Бавят обвинителния акт за убийството на шефа на Гранити

Единият от обвиняемите твърди, че ще съди държавата в Страсбург
16 авг 2010 16:20,
8
Бавят обвинителния акт за убийството на шефа на Гранити
Галин Костов. Снимка: Dnes.bg

Адвокат Бранимир Балачев, защитник на обвинения в поръчителство на убийството на бизнесмена Стоян Стоянов – Галин Костов, внесе искане в съда за промяна на мярката за неотклонение на клиента си.

Юристът каза пред Dnes.bg, че ще сезира съда в Страсбург за нарушаване на човешките права на Галин Костов, тъй като Бургаската прокуратура продължава да бави обвинителния акт по делото "Гранити".

Още по темата

По думите му повече от два месеца и половина прокурорите бавят обвинителния акт срещу обвинените в поръчителство и организиране на убийството на Стоянов.

По думите му подготовката на обвинителния акт е спряна заради невъзможността на разследващите да открият и разпитат втория заподозрян (Станислав Михайлов, който е обявен за държавно издирване – бел.ред.) в поръчителство на отвличането на бизнесмена Стоян Стоянов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
6
 
! Отговори
анита преди 13 години
Ами един невинен човек лежи в затвора, заради един нестанал търг в Министерство на проавосъдието......И Тачева не можа да оближи пръсти...
6
0
 
2
 
! Отговори
тзм преди 13 години
Напълно съм съгласен с теб!Много добре казано!
5
0
 
3
 
! Отговори
съдия преди 13 години
Ние сме независими никой нищо не може да ни каже ,ако ще на черното бяло да кажем!
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Всички обвиняеми имат претенции, че се нарушават правата им и са жертва на обида и клевета. След като същите престъпници бъдат освободени от съда като невиновни осъждат България и получават обещетения от държавата-т.е от нашите данъци. Това е заложено в налудничавите закони, които натвориха депутатите по поръчка или заплащане от лица и групировки, които се занимават с престъпления - от измами до убийства, наркотици, проституция и грабежи - пример е закона Ванко-1, който прокара Татяна Дончева.
3
1
 
9
 
! Отговори
селянин преди 13 години
Е правилно да ги сезира.Кво *** ми държат още.Нали всичко е разкрито и доказано.Или прокурорите са калпави и не могат да пишат.
2
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво става в тая държава,всички убийци и престъпници имат най-големи права.Все в Срасбург ходят.Къде ние,обикновените хора ,да си търсим правата.Нас кой ще защити.
1
2
 
3
 
! Отговори
емил преди 13 години
Еееее стга де много бързате,сега едни пари трябва да се преместят от една сметка в друга.То не може да стане толкова бързо.