Килър бизнесмен се озова с белезници в Арбанаси

Георги Вълев е съпричастен с убийства в Търново и Шумен
Обновена: 21 окт 2010 11:29 | 21 окт 2010 07:57,
47
Килър бизнесмен се озова с белезници в Арбанаси
Снимка: БГНЕС

Тази сутрин в Арбанаси е бил задържан търновският бизнесмен Георги Вълев, който е съпричастен с убийствата на великотърновския адвокат Петър Лупов и шуменския бизнесмен Румен Рачев.

Още по темата

Това съобщи министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Той уточни, че Георги Вълев е съпричастен, както с побоя над търновския адвокат Петър Лупов през 2008 година, така и с палежа на неговия автомобил, а и по-късно с убийството му.

Бизнесменът участвал и в убийството на шуменския бизнесмен Румен Рачев през 2009 година, допълни Цветанов пред "Фокус".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
35
 
! Отговори
marin1 преди 13 години
Килър - бизнесмен???Бизнесмен с криминално минало???незнам си кой - пръча - и той бизнесмен???Абе мили "журналисти" - това са си чисти престъпници!!!или вие не правите разлика между Бизнес и Престъпност???
23
2
 
4
 
! Отговори
9.11 преди 13 години
Е, ще го осъдят ли като е заловен? След като няма воля за кардинално сменяне на НК, а се правят някакви козметични промени мисля, че няма да е осъден. Ще му дадат условна и глоба, и това е. Въпроса е защо не се променя НК - не могат или не желаят? Не желаят, това е истината. Защото утре те ще са на скамейката и тогава ...
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимка преди 13 години
Не Вълов а Вълев!Редакцията да си проверява повече какво пише!
21
12
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Браво на ЦЦ, а червените помиари нека да си лаят, важно е кервана да върви в правилната посока, а тя е "Страх и ужас ЗА престъпниците", а не както беше до сега "Страх и ужас ОТ престъпниците".
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
6tom cvetanov ti izglejda majkar kak li izglejda maja ti
19
18
 
50
 
! Отговори
Анонимна преди 13 години
Браво на Цветанов! Подкрепям всички негови действия. Независимо ккакъв е бил, какво има, този човек прави толкова много неща за нашето спокойствие. Другите, като знаят толкова какво направиха с тез килъри, октоподи и тем ти подобни. Те са в кюпа и ги е страх за себе си и затова нападат Цветанов. Аз му се възхищавам. Той е истински професионалист и мъжкар, а не пъзльо като Станишев, Явор Дачков,Петков и Първанов, който освен да раздава ордени "Стара планина" и да плюе правителството нищо друго не
18
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Наивни г-н Кутев!Нека влезе мутрата (в случая за прясно арестуваната такава говоря) в затвора с присъда и тогава всички ще се радваме.А Цветанов да търси/връща 340кг злато, да не се помайва.
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"...че думата "килър" има чист превод на български език и тя е "УБИЕЦ"..."Може да му харсва да ползва думички извадени от книга на Пратчет.
16
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Той уточни, че Георги Вълов е съпричастен, както с побоя над търновския адвокат Петър Лупов през 2008 година, така и с палежа на неговия автомобил, а и по-късно с убийството му."Айде Борисов! Поне тоя твой колега да влезе в затвора, че от както си дошъл само ги пускате мутрите!
15
4
 
7
 
! Отговори
??? преди 13 години
Диска е мутра, а Вълев е "бяла якичка".
14
2
 
12
 
! Отговори
Бай Хой преди 13 години
Пич, ако си оправиш правописа може и някой да ти повярва. Не само червените съпартийци. А може и просто така да си изкарваш надницата. Което говори още по зле за ***, че наемат неграмотници като тебе. Поне името на партията се научи как се пише - ГЕРБ бе ***. Иначе точно както е казал Куртев #1 - така се отговаря на *** като Яне!
13
8
 
0
 
! Отговори
Див Петел преди 13 години
Тоя да не е известен с прякора Жоро Диска? А?
12
3
 
22
 
! Отговори
Аз съм българче преди 13 години
Да се чете не "Бизнесменът" Жоро Вълев,а "Бившата Мутра и ***"-Ж.В.
11
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вълев колко пари е раздал на лихва в Търново.Този ако го опандизят много народ ще намаже
10
1
 
46
 
! Отговори
rhinswind преди 13 години
Добре де, няма ли редактори, които да обяснят на пишещия, че думата "килър" има чист превод на български език и тя е "УБИЕЦ". Само на рекламни банери сте големи ей... Иначе сте касапи по отношение на езиковата култура!
9
2
 
9
 
! Отговори
Taina преди 13 години
Остава само Жоро Громков да хванат. Само той остана най-коравия човек в сянка, недосегаем!
8
12
 
31
 
! Отговори
niakoi si преди 13 години
Е това и малките деца от детската градина го знаеха че той е поръчителя, Лупов завежда иск за 4 милиона и още на следващия ден е гръмнат. Цветанов тоя го арестува само да вдигнеш шум, за да прикриеш собствените далавери. От 2 години беше ясно кой стои зад убийството. Както се знае, че зад 90% от ДДС измамите във ВТ стои Евгени Стоев бивш шеф на данъчното и сега депутат от ГЕРП
7
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Геогри Вълев се казва а е известен с Жоро Вълев.Дългогодишен спонсор на милицията ни.Утре най-вероятно ще го пуснат.
6
4
 
18
 
! Отговори
AБВ преди 13 години
На такива им е малко и доживотна присъда, ама нали пак ще се намери някое адвокатче, което да мяука в съда, малко парички на съдията и айде едно строго мъмрене за подсъдимия и да си ходи по живо по здраво. КОГО ТОЧНО ДА ВКАРАТ В ЗАТВОРА И КОЙ ДА ГО ВКАРА??? НЯМАААААААААА!!!! ТАКА ЩЕ СИ ПРОДЪЛЖАВА
5
1
 
3
 
! Отговори
,,Lari,, преди 13 години
MOMENTALEN SYD.DOJIVOTEN ZATVOR.URANOVITE MINI SHTE PROMENQT MISLENETO NA TQXNITE KORUMPIRANI NASLEDNIZI.VIJTE V MOMENTA ,TYRNOVSKITE PROKURORI KAK DEISTVUVAT S BYLGARSKITE UBIIZI.BEZ KOMENTAR.P.S.PRIPOMNETE IM ZA STADIONA V SANTQGO.