я видим и нея? Когато почнат за избиват съвсем масово ли?