Вальо Топлото: Какъв подкуп, никой не ме бръсне за слива

Той се опитал да се види с арестуваната си съпруга
28 юли 2010 10:04,
65
Вальо Топлото: Какъв подкуп, никой не ме бръсне за слива
Снимка: БГНЕС

Бившият директор на „Топлофикация" Валентин Димитров, чиято съпруга беше арестувана във вторник за опит за взимане на подкуп, се опита да се срещне с нея в ареста, съобщи bTV.

По случая бяха задържани още трима души. Според подадения сигнал в изнудването участвал и самия Вальо Топлото, но не се е появил на мястото в момента на предаването на белязаните пари.

Случилото се, обвиненията и присъдите Вальо Топлото обяснява със схема, от която някои хора имали интерес. А на въпроса кои са те отговаря:

„Само ще кажа, че това е поредната фалшификация, защото подкуп взема този, от когото зависи нещо. За това, което чух по новините, ли е обвинена – вземане на подкуп, за да продължи договора на една фирма? И какво зависи от жена ми или от мен? Аз от 5 години съм извън „Топлофикация”, никой не ме бръсне за слива”, каза Димитров.

Още по темата

Вальо Топлото каза, че не е успял да говори с жена си нито на живо, нито по телефона. Само й донесъл някои женски неща.

Въпреки информацията, че и той е участвал в изнудването, Димитров си е излязъл спокойно от полицейския участък и никой не е правил опит да го задържи. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още по темата: арест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В ЗАТВОРА ЩЕ ТЕ БРЪСНАТ ЗА СЛИВА, ГАРАНЦИЯ.
18
2
 
5
 
! Отговори
Илиян преди 13 години
тоз е голяма мижитурка, много ми е противен
17
2
 
15
 
! Отговори
трамвай 19 преди 13 години
Кой плаща подкуп на човек, който от 5 години не е на служба, при това осъден ? Колкото и да ми е несимпатична двойката Топлото- Топловица, в случая ми изглеждат като жертви. Масова практика е длъжниците да реват, че кредиторите им ги изнудват. Друг е въпросът, че дадените от Топлото назаем кинти са източени от Топлофикация.
16
2
 
4
 
! Отговори
Отец Д преди 13 години
Точно така правят всички! Уреждат договор, пък после ...имат да вземат!Още повече, когато от години вече нямат нищо общо с фирмата, т.е. няма как да съдействат за следващ договор! Такива са нещата в корупционните схеми! Честни и почтенни! Който е имал да дава, ще си даде, пък макар и след 20 години!Чудя се само едно!Дали си наивен или просто ти много ти се иска да защититш поредната некадърна милиционерска постановка?! Пък тя така вони на "активно мерпориятие", че се не трае....
15
1
 
4
 
! Отговори
Dan до трамвай 9 преди 13 години
...или е имала да дава подкуп за вече подписан договор, но понеже беше напечено и са ги подслушвали и може би следили, и са и казали има време нека да стоят при теб ще си ги вземем като поутихнат нещата!
14
2
 
14
 
! Отговори
трамвай 9 преди 13 години
Цялата работа много намирисва. Какви са Топлото и Топловица, какво зависи от тях, че някой да им дава подкуп ? По-вероятно е тази, която се е оплакала, да има да им връща пари, и да си отмъщава, защото се е надявала да не ги връща.
13
10
 
10
 
! Отговори
Отец Д преди 13 години
Само аз ли виждам белите конци, с които е закърпена историята?! Само на мен ли ми прави впечатление, че бруталното погазване на закона в Кърджали, където милиционерите пребиха семейството, трябва да се замаже по някакъв начин?! И затова се изкара тази мухлясала история с Вальо топлото от архивите?!
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е човек, който всячески си иска да е "на топло", но няма и няма...набедили са го за честен човек и няма нячин да го огрее скоро.
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Бандита в затвора,а съдиите да се оповестят и да се разследват,защо Димитров е на свобода?Разбирам защо правителството иска да въведе новия вид съд.Той е наложителен,без него бандюгите ще бъдат безнаказани,ще ни ги редят в листите за избори,а родителите ни ще ги избират.
10
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да,а все по вече става ясно,че трябва да се въведе новия съд,защото тия бандити ще продължават да тормозят хората.Ако не става дума за пари взимани за партийната касичка и от там покровителство на цялото войнство,то фамилията има необичайно висок апетит и алчност.
9
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Р.Овч. ще си го пази тоя докато е жив,толкова парички му е донесъл,че смее ли да отпише....
8
0
 
13
 
! Отговори
до 6 преди 13 години
защо е на свобода ли?-елементарно,уотсън! за да изкара някой лев от подкупи. човека не е свикнал да живее с малко.
7
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
нали половината топлофикация той я е назначил и тия хора още са на работа там,какво се прави на луд пак,ясна е картинката.....
6
0
 
19
 
! Отговори
Dan преди 13 години
Дал и е само някои женски неща...между които листче с написананата от адвоката версия за случая може би!? И никой не го е задържал...еми то в тази държава си истински свободен само ако си осъден! Даже мисля, че в средите на хай-лайфа вече не приемат хора ако са без поне едно обвинение за присвояване в особено големи размери... -"ово е стандарт"!!!!
5
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз питам какъв е този съд,който хем го е осъдил,хем пък топлото е на свобода ,защо?
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тоя до кога ще тормози хората. Това, че си е взел жена почти наборка на сина му говори какъв комплексиран *** е, безочлив, нагъл и мислещ се за голяма вървела. Мястото му е в затвора на този циркаджия. Правосъдието в нашата страна се е изпарило, няма го.
3
0
 
16
 
! Отговори
t-rex преди 13 години
Заглавието е объркано - вместо "бръсне", глагола е "е.ава".
2
0
 
16
 
! Отговори
Флориан преди 13 години
Този и цялото му семейство не трябваше ли да са в панделата ? Не само че не са но и жена му взема подкупи ХА ХА !
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
porednoto cinichno zaglavie ...