Ограбиха мандра в Пазарджишко село

Крадците били въоръжени и с маски
19 окт 2010 16:30,
51
Ограбиха мандра в Пазарджишко село
Снимка: БГНЕС

Въоражен грабеж е бил извършен в мандра в пазарджишкото село Карабунар.

Обирджиите задигнали метална каса, в която е имало сума по-малка от 500 лева.

В момента тече разследване, съобщи за Dnes.bg говорителят на Областната дирекция на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов. Случаят е поверен на РУП Септември.

Нападението е извършено миналата нощ около 4.00 часа. Пазачът на мандрата А.Б. е бил нападнат от трима въоражени и маскирани с качулки мъже.

Охранителят е бил ударен по главата, след това ръцете и краката му били вързани.

Тежестта на меалната каса не попречила на крадците да я свалят от втория етаж, а за да я предвижат до улицата и да я натоварят в автомобил използвали количка от цеха за производство.

"Охранителят не е в болница и не е с опасност за живота", уточни Стоянон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: мандраКарабунарграбеж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
1
 
! Отговори
Велински преди 13 години
Партизаните слязоха от гората и пак се активизираха!
47
0
 
0
 
! Отговори
НЛО преди 13 години
КЪМ КОЙ СОТ Е САМО ДА НЕ Е КЪМ МВР.
46
0
 
2
 
! Отговори
kk преди 13 години
Някой да провери кой е собственик на мандрата,в какви отношения е с МУТРИ и как си е плащал заплатите на работниците,какви договори е сключвал и кога!!!Нека да проверят и с какво прави сиренето и кашкавала!!!Няма нищо случайно!!!
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ЗАЩОТО КАШКАВАЛЪТ ТЕЖИ КАТО ОЛОВО - СЛАБО СЕ ЧЕТЕМ, ДРУГАРИ!! ПАК ДОБРЕ, ЧЕ НЕ Е ИМАЛО ИЗТОЩИТЕЛНА ПРЕСТРЕЛКА С ПАЗАЧА! ДА БЯХА ВЛЕЗЛИ В СЕЛОТО - ДА ИЗГОРЯТ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК... НИЕ СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР!!!!
44
0
 
1
 
! Отговори
BILI преди 13 години
A ZA6TO NE SA VZELI SIRENE I KACHKAVAL
43
0
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 13 години
"Обирджиите задигнали метална каса, в която е имало сума по-малка от 500 лева." - тия апаши доста са се озорили, със сигурност ще я закарат в пункт за вторични суровини, нека там ги причакат!:))
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Kъм полицията-проверете първо местните комунисти,те имат сероизен принос в ограбването и подпалването на мандри.Тоя опит,в последните двадесет години се доразви и те придобиха завиден опит и в други области от промишлеността:източване на ДДС,сив бизнес,наркобизнес,строителство на черно,източване на общински бюджет,източване на болници...Помагат им слепи и нечуващи съдии...
41
0
 
3
 
! Отговори
ттт преди 13 години
До "червената помия"Мандрите,голямите фирми ,едрата градска собственост ,властта по места си е в ръцете на БКП/БСП--------------------------------------------------------------------------Мамка им, тия са станали широки социалисти. Време е вече да започнем да ги стесняваме.
40
2
 
4
 
! Отговори
един българин преди 13 години
Идат *** озверели - ей го на,мандрите вече удариха,следват сел-съветите,веригите дрехи втора ръка,после и фурната...щото електората им е огладнел от мизерията,дето Серж им я набута. Ама то де се е чуло и видяло - умен комунист да има...?! Дай им само зулуми и *** да сеят,за друго не ги бива. А пенсиите - верният им електорат се топи,като ланския сняг на припек.Не го забравяйте,другари?! Я вижте Хуго Чавес какви ги дялка във Венецуела...?!И се засрамете...! Айде,със здраве !
39
0
 
2
 
! Отговори
КАЛЧО преди 13 години
КЪДЕ Е Е....Е ЗЛАТОТО.......??????
38
0
 
3
 
! Отговори
к. станев - ст.з. преди 13 години
партизаните пак се завърнаха да се вкючваме към тях че като вземат власта и ние да се намърдаме на топличките местенца
37
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ограбиха мандра в Пазарджишко село................................................................................- Партизанското движение се възражда !
36
0
 
2
 
! Отговори
Партизан за бой се с преди 13 години
Браво , съгурно и оръжие си имат ! ХААААА . Да ви и м....ката на журналята неграмотни ! :)))
35
1
 
5
 
! Отговори
ангел преди 13 години
ало, селяните-редактори! поне в заглавията не се излагайте! кво е тва Пазарджишко село? така ли му е името? е като не е, що е с главна буква? мърлювци....
34
1
 
4
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
34, да,партизани.Чели добре и Капитала, и история на БКП.Така се почва партизанско движение!Но, както казах по-долу-има един основен проблем: Мандрите,голямите фирми ,едрата градска собственост ,властта по места си е в ръцете на БКП/БСП от 20 години насам, чрез разни политически клонинги и назначени бизнесмени.Малко трудно ще изпълнат социалистическия идеал-преразпределение на средствата на труда и капиталите-трябва да национализират и преразпределят капиталите и собствеността на своите...
33
1
 
7
 
! Отговори
# преди 13 години
партизани ?!?
32
0
 
1
 
! Отговори
тъпи сте преди 13 години
уточни Стоянон.---странно име.Продукт на болни мозъци.
31
2
 
9
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Почва се!Следващи стъпки при другата мандра-конфискация на сиренето и кашкавала и раздаване на бедните.Следваща -палене на архивата на кмета на селския площад...Минало незабравимо!Но има един проблем-и мандрите, и големите фирми са на червените...
30
0
 
4
 
! Отговори
иб.ча преди 13 години
Ще го бият и вързват -ами да им беше помогнал да пренесът касата до колата им бе ,а можеше и да му платят някой лев от тия 500.
29
0
 
2
 
! Отговори
гладен преди 13 години
АМ- АМ-АМ, ЖЕЛЯЗО,О..... НЕЕЕ ...НЕСТАВА ЗА ЯДЕНЕ, АМ-АМ-АМ, НО НЯМА НИЩО, ***-МАНДРОДЕРИ .....