Полицаи със синини след схватка със 120-килограмов мъж

Те се опитвали да отърват две жени от агресивен и пиян клиент
27 сеп 2010 20:08,
208
Полицаи със синини след схватка със 120-килограмов мъж
Снимка: БГНЕС

Двама полицаи от районното управление в Бяла Слатина са пострадали при опит да спасят две жени от развилнял се 120-килограмов подпийнал мъж, съобщиха от МВР.

Екшънът се разиграл в центъра на село Търнава около 3,30 часа в нощта срещу неделя.

42-годишната Поля Шиляшка искала да затвори заведението си и помолила 120-килограмовия клиент Емил Димитров да напусне.

След това жената се отправила към автомобил „Фолксваген“, собственост на нейна приятелка, която също била в колата.

Тогава разгневеният Емил Димитров започнал да отправя заплахи към дамите и изпотрошил стъклата на автомобила.

Шиляшка веднага се обадила по телефона на полицейския инспектор в селото. Той не бил на смяна, но пристигнал с личния си автомобил на мястото на инцидента заедно със свой колега.

Полицаите се опитали да предупредят развилнелия се 120-килограмов Емил, но той ударил единия инспектор по главата, а другия – по гърба, с твърд предмет, след което изчезнал в неизвестна посока.

Двамата полицейски служители са откарани в болницата в Бяла Слатина за оказване на медицинска помощ. Единият е с оток на главата и с комоцио, а другият е с охлузни рани по тялото.

По-късно е установено, че от автомобила на полицаите е изчезнала ловна пушка.

21-годишният Емил Димитров е задържан във Враца в автомобил „Роувър“, управляван от 20-годишен мъж.

120-килограмовият бияч е криминално проявен и е бил обявен за общодържавно издирване. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още по темата: Бяла Слатина
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ами това че оня бил120кг какво значи че милиционерите били двамата 100кг? и защо им взели пушката, и защо им е ловна пушка в милиционерска кола , дан са си внушили че са на лов за глигани или кво , абе изобщо някой може ли да ми обясни по свестен начин кво е станало или вече всичко тотално изпека?
31
2
 
1
 
! Отговори
баш пазител на реда преди 13 години
какво оръжие да се употреби бе те не са били на работа това си е 100 про саморазправа и поредна издънка
30
4
 
12
 
! Отговори
ДО 25 преди 13 години
ЧЕНГЕТАТА НАРУШАВАТ ЗАКОНА ,ВРЪЗКАРИ СА,НАСЛЕДНИЦИ СА НА ДЯДОВЦИТЕ СИ И БАЩИТЕ СИ ,АВТОБИОГРАФИИТЕ ИМ СА ВИНАГИ СВЪРЗАНИ С НЯКОЙ ОТ СЕМЕЙСТВОТО КОЙТО Е БИЛ В СИСТЕМАТА 1,60СМ. РЪСТ ИМА И ТАКИВА ПОЖАРНИКАРИ И ПОЛИЦАИ,ПРОЧЕТИ ЗАКОНА КАКВИ СА ИЗИСКАВАНИЯТА ЗА РЪСТ.МНОГО ВРЪЗКАРЧЕТА КОИТО НЕ СА ОЧАСТВАЛИ В РЕАЛНИ СИТУАЦИИ В ЦИВИЛНИЯ ЖИВОТ И НЕ СА БИЛИ В КАЗАРМА СТАВАТ ПОЛИЦАИИ ТОВА Е НЕДОПОСТИМО.САМО ВРЪЗКАРИ СТЕ С ГОЛЕМИ КОРЕМИ И ПО 120 КГ.СЛАНИНА ЗАТОВА ЯДЕТЕ БОЙ.ЧОВЕКОЙ КОЙТО НАБИЕ ПОЛИЦАЙ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ НАЗНАЧАВАН В СИСТЕМАТА А НАБИТЯ ДА БЪДЕ УВОЛНЕН ДИСЦИПЛИНАРНО...
29
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да се отстреля 120 килограмовото прасе!!!
28
4
 
3
 
! Отговори
ДО 233 преди 13 години
МИШКО Я АЗ СЪМ 125 КГ.АМА Я ЕЛА ДА ВИШИШ КОЛКО СЛАНИНА ИМАМ ,ШИШКО ЩЕ ВИКАШ В ТУРЦИЯ ТУКА Е БЪЛГАРИЯ В БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК ДУМА ШИШКО НЯМА.ПСВЕН ,АКО УСЛОЖЛИВИ *** НЕ СА НАПРАВИЛИ НОВ РЕЧНИК НА БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК.АЗ ТРЕНИРАМ ОТ 1992Г. МОИТЕ КИЛОГРАМИ ВАРИРАТ 120-130 МАЧКАМ КАРАТИСТИ САМОЗВАНЦИ И ЗАЩИТАВАМ ОНЕПРАВДАНИТЕ,НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ СЪС СИЛНИТЕ ВИНАГИ СЪМ ЗА ПО СЛАБИТЕ И ВСЕ СИ ПАТЯ ОТ ТОВА...
27
5
 
16
 
! Отговори
kpp преди 13 години
Страшни полицаи имаме. Невероятни специалисти. Жалко, че и не ги е отпорил отзад ей така за спомен!
26
1
 
13
 
! Отговори
ая бабасанъ преди 13 години
И кава стана тя?кукловодите от ДС не могат да си озъптят протежетата........вай далеее!Картотеките - ковачници на кадри! Стопи се картотеката на МВР чрез ЕГН-та. В нея целият български народ бе разпределен по рафтовете в три сегмента. Първият е за обикновените хора - кой, къде е работил и на какви длъжности, къде е живял, партийна принадлежност и прочие биографични данни. Третият бе посветен на номенклатурните кадри - т.е. ръководители от различни рангове и звена. Там фигурираха и компроматите. В новите времена акцентът се сложи върху втория сегмент. Той съдържаше криминалния контигент на страната. От тази документация бе извършен целеви "набор" на борческият елит у нас и на няколкостотин кредитни милионери. Първите перяха пари от престъпен бизнес, а вторите крадяха банките и изпълняваха ролята на предпазни бушони. Типичен пример е осъденият за грабеж Деян Добрев. Миньорът е пуснат от Сливенския затвор веднага след началото на демокрацията. С благословия свише става едър предприемач. Министри, куп политици от разноцветни бои и сътрудници в президентвото са неговото лоби. Чрез тяхното опекунство се взимат от банките близо 400 милиона лева кредити и развъртват едри спекулативни операции. На финала на последната от тях резултатът се консумира от наша групировка, а "милионерът" е преселен в отвъдното. По сметките на холдинга му са намерени жалките десетина хиляди лева. Един по един са убити неговите убийци, а после и техните убийци. Друга "звезда" е 66-годишният Иван Миронов. Рецидивистът със средно образование и 6 присъди създава фирмата "Агромодел 2000". Тя върти "бизнес" с работно облекло и още през 1991-1992 отвлича чрез фалшиви документи над 200 млн. лева. Сключените фиктивни сделки са за почти 2 млрд. лева, "финансирани" чрез банките. Когато Миронов изгаря, в далаверата се включва друг бушон - старозагорската операция "Развитие". После кооперацията "завъртва" захарта. Банкови гаранции за 200 млн. долара за десетина кораба със стока за реекспорт й обещават нашите банки! За финал - част от "натоварените" кораби били претопени за старо желязо преди много години. Накрая дейността се специализира в пирамидите. Наскоро и този "бушон" изгоря - председателят Моню Петков в скандал със завлечен от него клиент извади окото на човека. Това също е правило - "бушоните" гръмват не покрай големите парични удари, а с дребно кокошкарство или битови престъпления. Защото хем се вадят от играта като вече безполезни, хем добре се замитат следите с "изваждането". По същата схема изгряват, светят и "естествено" залязват десетки кредитни милионери. В съдбата им се преплитат и трагичното, и смешното. Като при загиналия Николай Попов - ограбил 185 млн. лева само за две години на прехода. Феноменът е, че човекът е неграмотен и умее единствено да се подписва!
25
8
 
4
 
! Отговори
ДО 19 преди 13 години
***, ПОЛИЦАЯТ Е ПОЛИЦАЙ 24 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО, ПРОСВЕТИ СЕ МАЛКО, АЙДЕ ДА НЕ Е ЦЯЛА КНИГА, АМА ПИТАЙ ПОНЕ БЕ, *** !!ХАХАХАсега видях и каква друга глупост си написал"измислили лъжесвидетелство" ***, може ли такива *** да съществуват бе мамка му !?!
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
От 1.50 м високи полицай, какво може да се очаква.Извади ли са късмет, че можеше и по зле да свърши.Луд от пиян бяга!
23
4
 
9
 
! Отговори
115 килограмов преди 13 години
Абе къде е тоя 120 килограмов *** бреМамицата им, много ги мразя тия дебелите
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Еми прав си е Цветанов като вдига три районни и баретите за да задържат някой *** , на сигурно действа !!!
21
2
 
16
 
! Отговори
ЛЮБОПИТЕН преди 13 години
ИНЕРЕСНО ЗАЩО ТАЗИ ЛОВНА ПУШКА Е В ПАТРУЛНАТА КОЛА ПОСРЕДНОЩ В 03,00ЧАСА.ДА НЕ БИ ДА СА ТРЪГНАЛИ ДА БРАКОНИЕРСТВАТ И ТОЗИ СУМИСТ ОТ ВРАЦА ДА ИМ Е РАЗАВЛИЛ ЛОВА
20
4
 
9
 
! Отговори
до 121 преди 13 години
пич , ти *** ли си ?или ей тъй си приказваш ?в което село не можеш да се разминеш от полиция ?обикновено един полицейски инспектор (бившите квартални) отговаря за десетина села, имаш ли идея какво е това? и се занимава само с най-големите *** , такива каквито ти надали някога ще приближиш и на 50 метра , *** !!
19
5
 
3
 
! Отговори
rrfrf преди 13 години
ОПА Я ДА ВИДИМ КОЙ ПРЕДСТАВЯ НОВИНИТЕ ПАК ПОРЪЧКОВО ???ПОЛИЦАИ КОИТО НЕ СА НА СМЯНА ???ТОВА НЕ СА ПОЛИЦАИ А ОБИКНОВЕНИ ГРАЖДАНИ,ОТ КЪДЕ ДА ЗНАЕМ ЧЕ НЕ СА ИЗМИСЛИЛИ ЛЪЖА И ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВО В ПОЛЗА НА ЛЮБОВНИЦАТА СИ СПРЯМО ПИШЛЕМЕТО НА 21 ГОДИНИ,ПРИ ОПИТ ЗА НАПАДЕНИЕ ОТ СЛУЖИТЕЛИ НА РЕДА КОИТО НЕ СА БИЛИ НА РАБОТА ГРАЖДАНИН СЕ Е ЗАЩИТИЛ СЛЕД КАТО ИМ НАНЕСАЛ НЯКОЛКО УДАРА,ЗА МЕН ТОВА Е ИСТИНАТА ВСЯКА МОНЕТА ИМА ДВЕ СТРАНИ...
18
4
 
14
 
! Отговори
Тинейджър преди 13 години
Бухахаааа, на 21 години ги е разбил :-))) Ушеви са мъже само когато бият вързано куче. Иначе който не ги е хванал, той не ги е пребил :-)))
17
2
 
14
 
! Отговори
баш пазител на реда преди 13 години
Да се забранят 120 килограмови мъже !Да се бронират стъклата на фолксвагените на приятелки!Полицаите да ходят с каски и БЕЗ ЛОВДЖИЙСКИ пушки!И понеже три пъти пише 120 килограма да се забранят 120 килограма!
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ти май скоро не си ял бой
15
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Малко ми намирисва това за пушката , нещо понакуцва ми се чини...
14
3
 
9
 
! Отговори
edno kuni преди 13 години
Не съм от големите любители на полицаи, но за такъв наглец би трябвало да се употреби оръжие.
13
3
 
12
 
! Отговори
233 преди 13 години
Трябваше да го гръмнат със стоп-патрони тоя шишко. В България всеки безперспективен дебелак се преквалифицира на мутра и започва да бие нормалните хора, както и да живее на гърба им чрез рекет.